TransitiePopQ Beschouwingen vanuit De Lochting. WAAR KREGEN WIJ HET WARM VAN Transitie kritisch bekeken 1.ENTHOUSIASME 2.DOELGERICHTHEID 3.OPVOLGING 4.DISCIPLINE.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Regie op locatie een middel op weg naar een Goed Leven voor cliënten, Mooi Werk voor medewerkers en een Financieel gezonde organisatie!
Advertisements

Het Techniek- en MotivatieKompas Leerlingen in hun kracht brengen.
G²: Gezonde Goesting 20 september Vitaliteit Wat mag u verwachten ? Welzijn en motivatie: positieve energie Actiedomein Still Movin IVM en de plaats.
Ontwikkelmij ontwikkelt zijn klant
STRATEGISCHE PLANNING
NVP bijeenkomst Willen is Kunnen Friesland Bank.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Visie op HNW juni Belang van een Visie Een Visie op Werken is de overkoepelende beschrijving hoe een organisatie werk in de toekomst ziet. De visie.
Vierde ervaringsuitwisseling “Competent van kop tot teen!” 8 april 2010 Lieselore Beckers & Isabelle De Wispeleir VIVO vzw ompetent van kop tot teen !
Gebaseerd op de quick scan van ‘schoonheid in organisaties’ Quick scan Mooi projectmanagement.

Grenzen aan vrijwilligerswerk?. SGL Stichting gehandicaptenzorg Limburg Zorg beter met vrijwilligers 21 november 2013.
netwerk organisatiebeheersing
Nationaal Innovatie Event
Van visie naar actie.
GAAN Gewoon Anders Ambulantisering Nieuw
BI voor Microsoft Dynamics AX
Hoe geef je organisatie ontwikkeling echt vorm?
Dr. Carla Veldkamp UMC St Radboud
LEA en sociaal-economische ontwikkelingen Samenwerking tussen overheid, ondernemers en onderwijs Nieuwegein 20 januari 2011 Pim Kalkman.
Competent van kop tot teen! Studiedag 8 juni 2010 Competenties en VTO beleid Een degustatie van instrumenten Joke Sweygers Patricia Van Dessel VIVO vzw.
Organisatie in verandering De implementatie van digitaal werken
Instrumenten Intenties Interactie Resultaat! LeanLeiderschap Ik doe te veel zelf Ze nemen me te weinig uit handen Ik kan ook niks aan ze overlaten Ik moet.
Betrokkenheid op de werkvloer
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
0 John en Peter Met welke aanpak kan Metercom aansluiting vinden op de grootschalige uitrol van Slimme Meters om vervolgens haar continuïteit te kunnen.
Workshop Werken met een P.O.P. vrijdag 26 september 2014
Samenwerking met organisaties: troeven en valkuilen
Zorg binnen Gelderveste Kwalitatief goede zorg voor onze kinderen
Projectplan <naam project>
TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE. En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken.
Organisatie analyse en concrete vervolgstappen
Interne kwaliteitszorg NVAO
Naar een optimaal HR - beleid
Dienstverlening is van ons allemaal! Praktijkmiddag Dienstverlening Hoogeveen 10 september 2015.
Integratiedienst Gent – Kaprijkestraat 12, Gent – Tel – Voorstelling INTEGRATIEDIENST LOP Intermediairen maandag.
Licht Dat kleine lichtje aanwezig in mijn hart,
 A-94 A-94.
ORGANISATIE BPV PARTICULIER BEVEILIGER NIVEAU 2. BEGINSITUATIE MIJN ACHTERGROND INWERKPERIODE STRUCTUUR VAN DE BPV MOTIVATIE VAN DE LEERLINGEN KWALITEIT.
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
eigenwaarde ontstaat meestal door de volgende 3 factoren.
Start Inhoud introductie BiSL Informatiesysteem, gegeven Informatiebeleid Positionering: Beheer informatiesystemen BiSL als informatiearchitectuur.
(mee)Bewegen in de jeugdzorg. Kaders 1.Landelijke visies op opvoeding en jeugdzorg 2.Transitie jeugdzorg 3.Gedeelde missie en visie in Overijssel 4.Organisaties.
Samen sta je sterk! Beleidsplan van de Patiëntenraad Altrecht
Betrokken waarbij en hoe? Missie/DoelOrganisatie Betrokken OpbrengstenMensen Activiteiten Inzet van: – Tijd – Waarde – Netwerk.
Regie op locatie een middel op weg naar een Goed Leven voor cliënten, Mooi Werk voor medewerkers en een Financieel gezonde organisatie!
Noord-Zuidsamenwerking Deinze De GROS vandaag en morgen Oost-Vlaanderen, een solidaire provincie We maken er samen werk van ! Februari 2014.
INTEGRAAL PERSONEELSBELEID CED-Groep. Visie Missie Doelen Gespreks- cyclus en beoordeling Personeels- beheer Management en Organisatie Loopbaan- management.
HET MEERJARENPLAN. Het MJP: Een onafscheidelijk duo 2 Het meerjarenplan 2. Financieel deel1. Inhoudelijk deel De beleidsnotaDe financiële nota.
Welkom! NVMW, BVjong, MOgroep, Vereniging Hogescholen, Mbo-Raad, ABVAKABO/FNV, CNV Publieke Zaak. Ondersteuning door Movisie Vakmanschap.
Meesters in Management! verzorgt het inhuren van een interim management professional welke vooral actief is met het vervullen van opdrachten binnen de.
Kansen en bedreigingen Interne analyse
Beginnen is een kwestie van doen
Rapportering en monitoring
acht locaties in Zeeland en Zuid Holland
Van Missie en Visie via strategische doelen naar beleidsplan
Van 2.450= voor 1.995,== DISC Duurzame Inzetbaarheid Scan
Visie en strategie Les 4: strategie.
Visieontwikkeling Les 5: 7 juni 2017.
Kerstmis 2016 Hebben wij mogen vieren met uw kinderen
Voor goed bijzonder onderwijs
het ABC van het evangelie
Stel dat de (onderwijs) wereld gaat veranderen
De 2030-agenda voor duurzame ontwikkeling in Vlaanderen
Werken met plezier en goed presteren
STRATEGIE MANAGEMENT STRUCTUUR CULTUUR PROCESSEN MEDEWERKERS
JJij en ik, wij zijn allemaal net zo zondig.
Veiligheidsprogramma’s toen…
Presentatie Inspectie - Bezoek
Visie (lange termijn) Beleid Bewoners
Transcript van de presentatie:

