Sportief en solidair www.dwarsdoorbelgie.be Dwars door België, dat is: een fantastische sportieve uitdaging + geld inzamelen voor Broederlijk Delen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Michiel van Oudheusden Université de Liège
Advertisements

De Vlaamse regering wil voor 2013 een begroting in evenwicht maar…… ze geeft meer uit dan ze inkomsten heeft.
Cuba & Tsjernobyl
CONGO Het land, de mensen en de uitdaging voor Broederlijk Delen
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
ONTMOETING ZET JE OP WEG OKTOBERCAMPAGNE 2012 ontmoeting  dialoog  solidariteit.
Risdilbeek.be Dilbeek FairTradeGemeente. risdilbeek.be Miljoenen boeren in de wereld leven in armoede. Er is een dubbele verklaring voor deze armoede:
Hoofdstuk 4 Azië en globalisering (voortdurend proces van wereldwijde economische, politieke en culturele integratie)
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.
Korterittencontract Ik verplaats mij “TOF” Te voet, met Openbaar vervoer of per Fiets.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Middelen voor je buurt, je dorp je streek? Over oproepen, fondsen en projectrekeningen in de schoot van de Koning Boudewijnstichting Ludwig Forrest 23/03/10.
BROEDERLIJK DELEN KOFFIESTOP Vrijdag 18 maart 2011.
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Indien je vóór mij zou sterven,
Landbouw een maatschappelijk gebeuren met onderzoek in steun BVLE 28 februari 2007.
Alle vrouwen welkom in onze vrouwenstudio Zonneplein 33 Bergen op Zoom.
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
6 e Editie Vrijdag 2 maart 2012 Broederlijk Delen Koffiestop.
Europa... en ik?. Naar een solidaire wereld? De Europese Unie.
Als buurtbewoners willen we een aangename en warme wijk waar gezinnen rustig en aangenaam wonen, leven, werken, waar mensen met plezier voorbij komen,
Startdag Fondsenwerven? Hoe doe je dat? Het geld ligt op straat…
Welkom Israelzondag.
Donderdag 25 januari :55:48 a.m.12:55:48 a.m. Ik begin een nieuw leven Het is een besluit... Het is mijn mijn besluit...
Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team #GFNYB4B Jeroen Veenstra Sponsor mij via: rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en steun het Rode Kruis Bike-Team!
Spreekbeurt over BIG Challenge.
Hoe gaat het verder na Bethel?
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
STOP THE KILLINGS HUMAN RIGHTS AWARD Campagne 2014.
Ik doe mee! Samen geld inzamelen voor de strijd tegen kanker
Informatiebijeenkomst [plaats]. Opening Leviticus Iemand die als vreemdeling in jullie land verblijft, mag je niet onderdrukken. 34 Behandel vreemdelingen.
Economische betekenis van de wielersport in Nederland Mark Torsius Erik Tolboom Pieter Verhoogt.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
JEUGDCLUB SCHAKEN TURNHOUT
Met een leven speel je niet
PR & Communicatie BIG Challenge BIG Challenge deelnemers uit de veehouderij en andere agrarische sectoren die samen fietsen en strijden tegen kanker.
Celia, Fanny en Deyanira wonen op het Colombiaanse platteland
Spreekbeurt over BIG Challenge. Wat is BIG Challenge? Veehouders en andere boeren zamelen samen geld in voor de strijd tegen kanker. Mensen positieve.
Wereldsolidariteit De kracht van mensen samen!. Wereldsolidariteit NGO van de Beweging Waardig werk en sociale bescherming wereldwijd.
Alpe d’HuZus Alpe d’HuZus Woensdag 1 juni 2016 Voor iedereen die ook één keertje de berg op wil. Fietsend, wandelend of hardlopend Bedoeld voor.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
WELKOM BIJ WAR CHILD. PROGRAMMA Even voorstellen! Het werk van War Child Activiteiten uit het veld Kom in actie!
Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd. Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen.
Alpe d’Huzes: Opgeven is geen optie!. 21 bochten21 bochten Grote trekpleister voor wielertoeristenGrote trekpleister voor wielertoeristen Alpe d’HuZes:
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
MasterPeace Creating peace. Together.. SKILLZZ Les 1.
CONGO RIVER ONDERHOUD VAN DE VAAR ROUTE ANNO 2016.
Hoofdstuk 4 Conflicten § 3 Oorzaken gewapende conflicten.
BROEDERLIJK DELEN CAMPAGNE WE NEMEN JULLIE MEE NAAR … …in BURKINA FASO … BURKINA FASO.
Dwars door Oeganda 7 – 18 maart 2017.
Waarom we dit project opstarten?
Alpe d’HuZus 2017.
Acht maanden lang valt er in Burkina Faso amper een druppel regen
Noord-Zuid 3-5 juni 2017.
West-Oost mei 2017.
Stort regen voor Burkina Faso
Het district Mymensingh in Bangladesh is een achtergebleven gebied
Micha Zondag 2017 Een zondag waarop armoede en onrecht centraal staan in duizenden kerken wereldwijd. Verbonden met de internationale Micha-beweging.
Dwars door de Boerenbuiten
Spreekbeurt over BIG Challenge.
Noord-Zuid 19 – 21 mei 2018.
Dwars door de Boerenbuiten
1.
Dwars door de Boerenbuiten
Alpe d’HuZus 2019.
Noord-Zuid 8 – 10 juni 2019.
Dwars door de Boerenbuiten
? Wie zijn dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het. 2, 3, 4 personen.
Transcript van de presentatie:

