De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OUDERS VAN NIEUWE LEDEN

Verwante presentaties


Presentatie over: "OUDERS VAN NIEUWE LEDEN"— Transcript van de presentatie:

1 OUDERS VAN NIEUWE LEDEN
INFORMATIEAVOND OUDERS VAN NIEUWE LEDEN WELKOM

2 Agenda 1. Welkom / Even voorstellen
2. Leeftijd categorieën en trainingen 3. Begeleiding 4. Wat als je lid wordt! 5. Ouders 6. Vrijwilligers 7. Vragen

3 Leeftijd categorieën per peildatum KNHB (= 1 oktober lopende seizoen)
Puppies (5 jaar) Benjamins (6 jaar) F – jeugd (7 jaar) E- jeugd (8 + 9 jaar) D8- jeugd 10 jaar

4 Training 1 Puppies 1x per week 1 uur training.
Benjamins 1x per week 1 uur training. aan het einde van het seizoen onderling wedstrijdjes als voorbereiding op volgend seizoen. Puppies en Benjamins maken spelenderwijs kennis met hockey. Trainen op woensdag van tot uur.

5 Training 2 F – jeugd 1x per week 1 uur training 3-tal hockey,wedstrijden op 1/8 veld. Krijgt een speelse hockey training met basistechnieken. Trainen op woensdag van tot uur.

6 Training 3 E- jeugd –1ste en 2de jaars 1x per week 1 uur training, 6-tal hockey, wedstrijden op een ¼ veld. Krijgen hockey training met meer techniek en tactische aspecten. . Trainen op woensdag tussen 14 en 17 uur.

7 Training 4 D8- jeugd 2x per week 45 minuten training,8-tal hockey, wedstrijden op een ½ veld. Krijgen hockey training met meer techniek en tactische aspecten. Trainen op gevarieerde dagen.

8 Begeleiding . De trainingen worden verzorgd door vrijwilligers (mensen met en zonder hockeyervaring) en jeugdleden van 11 tot 16 jaar. De teams mogen alleen wedstrijden in competitie spelen als ze een coach hebben. De coach is/ zijn 1 of 2 ouders die verantwoordelijk zijn voor het team en organisatie in en om het veld m.b.t. de wedstrijd. Uitleg zodra team aan competitie gaat deelnemen.

9 Wat als je lid wordt ? Starten met trainen na de winterstop.
Bij voldoende aanmeldingen worden groepen op leeftijd gevormd. Na de zomerstop starten met de competitie. De groepen/teams veranderen ieder seizoen en trainingstijden ook. Contributie is voor één half jaar, waar bij komt inschrijfgeld en Clubshirt.

10 Ouders Wat wordt er van ouders verwacht!
. Bardienst draaien als uw kind aan wedstrijden deelneemt. . Rijden bij uitwedstrijden . Samen de sport te beleven en komen kijken naar de wedstrijden en trainingen.

11 Vrijwilligers Vrijwilligers zijn de draaiende motor van onze vereniging. Wat kun je doen als vrijwilliger! Begeleiding van een team,Training geven,Commissies versterken zoals bar,accommodatie,sponsor en HTZ,Veldcoördinator en Gastouders.

12 Vragen? Bedankt voor Uw komst Sluiting


Download ppt "OUDERS VAN NIEUWE LEDEN"

Verwante presentaties


Ads door Google