De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.

Verwante presentaties


Presentatie over: "100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019."— Transcript van de presentatie:

1 100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019

2 Assessments Loopbaanbegeleiding Ministerie H&S Adviesgroep
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor 45+ medewerkers om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil minister Koolmees 45+ medewerkers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Want een loopbaan is meer dan alleen geld verdienen. De subsidie maakt het mogelijk om gratis een loopbaantraject te doorlopen. In deze brochure lees je hoe H&S Adviesgroep dit voor jou organiseert en jou de mogelijkheid geeft om van deze mooie gratis regeling gebruik te maken. De looptijd van de regeling is tot uiterlijk 10 januari En zo lang er subsidiegeld beschikbaar is, dus wacht niet te lang!

3 Assessments Loopbaanbegeleiding Ontwikkeladvies 45+ H&S Adviesgroep
Ben jij 45+? En heb je de behoefte om, samen met een loopbaanprofessional, na te denken over de toekomst van je werk, over hoe je vitaal en met plezier kunt blijven werken (tot 67 jaar) en welke ontwikkelingen je wilt maken? Wanneer kom jij het beste tot je recht? Wat zijn jouw talenten en drijfveren? En welke taken of rollen, binnen of buiten de eigen organisatie, sluiten hier goed bij aan? Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, in de vorm van een Loopbaan APK, krijgt een aantal individuele gesprekken met een loopbaanprofessional van H&S Adviesgroep. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wie je bent, wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. H&S Adviesgroep kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Onze loopbaanprofessionals vinden het belangrijk dat onze aanpak aansluit op jouw specifieke behoefte. We geven jou nieuwe inzichten mee, bieden praktische tips en handvatten en zorgen dat je vaardigheden aanleert om nu én in de toekomst jouw eigen loopbaan verder vorm te geven. Onze Loopbaan APK valt volledig in de beschikbare subsidie en voldoet aan voorwaarden die het ministerie stelt. Voorwaarde voor deelname is wel dat je minimaal gemiddeld 12 uur per week werkzaam bent.

4 Loopbaan APK Twee online persoonlijkheidsvragenlijsten en een online drijfverenvragenlijst. Twee gesprekken van 2 uur met een loopbaanprofessional. Centraal in deze gesprekken staat het vertalen van de uitkomsten van de vragenlijsten, het onderzoeken van persoonlijke talenten en daarbij passende loopbaanrichtingen. De verkregen inzichten inclusief voorgenomen acties worden verwerkt in een persoonlijk ontwikkelplan (POP). De rapportages verkregen op basis van de vragenlijsten krijg je uiteraard mee.

5 Waarom H&S Adviesgroep
Bekwame en ervaren loopbaanprofessionals. Erkend en gecertificeerd door Noloc. Een groot regionaal netwerk en kennis van bedrijven en functies in regio Noord-Holland Noord. Diversiteit aan specialismen in team (coaches, psychologen, loopbaanprofessionals, bedrijfskundigen, ondernemers). Inzet digitale tools ter ondersteuning (persoonlijkheids- en drijfverenvragenlijsten, deelassessments). Persoonlijke begeleiding, één vaste coach als sparringpartner. Informeel & transparant. Maatwerk & kwaliteit.

6 Goed om te weten De Loopbaan APK heeft een waarde van € 600,-.
H&S Adviesgroep neemt de administratie voor het verkrijgen van de subsidie voor haar rekening. H&S Adviesgroep is geheel verantwoordelijk voor het verkrijgen van de subsidie. Wat we wel aan jou moeten vragen (om subsidie te verkrijgen) is om vooraf toestemming te geven voor verwerking van persoonsgegevens (i.v.m. een mogelijke steekproef door het ministerie van SZW ter controle) en een evaluatieformulier in te vullen na afronding van de Loopbaan APK.

7 Je kunt je aanmelden voor de Loopbaan APK via onze office manager Esther de la Penha.
Ook voor aanvullende vragen kun je bij Esther terecht. Zij helpt je graag verder! H&S Adviesgroep Arcadialaan 28b 1813 KN Alkmaar 072 –


Download ppt "100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019."

Verwante presentaties


Ads door Google