Sportief en solidair Dwars door België, dat is: een fantastische sportieve uitdaging + geld inzamelen voor Broederlijk Delen

Van grenspaal tot grenspaal Naar het uiterste Zuiden: Torgny Van het uiterste Noorden: Meersel-Dreef

Op de fiets of mountainbike

400 km in 3 dagen

Een prachtig parcours in eigen land

Zorgeloos fietsen met gps op je stuur

Een onvergetelijke sfeer

Fietsen met een doel Elke deelnemer engageert zich om minstens 500 euro in te zamelen. Met dit sponsorgeld steunen we de strijd van Broederlijk Delen tegen armoede en onrecht

Broederlijk Delen zet zich in tegen armoede en onrecht in 13 landen: Broederlijk Delen?

Broederlijk Delen? Broederlijk Delen heeft een typische manier van werken. Broederlijk Delen ondersteunt initiatieven die groepen mensen in het Zuiden zelf opstarten in hun strijd tegen armoede en onrecht. Broederlijk Delen zet zelf geen projecten op, maar ondersteunt de eigen plannen van de plaatselijke bevolking. Zo bieden de projecten de beste garantie op blijvende verandering.

Voor wie fietsen we? We fietsen voor mensen die het minder goed hebben dan wij. Voor mensen zoals Celia, Fanny en Deyanira. Zij wonen op het Colombiaanse platteland en zijn het gezicht van onze jaarlijkse campagne. Maar de grond waarop ze leven wordt bedreigd: door het gewapend conflict, door multinationals die hun grond opkopen en door het beleid van de regering. Ze blijven strijden voor een wereld zonder ongelijkheid. Waar ze zelf kunnen beslissen wat er gebeurt met hun grondgebied. Waar ze waardig kunnen leven, in vrede.

Fietsen voor Colombia Met het geld dat wij inzamelen, kan Broederlijk Delen boeren in Colombia ondersteunen. Enkele voorbeeldjes: Meer weten over Celia, Fanny en Deyanira? Lees hun volledige verhaal op de

Hoe kan je mij sponsoren? Doe een online gift via mijn online deelnemerspagina’s: Doe een gift via overschrijving op het rekeningnummer BE met vermelding van /2800/XXXX+++ Goed om weten: giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar

Dwars door België