De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda aanstaande week

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda aanstaande week"— Transcript van de presentatie:

1

2 Agenda aanstaande week
zondag, 16. juli 09:30 Kerkdienst - br. W. Schaaij 14:00 Geen Kind in Kerk 14:00 Kerkdienst - br. J. Plug 15:00 Bloemen bezorgen: Br. G Reinders zondag, 23. juli 09:30 Kerkdienst - br. I. v. Apeldoorn 10:30 Bloemen bezorgen: Fam. H.Y. Alkema 15:00 Parkdienst (gezamenlijke kerken Haulerwijk)

3 Jarigen aanstaande week
Ma Selina Mollema (1) Wo A.T. Rozema-van Veen (73) Do Jent Rouwhorst (23) Vr A. Averes (32) Za B. v/d Bos (31)

4 Foto-impressie JCH barbecue 2017

5 Foto-impressie JCH barbecue 2017

6 Impressie Slotactiviteit KiK 15 juli Spelen bij Bakkeveen
13 kinderen hebben zich uitstekend met het zand vermaakt. Er zijn mooie creaties gemaakt.

7 Impressie Slotactiviteit KiK 15 juli Spelen bij Bakkeveen

8 Impressie Slotactiviteit KiK 15 juli Spelen bij Bakkeveen
Jong talent voor bloemen commissie gespot.

9 Impressie Slotactiviteit KiK 15 juli Spelen bij Bakkeveen
Ook ouders hebben genoten zon, zand en kinderen.

10 Impressie Slotactiviteit KiK 15 juli Spelen bij Bakkeveen
Ook een klimboom Zorgde voor plezier.

11 Aanvang 15:00 uur in het dorpsbos
Kerkparkdienst 23 Juli 2017 Aanvang 15:00 uur in het dorpsbos Met medewerking van: Gospel Choir New- Creation uit Joure Spreker: Tiemen Weerstand uit Stavoren De collecte is bestemd voor het evangelisatie werk van onze dorpsgenote Sharon Veenhuizen (Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Kruiskerk, Valckeniersweg 3.)

12 Zendeling bij Jeugd met een Opdracht
Sharon Veenhuizen Zendeling bij Jeugd met een Opdracht

13 Wat tot nu toe is gedaan Sinds september 2011 full-time als zendeling werkzaam in diverse landen, met name in Muizenberg, Zuid-Afrika. Werkzaamheden bevat o.a.: Bijbel lessen geven, in weeshuizen werken, baby safe house, vrouwen eigenwaarde terug brengen, opvang regenwater tank bouwen, in townships werken, in scholen spreken, counseling (pastoraal werker), huisbezoeken, ziekenhuizen, gevangenissen, lepra gemeenschappen, ect.

14 De toekomst Richten op trauma en rampen.
Wanneer er een aardbeving of tsunami is geweest ga ik daar naar toe, maar ook hele armoedige en afgelegen gebieden, daar hulp bieden. RescueNet cursus volgen, en deel worden hun team. YWAM Ships, naar de afgelegen gebieden in Papua New Guinea.

15 Meer weten Kijk op : Sharon Veenhuizen

16 Welkom Voorganger: ds. <naam voorganger> Organist: br. <naam organist> Beamist: br. <naam beamist>

17

18 Votum en zegengroet

19

20 Lied 328 Uit: Liedboek voor de Kerken
1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven.

21 Lied 328 Uit: Liedboek voor de Kerken
2 Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in 't licht der waarheid. 't Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten.

22 Lied 328 Uit: Liedboek voor de Kerken
3 O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen tot de hemel door mag dringen.