TransitiePopQ Beschouwingen vanuit De Lochting

WAAR KREGEN WIJ HET WARM VAN Transitie kritisch bekeken 1.ENTHOUSIASME 2.DOELGERICHTHEID 3.OPVOLGING 4.DISCIPLINE 5.REALISME

Transitie kritisch bekeken

Wat is bruikbaar ? Transitie kritisch bekeken HET OPGELEVERDE INSTRUMENT DE KPI – FICHE MEETPUNTEN - BEWUSTWORDING VAN MEDEWERKERS

Oh my God… Geen duiding vanuit het basisconcept persoonlijke ontwikkelingsplanning Snel naar een tooltje Het moet van… Ik zie mijn jobcoaches dag aan dag Met hun medewerkers aan de slag Samen werken aan een plan Zodat hun talent naar buiten kan

LAAT POP ONTPOPPEN TOT… Positieve aanpak in onze organisatie honger naar meer achtergrond stillen Werken aan betere registratietool ifv de medewerker Voldoen aan de vraag, maar vooral aan onze missie, visie en waarden In een samenhangend en strategisch HR-beleid Project 2TaCT in de HaRage opgestart

Q Een hart voor mens en natuur : gedrag voor leiders en medewerkers Meerjarenplan TaCT in de HaRage Strategisch HR-beleid Beheer partnerschappen in fiche en rapporteringssysteem Flows herbekijken vanuit LEAN en INTRAPRENEURSHIP KPI’s Geeft structuur aan: beleid, verbeteracties, registratie, rapportage, server,…