Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Door goede gesprekken groeien
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
“Hoe kom ik aan klanten?”
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
Workshop ter voorbereiding van de 2 e Beursvloer IJmond Noord 15 november 2012.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
Invullen e-profiel Ga naar
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Startsimulator Startinstructeur – Sessie 1
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Lezing door Kick de Wolff
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
PRESENTEREN KUN JE LEREN
Instructie leerling- activatiecode
Het nieuwe solliciteren:
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
X-stream les 4 WELKOM. Wat gaan we deze les doen?  Korte terugblik vorige les  Doelen van deze les  Digitale identiteit  Online samenwerken  Eindopdracht.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
UVW LinkedIn Presentatie
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Bijeenkomst 3. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Huiswerk  Hoe is het huiswerk gegaan?
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
 ‘Hoe maak ik een goed filmpje?’ En hoe kan ik hem gebruiken?
Begeleiding en Professionalisering van invallers De leraar van de toekomst Tiny Rompen
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Talent in Ontwikkeling
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Introductie social media
Hartelijk welkom, we starten om 14u
Yammer.
Start digitaal portfolio LOB
Voorlichting BPV leerjaar 1
© UNIEK IN DE KLAS.
Start digitaal portfolio LOB
Van Opdracht tot Website
Binnenkort start hier het webinar Facebook Marketing voor je groep - Deel II: ‘Je Scoutinggroep op Facebook’
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
ClupApp van HTV Berg & Dal
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX versie 1.0 september 2018.
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
Social media voor statenleden/politici
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Doelen, verlangens, behoeftes en drijfveren
Transcript van de presentatie:

Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up

Inhoudsopgave 1.Legenda 2.Part-up opstarten 3.Aanmelden 4.Profiel invullen 5.Startpagina 6.Zoeken naar part-ups 7.Aanmelden voor Tribe 8.Start je eigen part-up 8.1 Beschrijf je part-up 8.2 Bepaal de activiteiten 8.3 Deel je part-up 9.Mensen uitnodigen

1. Legenda Part-up Upper Tribe Een part-up is een tijdelijk (project)team waarvan de leden samenwerken om een vooraf gesteld doel te realiseren Een “upper” is iemand die lid is en gebruik maakt van Part- up. Een tribe is een publieke, alleen-genodigden of privé omgeving van uppers en part-ups. Tribes houden een groep mensen en part-ups bij elkaar. We hebben voor het innovatienetwerk jeugd onze eigen tribe: up.com/innovatienetwerkjeugd-ideehttps://part- up.com/innovatienetwerkjeugd-idee Vragen? Heb je andere vragen over Part-up? Ga dan naar de vaak gestelde vragen via deze linkdeze link

2. Part-up opstarten Ga naar Klik hier om je aan te melden Bekijk de korte video met het verhaal van Part-up

3. Aanmelden Kies op welke manier je je wilt aanmelden. 1) Aanmelden via een van je bestaande social media accounts 2) Aanmelden door een nieuw account op part-up aan te maken

4. Profiel invullen Kies een profielfoto zodat je herkenbaar bent Geef een korte omschrijving van jezelf. Geef aan wat je het netwerk kunt bieden. Bijvoorbeeld: contacten met jongeren, kennis over pleegzorg, ICT, Projectmanagement ervaring etc.. In elk innovatieteam onderscheiden we 7 rollen: Inhoudelijk expert / Ondernemer / Onderzoeker / Verkoper / Proces-bewaker / Idee-eigenaar / Ervaringsdeskundige Geef aan welke van de bovenstaande rollen jou typeert en vul aan met andere trefwoorden Om de juiste mensen aan elkaar te kunnen verbinden is het belangrijk om te weten wie er in het innovatienetwerk actief is. We willen je vragen om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen.

5. Startpagina Na het inloggen kom je op jouw persoonlijke startpagina op Part-up Klik op je naam om je profiel aan te passen of instellingen te wijzigen Klik op ‘Discover’ om te zoeken naar ideeën en teams binnen Part-up

6. Zoeken Op de pagina ‘Discover’ vind je een overzicht van alle part-ups Klik op ‘alle tribes’ om naar de pagina van het Innovatienetwerk Jeugd te gaan Kijk hier eens rond om te zien hoe anderen hun idee/droom/team presenteren Er verschijnt een dropdown menu. Kies hier ‘Innovatienetwerk Jeugd idee’

7. Aanmelden Tribe Klik hier om je aan te melden voor de tribe van het innovatienetwerk jeugd Overzicht van alle part-ups van het innovatienetwerk jeugd Klik op ‘Uppers’ voor een overzicht van alle leden van het innovatienetwerk jeugd op part-up Ga naar up.com/innovatienetwerkjeugd- ideehttps://part- up.com/innovatienetwerkjeugd- idee

8. Start je eigen part-up Klik op het + teken om een part-up aan te maken

8.1 Beschrijf je part-up Kies “Ondernemend” Geef je part-up een naam, doel en korte omschrijving. Bepaal waar de part-up plaats vindt en wanneer je het wilt afronden. Kies een einddatum (bijvoorbeeld 100 dagen voor een verkenningstraject) Kies in deze tribe

8.2 Activiteiten binnen part-up Elke part-up bestaat uit een aantal activiteiten (acties) die je gaat ondernemen om succesvol te zijn. Voeg hier de activiteiten toe die je de komende periode uitvoert. We geven je hieronder een aantal voorbeelden: Introductie filmpje maken Jongeren betrekken Teamleden zoeken Pitch voorbereiden

8.3 Deel je part-up Nodig anderen uit. Een optimaal team heeft 4 tot 8 leden. Wacht niet tot mensen zichzelf melden, maar nodig actief mensen uit. Waarschijnlijk overbodig, maar het opbouwen van een relatie bij online samenwerken is net zo belangrijk als bij offline samenwerking. Leer jouw teamleden dus kennen en heet nieuwe mensen hartelijk welkom! Uitnodigen Deel je part-up via social media om het bereik te vergroten en teamleden te vinden. Delen via social media

9. Start het gesprek Start het gesprek. Zodra je een part-up aangemaakt hebt, verwacht het team ook actie van jou. Voel je dan ook vrij om het gesprek aan te gaan en deel jouw ideeën en verwachtingen. Het helpt bij het worden van een team. Klik hier om een bericht/gesprek te starten