23

24 Lezen 1 Timotheüs 1: 12-17 12 Ik dank Christus Jezus, onze Heer, dat hij mij kracht gegeven heeft en het mij heeft toevertrouwd hem te dienen, 13 hoewel ik hem vroeger heb bespot, vervolgd en beschimpt. Toch heeft hij zich over mij ontfermd, omdat ik door mijn ongeloof niet wist wat ik deed. 14 Onze Heer heeft mij zijn genade in overvloed geschonken, evenals het geloof en de liefde die we in Christus Jezus bezitten. 15 Deze boodschap is betrouwbaar en verdient onze volledige instemming: Christus Jezus is in de wereld gekomen om zondaars te redden. Ik was de eerste, 16 en juist over mij heeft Christus Jezus zich ontfermd; ik was de eerste aan wie hij zijn grote geduld toonde,

25 Lezen 1 Timotheüs 1: 12-17 zodat ik een voorbeeld werd voor allen die in hem geloven en het eeuwige leven zullen ontvangen. 17 Aan de koning der eeuwen, de onvergankelijke, onzichtbare en enige God, zij de eer en glorie tot in alle eeuwigheid. Amen.

26

27 Preek

28 Christenen zijn niet anders dan de rest…
1 Timoteüs 1.15b

29 God is groot! Ongelovigen en christenen: beesten!
Persoonlijk betrokken bij een steniging Zijn specialisme: ontvoering Een spoor van trauma’s

30 Hoop voor deze slechte wereld?
“Jezus Christus is naar de wereld gekomen om slechte mensen te redden” (1 Timoteus 1.15b) En ik ben de slechtste van alle mensen…

31 Dit soort dingen… Soms schaam ik mij…
Waarom zou je dan nog christen worden? Teleurgesteld, in jezelf en in anderen…

32 Paulus: ik ben de slechtste
Ik moet elke dag nog dealen met mijn fouten Ik wist toen niet wat ik deed, maar nu wel! Vergeven: en zo werd ik een voorbeeld Niet beter dan jou: en daarom ben ik een christen

33 Een voorbeeld om van te leren
Deug jij niet? Ben jij nog schuldiger dan ik denk? Hardop durven zeggen… De kerk? Het gaat niet over mensen, maar over Jezus Christus Getuigenis…

34

35 Opwekking 378 Ik wil jou van harte dienen en als Christus voor je zijn. Bid dat ik genade vind, dat jij het ook voor mij kunt zijn. Wij zijn onderweg als pelgrims, vinden bij elkaar houvast. Naast elkaar als broers en zusters, dragen wij elkanders last.

36 Opwekking 378 Ik zal Christus' licht ontsteken Als het duister jou omvangt. Ik zal jou van vrede spreken Waar je hart naar heeft verlangd. Ik zal blij zijn als jij blij bent huilen om jouw droefenis. Al mijn leeftocht met je delen tot de reis ten einde is.

37 Opwekking 378 Dan zal het volmaakte komen als wij zingend voor Hem staan. Als wij Christus' weg van liefde en van lijden zijn gegaan.

38

39 Psalm 117 Looft, alle volken, looft den HEER, roemt, alle naties, roemt zijn eer. Want over ons is groot en wijd zijn gunst en goedertierenheid, voor eeuwig blijft zijn trouw bestaan. Heft met ons Halleluja aan!

40

41 Collecte 1e collecte: Gastpredikanten 2e collecte: Verplichtingen Kerkverband

42 Agenda aanstaande week
zondag, 16. juli 09:30 Kerkdienst - br. W. Schaaij 14:00 Geen Kind in Kerk 14:00 Kerkdienst - br. J. Plug 15:00 Bloemen bezorgen: Br. G Reinders zondag, 23. juli 09:30 Kerkdienst - br. I. v. Apeldoorn 10:30 Bloemen bezorgen: Fam. H.Y. Alkema 15:00 Parkdienst (gezamenlijke kerken Haulerwijk)

43 Jarigen aanstaande week
Ma Selina Mollema (1) Wo A.T. Rozema-van Veen (73) Do Jent Rouwhorst (23) Vr A. Averes (32) Za B. v/d Bos (31)

44

45 Lied 416 Uit: Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk
1 Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. 2 Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden.

46 Lied 416 Uit: Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk
1 Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. 2 Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden.

47

48 Amen

49

50 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Agenda aanstaande week"

Verwante presentaties


Ads door Google