V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Christengemeenschap De Goede Herder
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Zonde, de grootste vijand
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Elke morgen herbegint het leven….
Gebed om zegen.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 129:1, 2, 5, 6 Schriftlezing: Genesis 4 Tekst: Genesis 4 : 26.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Jezus verliest de liefde van mensen
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
Godsdienst 1.
WELKOM OP TOV!.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
Hartelijk welkom in deze dienst
God Vertrouwen is Jezus kennen
40 dagen op ontdekkingsreis aanbieding: groepsreis: met elkaar op ontdekkingsreis naar het doel wat God met mij heeft lengte van de reis: 40 dagen.
Welkom.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
In Uw licht zien wij het Licht
Welkom in deze kerkdienst
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
ALS EEN HERT VERLANGT……
Welkom in deze kerkdienst
Protestantse gemeente
Zondag 28 december 2014 Aanbiddingsdienst m. m. v
De Heer is mijn Herder  Intimiteit Heel persoonlijk: mijn Herder
Welkom Bij feest horen slingers en deze worden ondertussen door de kinderen gemaakt.
Zondagavond 8 maart 2015.
De Geest: niet tegenwerken, maar meewerken!
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Welkom in deze dienst Zondag voor de vervolgde kerk.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: B. v. d. Velde Organist: H. Snel Schriftlezing: Lucas 2: 1-7.
Psalm 89:1 Lezen Johannes 3:22-36 LB 456B:1,2,3,4,8 Tekst Johannes 3:27-30 LB 439:1,2,3 LB 342 LB 447:1-3.
In deze dienst wordt wordt Linde Aben Aben gedoopt.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Waar je woont op deze wereld.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Liturgie ♪8b: 1,2,3,4 1,2,3,4 ♫ELB471: ref1/ref2 ref1/ref2 ♪975: 1,2,3 1,2,3 ✝Ps: ✝Fil.4: ♪8: 1,3,4,6 1,3,4,6 ✞Verkondiging ♪823: 1,4,5.
We lezen uit bijbel gewone taal: Johannes 15: Johannes 4: 7-21 De preek gaat over 1 Johannes 4: 19 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Welkom op 26 febr. Voorganger: Ds. Mv. Marijn Rohaan Ouderling: Jan Verkerk Organist/pianist: Anne Kroeze Lezing: uit 1 Samuel 17 Kind van de zondag Jari.
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Les 14 De Zoon bidt Wat doe ik hier vandaag?
Welkom in deze kerkdienst
Ds J. A. Dekker, Lemele Oud v dienst, Greet Lindenberg Organist, Anne Kroeze Collecte, diaconie Thema : Dankbaarheid.
Transcript van de presentatie:

V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en kinderen, en maak hen blij, zo dankbaar als ze met U leven. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij danken dat we getuige mochten zijn van de doop van Sep en Jurre. Wij bidden met en voor hen die het confronterend vonden. Hoor vragen en zie verdriet van mensen die (nog) geen kinderen krijgen. Laat U vinden door mensen op zoek naar U. Hou vast wie geloven moeilijk vindt of niet blij is met U. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij danken dat Stijn Plas geboren is. Wij bidden voor dit baby’tje, en voor zijn ouders, Ellen en Berend. Geef hen samen vreugde en Ellen herstel. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij danken U voor Willie Homan nu ze bij deze kerk gaat horen. En we danken U voor Anne Blaauw nu hij bij de PKN kerk van Grootegast gaat horen. Dat ze zich thuis gaan voelen in hun nieuwe gemeente en merken dat U hen via uw gemeente wilt zegenen. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij kennen U als God van herstel. Daarom bidden we U voor de zieke mensen die we kennen, en speciaal voor mijnheer Van der Veen. Dat hun vertrouwen op U niet beschaamd wordt, maar dat ze U kunnen danken voor alle goeds.. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij kennen U als de God die verdrietige mensen troost. We bidden U voor mensen van wie de vrouw of man, moeder of vader, zus(je) of broer(tje), vriend of vriendin, of kind, is overleden. In hun leven wees dichtbij hen. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij kennen U als de Vader die zorgt voor ons eten en drinken, en voor alles wat we nodig hebben. Wij bidden U voor iedereen die na de sluiting van V&D geen werk heeft. Leidt hun weg naar nieuw werk. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Heer van de wereld, wij danken U voor uw zorg voor mens en dier en heel de aarde. Wij bidden dat wij blijven vertrouwen op de komst van uw nieuwe wereld, hier op aarde. En dat wij Jezus blijven volgen, wat het ook kost. A. Heer, onze God, hoor ons gebed.

V. Wij danken voor de zegen die we deze morgen ontvangen A. om tot zegen te zijn voor ieder die op onze weg komt. V. Vader in de hemel, zo danken en bidden we U. A. Heer, onze God, hoor ons gebed. [nu zingen we het Onze Vader, NLB 370]