De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56"— Transcript van de presentatie:

1 Tevredenheidsonderzoek 2016-2018 Totaal aantal deelnemers: 56

2 1

3 2

4 3

5 4

6 5

7 Toelichting op ‘Nee’ “Door de nieuwe selectieprocedures twijfelt mijn kind om naar een andere club te gaan” “Meestal wel, hoewel de trainingen niet altijd goed verlopen en ze het vervelend vinden dat er steeds tussentijds spelers "geronseld" worden.” “Er was vorig jaar geen trainer / coach voor het team en dit was zeer demotiverend. We hebben forse gesprekken gevoerd om het dit jaar nog een kans te geven. Een klein wondertje dat onze zoon blijft na de ervaringen van vorig jaar. Hij mag van mij in december afhaken als er niets verandert zal blijken te zijn. Dit druist in teven onze opvatting van teamsport, maar in vind niet dat ik hem tot een heel jaar kan verplichten na de ervaring van vorig jaar.”

8 Toelichting op ‘Ja’ “Warme club” “Ongedwongen sfeer, focus op plezier en samenwerken” “Prettige club, randvoorwaarden goed op orde! Linksback van het 3e kan beter.” “Hij heeft het naar zijn zin, dus dan vind ik het prima.”

9 6

10 7

11 “Aan de kaak stellen van ontoelaatbaarheid kan nooit kwaad.”
Toelichtingen “Het bestuur was duidelijk en open over de situatie die was voorgevallen. Ook de opvolging was adequaat.” “Belangrijk onderwerp. Het goed om hier preventief mee aan de slag te zijn.” “Aan de kaak stellen van ontoelaatbaarheid kan nooit kwaad.” “Er wordt te veel (vaak verbale) agressie in en vooral rond het veld geaccepteerd, scheidsrechters zouden vanuit de club daar meer steun in moeten krijgen, om indien hij/zij mensen wegstuurt ze ook werkelijk gaan. Er is te weinig toezicht/handhaving vanuit de club zelf.” “Ja in die zin dat het goed is om te weten wat de regels en maatregelen bij misstanden zijn. Maar het moet wel neutrale en anonieme informtie zijn.”

12 Hoe zou u Haarlem-Kennemerland Beschrijven?
8 Hoe zou u Haarlem-Kennemerland Beschrijven?

13 9

14 10

15 11

16 Welk cijfer krijgt Haarlem- Kennemerland op het gebied van ambitie?
12 Welk cijfer krijgt Haarlem- Kennemerland op het gebied van ambitie?

17 6,9/10

18 13

19 14 De accommodatie vraagt om veel onderhoud. Wij werken aan een functioneel complex met een verzorgde en gezellige uitstraling. Elk half jaar proberen wij een zichtbare verbetering te realiseren. Wij zijn erg benieuwd wat u hier van vindt. Wat vind u van onze accommodatie

20 5,8/10

21 Toelichtingen Wat kan er beter? Kleedkamers/Kantine Toiletten!!!
Geen kunstgras meer Herindeling clubhuis Sfeer en uitstraling kantine Velden Koffieapparaat met variatie Dugouts

22 Heeft u zelf nog ideeën over onze accommodatie?
Toelichtingen Heeft u zelf nog ideeën over onze accommodatie? -Er lijkt ruimte voor een miniveld, mits financieel haalbaar natuurlijk. -Vervangen kunstgras -Moderniseren toiletten Terras buiten -Aankleding. Aanwezigheid bestuur bij wedetrijden 1e elftal. -Pupil van de week zodat ouders en teamgenoten blijven. Lotenverkoop etc... -Betere muziekinstallatie -Muziek buiten tijdens spel/warming ups. -Loterij/acticiteiten tijdens rust/einde wedstrijd.

23 15 Wij proberen als club elk seizoen verschillende activiteiten te organiseren. Ook werken we met andere clubs om een activiteit te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de Muggenronde. Wat vindt u van het aantal activiteiten dat de club organiseert?

24

25 16 Wat vindt u van de kwaliteit van de activiteiten die de club organiseert?

26

27 17 Welk cijfer krijgt Haarlem- Kennemerland op het gebied van informatieverstrekking

28 8/10

29 18 Verdere zaken…

30 Deelnemers aan deze enquête vinden dat…
De indeling van teams niet altijd even eerlijk gaat dat Teams te hoog worden ingesteld Het seizoen te kort duurt

31 Deelnemers vinden verder dat..
Selecties overal voorrang op hebben Vragen zich af hoe Het zit met de veiligheid En hoe het zit met de Selectie van trainers

32 Deelnemers aan deze enquête
Zijn tevreden over onze club Waarderen alle vrijwilligers Vinden HK een warme en nette club HK = Positiviteit En dat willen we natuurlijk graag zo houden!


Download ppt "Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56"

Verwante presentaties


Ads door Google