Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Weerwolf

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
WEERWOLVEN IN WASSENDAM! Het ingeslapen dorpje Wassendam wordt sinds enige tijd belaagd door weerwolven.
Advertisements

Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Spelhervatting Uitslaan
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Instructieavond Spelregels
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Lees dit met aandacht, want er zit een moraal aan het verhaal.
Kunst en gevoel Uitleg van het spel: -spelen in groepjes van 5 of 6. -Iedereen krijgt 5 kaarten. -1 iemand is de verteller. Deze kiest een kaart en beschrijft.
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Aanvullende uitleg zaalregels - clubarbitrage
Spelregelwedstrijdje Ameland 2011
Spelregelwijzigingen Instructies Spelregelwijzigingen: Gebruik gele vlag bij de jurytafel Een speler die tijdens de serie wordt uitgesloten,
Woord van Leven Juli 2012 “Wie heeft zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig zijn; maar wie niets heeft zal zelfs het laatste worden ontnomen.”
Macbeth Door: Mike Testroote.
Logica in al zijn zin en waanzin.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Een spel voor de hele klas Aanwijzingen: Geef elke leerling een kaart met een nummer tussen de 1 en de 8. De leerlingen moeten op hun kaartje bijvoorbeeld.
Leven door Christus’ dood
Hel en verdoemenis II ver-doe-men, voor eeuwig veroordelen, naar de hel verwijzen “,,
Eindelijk kwam de oude vrouw terug en zei met een doffe stem :
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
Jorinde zong : Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Spelregeltest Oliveo Handbal
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Coach cursus Jongste Jeugd
Jakobus: In moeilijke tijden overeind blijven.
Onderwerp: Lopen met de bal
Coach cursus Jongste Jeugd
Onderwerp: Aannames A B symbolen Training van de week.
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Onderwerp: Zaal intro C B A symbolen Training van de week. Training 2
Uitleg persoonsvorm (pv)
Startdia Klik om naar de volgende dia te gaan..
Lucas 8:40-56 Jezus wekt de dochter van Jaïrus tot leven.
Zingen Vers 1 Vaste rots van mijn behoud, als de zonde mij benauwt,
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Zingen Vers 1 Ik ben de goede herder die zijn eigen schapen kent.
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Sommige regels. Vraag 1 Je neemt met je partner plaats; jullie tegenstanders zijn er nog niet. a. Je mag de kaarten nog niet uit het board halen. b. Je.
League of Legends Presentatie.
Het eendje... Van de buurman.
Briefing
13 sept Zoetermeer. wat aan Romeinen 6 (direct) vooraf ging...  door één daad van ongehoorzaamheid zijn alle mensen veroordeeld tot zonde en dood;
Ook Thomas niet zien toch geloven
5. De spelhervatting.
§3: Verkiezingen en kiesstelsels:
God maakte in het begin alles.
Welkom bij het Spelregelcafé!. 1. Je twijfelt of een bal van je tegenstander in of uit is. Je vraagt een teamgenoot langs de lijn of hij de bal gezien.
DE RECHTZAAK Celine Braeken.. Ik heb gekozen voor het onderwerp de Rechtszaak omdat ik dit een heel interessant onderwerp vindt waar ik persoonlijk nog.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Mensen wordt wakker Mensen wordt wakker voordat het te laat is
Durf jij het aan??. Je hebt 16 vragen om de rest van de klas uit te schakelen. Je kunt kiezen uit 16 categorieën. Je kunt in elke categorie kiezen uit.
Coachavond zaalhockey (nieuwe coaches/team managers)
WEERWOLVEN IN WAKKERDAM!
…..LET OP…………. Deze powerpoint gaat over de Nederland; rechts-staat en democratie De powerpoint bevat de basisstof die je moet kennen om het centraal.
BRIDGEN onder begeleiding BOB 2
Opening De rechter opent de rechtszaak, vraagt om de personalia van de verdachte, en geeft dan de officier van justitie het woord. Tenlastelegging De officier.
Introductiequiz gemeenteraadsverkiezingen
Briefing shoot-outs zaalhockey
Zeeslag Bron: csunplugged.org / csunplugged.nl.
Vorm 2: S-Game (afwerken met nadruk op traptechniek)
Briefing shoot-outs zaalhockey
BRIDGEN onder begeleiding BOB 2
Transcript van de presentatie:

Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Weerwolf Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Burger Burger Burger Burger Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Geen bijzonderheden Weerwolf Weerwolf Weerwolf Weerwolf Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn.

Ziener Heks Spiekend meisje Jager Cupido Dorpsoudste Zondebok Genezer Kan eenmalig iemand redden met levens elixer en eenmalig iemand vermoorden Mag ‘s nachts kaart van medespeler bekijken Mag spieken als de weerwolven wakker zijn Mag bij sterven een laatste schot doen Cupido Dorpsoudste Zondebok Genezer Overleeft één aanval. Als hij sterft door de dorpelingen, de heks of de jager, dan verliezen alle inwoners hun speciale eigenschap. Sterft bij gelijke stemming, ook al is hij geen verdachte. Mag bij dood een persoon kiezen die volgende ronde niet mag stemmen. Beschermt elke nacht 1 persoon. Niet 2x dezelfde achter elkaar en niet de geliefden of het spiekend meisje. Koppelt in de eerste nacht twee mensen Weerwolf Weerwolf Weerwolf Weerwolf Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn. Weerwolven mogen 's nachts wakker worden en iemand aanwijzen die 's morgens dood zal zijn.

Grote wolf Kleine wilde Zuster 1 Zuster 2 Vos Dienstmeisje Biechtvader Besmettelijke wolf Kleine wilde Zuster 1 Mag elke nacht in het geheim nog een speler vermoorden tot de eerste wolf gedood is Kan eenmalig een slachtoffer in wolf veranderen Aan het begin kiest hij een andere speler die de rest van het spel zijn voorbeeld is. Als die sterft, verandert hij in een weerwolf. De Twee zusters worden in de eerste nacht wakker en leren elkaar kennen, verder hebben ze geen bijzondere krachten. Zuster 2 Vos Dienstmeisje Stotterende rechter De Twee zusters worden in de eerste nacht wakker en leren elkaar kennen, verder hebben ze geen bijzondere krachten. Wijst speler aan. De spelleider zegt of de speler of een ernaast weerwolf is. Ten minste één weerwolf? dan de volgende nacht weer. Wisselt kaart met de speler die sterf door de stemming. Dienstmeisje speelt verder met de kaart van de dode. Spreekt handgebaar af met spelleider. Als hij handgebaar maakt, start de spelleider per direct nog een stemronde. Biechtvader Witte wolf Zwerver Dorpsgek Mag een keer overdags het kaartje van een medespeler bekijken. Gedraagt zich als andere wolven, maar mag elke tweede nacht een weerwolf uit schakelen. Doel: als enige over blijven. Dorpelingen kunnen hem niet doden, mag na wegstemmen niet meer meestemmen . Weerwolven, heks en jager kunnen wel doden. Immuun voor heks