De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie"— Transcript van de presentatie:

1 Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie

2 Agenda 20:15 Ontvangst met koffie/thee
20:30 Welkom en korte voorstelronde 20:40 Introductie HV Groesbeeks Glorie 21:00 Veilig SportKlimaat / Gedragscode 21:20 Vrijwilligersbeleid 21:30 Spelregels 21:55 Rondvraag 22:00 Sluiting

3 Organisatie van Groesbeeks Glorie
Bestuur Technische commissie Activiteiten commissie Vrijwilligerscoordinatoren PR, Communicatie & Sponsoring Diverse werkgroepen (garderobeactie, geraniumactie, jeugdkamp, schoolhandbaltoernooi)

4 Hoe kom ik als ouder aan informatie?
Website: vanuit Sportlink-ledenadministratie Website NHV Trainers en coaches Mail aan of of

5 Welke informatie kan ik vinden op de website?
Informatie over thuis en uitwedstrijden Informatie over competitie (programma, uitslagen, competitie) Algemene informatie over oa vereniging, bestuur, trainingstijden, lidmaatschap, contributie, scheidsrechters, technisch beleidsplan, handbalschool, fysiotherapie, sponsors

6 In welk team speelt mijn zoon/dochter en wat wordt er van mij verwacht?
Teamcriteria Rijden voor het team van uw zoon/dochter (via coach) Wassen kleding (via coach) Scheidsrechters en zaaldiensten Contributie

7 Aan welke activiteiten kan mijn zoon/dochter meedoen?
Geraniumactie (de zaterdag vóór moederdag) Jeugdkamp (1 x per 2 jaar, vrijdag 21 t/m zondag 23 april 2017) Zwarte Pietengym Ouder-kindwedstrijden / spellencircuit (Kerstvakantie) Schoolhandbaltoernooi (september) Toernooien (mei / juni)

8 Filmpje Heibel langs de lijn

9 Wat is de gedragscode van Groesbeeks Glorie?
We sporten met elkaar, dus ook met de tegenstander. We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt. De winnaar is degene die ook tegen zijn verlies kan. Sport is voor iedereen; niet alleen voor uitblinkers. Ik ben zuinig op jouw spullen, ben je dat ook op die van mij? Afspraak is afspraak. Geef altijd het goede voorbeeld. Spreek elkaar aan op het gedrag.

10 Wat is de gedragscode van Groesbeeks Glorie?
De ouder/verzorger: Is een goed supporter en geeft het goede voorbeeld door respect te hebben voor iedereen in de zaal. Blijft tijdens de wedstrijd op de tribune of banken Houd zich afzijdig ten opzichte van de begeleiding van het team door trainers en begeleiders.

11 Wat is de gedragscode van Groesbeeks Glorie?
Van de ouders/verzorgers wordt verwacht dat zij: Spelers positief aanmoedigen, maar geen technische en tactische aanwijzingen geven. Helpen bij het vervoer van het team naar een uitwedstrijd. Er voor zorgen dat zoon/dochter op tijd aanwezig is voor een training of een wedstrijd. Er op toe zien dat zoon/dochter zich op tijd afmeldt voor een training of een wedstrijd. Kritiek, op- en/of aanmerkingen op training, begeleiding of organisatie kan worden gemeld bij de desbetreffende trainer, coach, Technische Commissie of Bestuur van de vereniging!

12 Vrijwilligersbeleid 2016 nieuw vrijwilligersbeleidsplan opgesteld
2 vrijwilliger coördinatoren aangesteld (Ingrid Jansen, Anouk Nas) Vele handen maken licht werk. Puntensysteem Zelf vrijwilliger worden ?

13 Spelregels Spelregels – Uitleg en test

14 Rondvraag


Download ppt "Ouderavond 30 januari 2017 HV Groesbeeks Glorie"

Verwante presentaties


Ads door Google