Klaskrant LG4 OF DE BOSBREINEN. cartoons Turnen super leuke tekst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
De sonnetten van het 4de lj.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Woord van Leven Januari 2010.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
hoe overleef ik mijn vakantie
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Gemaakt door Mike van Doorn
Het Trouwfeest.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Wensen Van het 6de leerjaar.
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
Moppen over jantje! Jantje is op school. De meester: "Wie zichzelf dom vindt gaat staan". Iedereen blijft zitten. Opeens gaat Jantje staan. De meester:
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Levi,Jesper,Mitchel,Mart
WELKOM OP TOV!.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Interpreteren van data
Improving Mental Health by Sharing Knowledge {naam uitvoerder} Kunnen ouders iets doen aan het alcoholgebruik van hun kinderen?
Wij zijn jenthe en maurane
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Wij hebben een hart voor iedereen
Welkom in de samenkomst
Spermaliehoeve – Middelkerke 27 tot 30 april 2015
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
In dit winkelcentrum hebben vrouwen de mogelijkheid een echtgenote te kiezen uit verschillende mannen...
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
klaskrant LG4 de bosbreinen
HEY PSSSST.....
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
IB Klankbordgroep Oktober Programma Korte info vanuit samenwerkingsverband Peter van Buuren van SO Keurhove in Middelburg Pauze Een lezing van Peter.
Van tijd tot tijd Woordenschat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Myrna, een 5-jarig meisje werd gezien wegens een recente uitspraak aan moeder: ‘papa zit aan mijn plassertje’. Anamnese en lichamelijk onderzoek vertoonden.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Zeeklassen 30 mei tot 3 juni Vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke.
HEY PSSSST.
M I E U W W o W Grappig!!!!!!!! Zielig………… DEZE KEER:
ProDemos schuift aan: Democratie leeft!
Transcript van de presentatie:

klaskrant LG4 OF DE BOSBREINEN

cartoons

Turnen super leuke tekst

Muziekdag  Er is terug muziek op het Toverbos.  Elke woensdag is het muziekdag.  De grote kinderen moeten muziek meenemen (wij dus).  Soms moeten we kleutermuziek meenemen. Het is MEGA leuk zo’n muziekdag want dan kunnen we dansen en zingen. Het is altijd wel goede muziek.  Van Lori en Zoë

De gemeenteraad van Brasschaat De gemeente organiseert zoals elk jaar een kindergemeenteraad.  Er worden twee kinderen verkozen van het vijfde en zesde leerjaar van elke school.  Die moeten dan enkele keren per jaar op een donderdag met de andere vertegenwoordigers van de scholen overleggen tijdens een vergadering. De burgemeester is ook soms aanwezig.  Van Bibi en Fe’

Toffe weetjes 1 Een vol bord zout overleef je niet. 2 In 1900 werd een vrouw gemiddeld maar 58 jaar nu is dat 83 jaar. 3 Wie vier blikjes of glazen light frisdrank drinkt loopt meer risico op depressies. 4 Gras lijkt voor meisjes groener dan voor jongens…

klaskrantverslag  Klasraad LG4 18 september 2015  Gespreksleider: Ilse/Romeo  Verslaggever: Ilse/Bill  Geopend om: 9u45  Gesloten om: 10u12  Ideeën: gemeenteraad – Ilse legt uit dat er 2 kinderen mogen deelnemen aan de kindergemeenteraad. Volgende week op de volgende klasraad mag iedereen een stembriefje invullen met de naam erop van wie hij/zij kiest.  Kandidaten: Bill, Fé, Lori, Zoë, Zara, Casper, Jente, Ayu en Ibe  Zij stellen zich kandidaat – brief meegegeven aan de ouders  Indien zij toch niet kunnen, zeggen zij dit op maandag tegen Ilse.  Pluimen:Rune  Jasonas omdat hij mijn liefste petekind is op school  Ayu omdat ze een hele goede vriendin is  Julie  Lander is schattig en lief  Fink is heel lief en hij kan zijn schoenen al zelf uitdoen  Zoë  Edona is superlief

 Ibe  Juf Sofie is een leuke juf.  Lander en Lore zijn lief.  Bill  Ninni is leuk.  Juf Sofie is leuk.  Tjörven  Flore is een goede vriend.  Ayu  Juf Sofie is vandaag jarig en is een superjuf.  Rune is een goede vriendin en grappig.  Lillie is grappig en schattig.  Lori  Truffel, mijn poes is schattig.  Juf Sofie is een geweldige juf.  Zoë is mijn vriendin.  Romeo  Romain kan zijn schoenen en jas al zelf uitdoen.  Amilian  Het was leuk om met Casper samen te werken bij het maken van de klaskrant.  Lori is geweldig.  Zara  Sofie is superlief.  Femke is een goede vriendin.