Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Opleiding Plezier Discipline communicatieBeleving Begeleiding.
Advertisements

Oranje Nassau Welkom.
Welkom.
Welkom bij de introductieclinic voor nieuwe hockey-ouders
Gabriëlschool Hoofdlocatie/Het Kristal
VIOS Ouderavond Welkom.
1 Club & cultuur Hockey •Sportiviteit voor prestatie, proces voor resultaat, plezier en prestatie gaan hand in hand •Elk lid kans op maximale ontwikkeling,
Invulling jeugdcommissie Coachoverleg 10 september 2012.
SVK Korfbal Thema avond op weg naar 2015 Door Tijs Huisman 9 april 2010.
Welkom. Ons doel Plezier in sport beleven Zich thuis voelen bij DFS Verbetering van prestaties en verhogen van kwaliteit.
Van goed naar beter, van beter naar best. voorlichtingsavond U11.
John Vaupell Justin van der Steen
Sportiviteit & Respect Just do it!
o welkom o voorstellen bestuur o opening vergadering o vaststelling agenda o financiën o eindafrekening en verantwoording o 2010 K&V Luc van Dam / kascommissie.
Presentatie Jeugdbeleidsplan SV De Rijp. Welkom bij de presentatie van het jeugdbeleidsplan  John Meijer: voorzitter Jeugdbestuur  Peter Koster:
prestaties, plezier en passie.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN
Aanpassing Selectie beleid. Waarom aanpassingen in het huidige selectie beleid?
Monique de Leijster en Maarten Kuif Dubbel Zes ‘66
Welkom bij de introductieclinic voor hockey-ouders Dag 3
Info-avond ouders en leden RKSVB
Informatie presentatie Jeugd
Welkom !!! Bs Meuleveld SBO Peelhorst
Hockeyclub Stickie Technisch beleid.
Ouderavond Kindcentrum De Schutsluis 7 februari 2012.
OUDERS VAN NIEUWE LEDEN INFORMATIEAVOND. Agenda 1. Welkom / Even voorstellen 2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt!
INFO AVOND OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. Agenda 1.Welkom / Even voorstellen 2.Leeftijd categorieën en trainingen 3.Begeleiding 4. Wat als je lid wordt! 5.Vrijwilligers.
Ouderavond 2012 Ouderavond 2012 Welkom Welkom. Doel van de avond Doel van de avond Nader kennis maken met elkaar. Nader kennis maken met elkaar. Reilen.
Voetbal is een leuk spelletje laten we het ook zo houden!
Met Stakeholders Gedeelde Visie
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
OPLEIDING HOCKEYTRAINER
Communicatie met ouders
Regie over eigen leven..
MTB ver. Havelte eo Doelstellingen MTB ver. Havelte eo. Hoofddoelstelling: Het mountainbiken voor iedereen in Zuidwest Drenthe aantrekkelijk.
11 oktober 2010 Bijeenkomst contactpersonen en coördinatoren Onderwerp: ons vrijwilligersbeleid bijeenkomst vrijwilligersbeleid 11 oktober 2010.
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
Welkom bij Freekids: Buitenschoolse Opvang (BSO) Peuterspeelzaal ‘t Krekeltje.
HC Geldermalsen We gaan “verenigen” Bijzondere Algemene Leden Vergadering HCG
Rugby Club ‘t Gooi Ambitie en (Re-)organisatie. Terugkijkend In 5 jaar tijd jeugd bijna verdubbeld – Van 100 naar 200 – Succesvol jeugdbestuur opgezet.
Introductieavond voor bestuursleden Beleidsvorming binnen een Scoutinggroep.
Een Leven Lang DZC Symposium Achterhoek in Beweging Jeroen Sanders 15 november 2012.
Welkom Module Autisme in de Sport. Programma Voorstelrondje Doel Autisme en sport Structuren Vragen.
ClubMonitor. Algemeen Finance & admin. Lidmaatschapsvorm Sponsoring Hockeyvormen Families Communicatie Breedtesport Betaalde krachten Algemeen Andere.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
+. +  DAS nou Nooit Gedacht  Doelstelling – Wat willen we bereiken?  Realisatie – Hoe gaan we dit doen?  Afsluiting Programma.
GHBS JD2 seizoen Welkom Welkom bij deze bijeenkomst voor de ouders van de spelers van GHBS JD2.
Welkom nieuwe ouders op RHV Leonidas. Agenda Jongste-jeugd commissie en hockeyclub Leonidas Wat verwachten we van ouders? Leonidas app.
MHCU Opzet trainingsplan. MHCU Visie Doelstellingen  Alle teams moeten met een zo hoog mogelijke intensiteit, hockeytechnieken en tactieken aangeleerd.
Westfriezen Hoe gaan wij de club nog mooier maken? Jeugdbeleid
Informatiebijeenkomst Research Project commissie
prestatie en gezelligheid
Kick off jongste jeugd MHC Ede
ENQUETE 2016.
1. Even voorstellen   2. Mijn visie; - Fysiek fitte spelers
Welkom ouders E6 tallen.
Kick off jongste jeugd MHC Ede
23 februari 2017 HV de Sprint.
Presentatie opendeurdag 17 april 2016
Welkom ouders F-lijn op RHV Leonidas
Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56
Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie
Integriteit Dilemmatraining.
Openbaar onderwijs OBS De Carrousel - Foto: John Oud.
Let’s Roll 2017 Hockeyclub Montfoort
Conclusies enquête en voorstel voor de ploegen van seizoen
Introductie Seizoen Jeugd VC Velden
Ontwikkeling, wij als EBS
Transcript van de presentatie:

Welkom

Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour Coördinator Kleding: Ronald Soonius Communicatie en PR: vervanger van Marjon, Marjolein Vacant: Penningmeester, trainers, team managers, vertrouwenspersoon, facilitair manager, intermediair naar gemeente. In aantocht VOG. Transparantie niet alleen in de financien (dat is verplicht), maar in alles. Korte lijnen, altijd aanspreekbaar. Wij zijn niet de club. Wij met jullie zijn de club! Kleine groepen is één factor. Met de huidige accomodatie en trainers seizoen 2 max 45 guppen en drie turven teams (7 + reserve per team)

Voorburgse Rugby - Club We doen het anders dan anders: Rugby is a way of life Welfare bestuurslid Transparantie Get in to rugby.com Rugby Ready Kwaliteit: houdt in kleine groepen Dit seizoen: Maximaal 40 guppen 20 turven Volgend seizoen: Maximaal 45 guppen 30 turven 20 benjamins Transparantie niet alleen in de financien (dat is verplicht), maar in alles. Korte lijnen, altijd aanspreekbaar. Wij zijn niet de club. Wij met jullie zijn de club! Kleine groepen is één factor. Met de huidige accomodatie en trainers seizoen 2 max 45 guppen en drie turven teams (7 + reserve per team)

Missie, visie en doel Iedereen (jeugd) laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life. In zes jaar een Rugby club hebben staan die de Rugby toegankelijk maakt voor de jeugd in de regio Leidschendam Voorburg Het doel is om uit ieder kind eruit te halen wat erin zit. Zowel op recreatief- als op topsportniveau.

Rugby Rules Uit ieder kind willen we halen wat erin zit. Discipline Respect Integriteit Kameraadschap Trots Passie en Plezier Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen leiden tot trots, verbondenheid en betrokkenheid bij de club. Discipline
Rugbyers zijn eigenzinnig maar weten zich gebonden aan de spelregels, voorschriften, normen en waarden binnen de sport. Toewijding is hierbij de kern. Respect
Respect voor je medespelers, je tegenstanders, de arbitrage en iedereen die bij de sport is betrokken, is in rugby van het allerhoogste belang. Integriteit
Integriteit staat voor sportiviteit, eerlijkheid, betrokken en oprecht. ‘Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt’. Kameraadschap
Rugby verbindt mensen in hun sportbeleving en geeft hen het gevoel deel uit te maken van de mondiale rugbyfamilie. Rugby verenigt mensen in team-en clubverband over culturele, geografische, politieke of religieuze grenzen heen, en leidt tot vriendschappen voor het leven. Trots
Spelers, trainers, coaches, overige begeleiders en ouders zijn trots op het feit dat ze deel uit maken van de rugbyfamilie van de Voorburgse Rugby Club Passie en plezier
Rugbyers delen passie en enthousiasme voor hun sport. Rugby geeft plezier en daagt mensen uit het beste uit zichzelf te halen. In rugby gaat het om het tonen van karakter, om kracht en snelheid, dynamisch handelen en onverzettelijkheid. Passie en Plezier volgen uit de kernwaarden hiervoor.

Wat mag u van ons verwachten Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de trainers hierin is bij de jongste jeugd van groot belang Trainers beschikken over juiste capaciteit en opleiding dragen de kernwaarden actief uit naar de kinderen dragen zorg voor een goede balans die past bij het kind gaan verantwoord om met de kinderen behandelen de kinderen en ouders met respect inzet gaat voor talent zorgen voor een transparante en duidelijke communicatie met de kinderen en ouders staan open voor feedback en suggesties van kinderen en ouders Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

Wat vragen wij van u Kernwaarden gelden voor iedereen (leden, ouders, bezoekers en andere betrokkenen) op en om het veld. De rol van de ouders hierin is bij de jongste jeugd van groot belang; Op tijd brengen en ophalen van de kinderen Bijwonen van wedstrijden en trainingen Kinderen goed aankleden, rekening houdend met veiligheid en weersomstandigheden Niet mee coachen wel toe juichen Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

Wat vragen wij van u Trainers de ruimte geven bij blessure of verdriet van een kind (emotie training) Contact onderhouden met de teammanagers en trainers zodat zij rekening kunnen houden met aandachtspunten van uw kind Hulp bij realiseren eigen locatie Betrokkenheid naar alle kinderen en de vereniging is van groot belang, samen maken we de club! Beleid wordt om alle vrijwilligers een VOG te laten inleveren. Sportverenigingen en gemeentes stimuleren dit nav diverse voorvallen in het land.

Trainingsopbouw Per leeftijdsgroep Inspelend op het niveau van het kind Opbouwend programma Op basis van de Rugby Rules

Seizoensplanning turven Na de herfstvakantie gaan de turven spelen! Filmpje van Namibië…

Jacques Burger

Tenue! Passen:komende week in Sport 2000. Ronald Soonius

Sponsoren en donateurs Zoeken naar mogelijkheden: Croud funding Sponsoren Donateurs / vrienden van VR-C

Vragen?