PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie Clubmiddag 16 december 2008
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Instructie voor het opnemen en bewerken van video’s
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Workshop harde schijf indelen
Formatteren van uw harde schijf.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
1. HET KLAVIER (nog steeds) het voornaamste invoerapparaat! Wat doen we ermee? Teksten; rapportcijfers; gegevens van de leden van onze jeugdbeweging,
Voorzetsels.
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Hoofdstuk 4: Statistiek
Het opbouwen van een data base
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Les 2: Interactie in je space door middel van klikbare objecten en actionscript. Wat is actionscript en programmeren?
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Help! Verzuim voorkomen
Ik doe mijn presentatie over…
Goedendag computerbezitter!
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Design je eigen web-pagina Met behulp van Photoshop.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.
Onze doelen en visie in beeld
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Magister voor ouders.
Stap 2) Het instellen van het netwerk Benodigdheden : -2 Verschillende IP adressen -2 Verschillende MAC-adressen -2 Virtuele machines.
Hoe maak je een account aan via CMD (opdrachtprompt) © Robin Uters.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Flip de Proef Hoofdstuk 4 maar dan anders…. Wat is dat? Hoofdstuk 4 gaat over handig tellen. Dat gaan we proberen 's op een andere manier te doen. Ik.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Codetuts Academy Les 6 Module 2a Php Fundamentals 1.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Woordjes leren.
Powerpoint presentatie.
Paddestoelen
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
How to use a Imac.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Instructie om een afspraken te plannen
ClupApp van HTV Berg & Dal
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Speedy’s go digital – basecamp base
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem

Inhoud  In dit filmpje ga ik een primeur laten zien want, in dit filmpje komt de preview van HCB OS. Nu vraag je je af wat ga je laten zien, nou het volgende :  Opstartscherm + logo  Menubalk  Programma informatie © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant

Opstartscherm  In dit besturingssysteem werkt het bijna net zoals Windows 8 enkel is er hier meer gelet op het thema het begin thema na het installeren is namelijk een hele mooie/leuke kleur namelijk zwart. Het logo van PC & Netwerk Help Center Brabant is er namelijk ook in verwerkt. © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant

Opstartscherm © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant PCNHCB PC & Netwerk Help center Brabant Robin Wachtwoord ●●●●● Je kunt zien dat het wachtwoord balkje verdwenen is en dat alles zweeft. Het logo is in het besturingssysteem ingebracht. Het besturingssysteem is zowel Nederlands als Engels.

Bureaublad  Het bureaublad heeft verschillende soorten applicaties onder andere als je dubbel klikt dat programma´s zichtbaar komen of (achter de schermen) verdwijnen. © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant

Bureaublad © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant Nog niet dubbel geklikt Dubbel geklikt Je ziet ook dat de taakbalk verdwenen is als je op de Windows toets drukt… dan krijg je net zoals bij Windows 8 een ander (start)scherm dat kunnen we alleen nog niet laten zien omdat het nog niet af is.

Programma informatie  Op HCB OS kun je verschillende programma’s doen je kunt namelijk bij het installeren van het besturingssysteem ervoor kiezen dat je inlogt via Hotmail of Gmail en dan heb je meerdere keuzes net zoals in Windows 8. Bij HCB is het zelfs zo dat hij van jou computer/laptop een opslaglocatie maakt, zodat je altijd bij je spullen kunt zonder iets op USB of harde schijf te zetten. Daarnaast zit er een speciaal soort tekstverwerker, spreadsheat, mail, presentatie & databaseprogramma erop zit naast het normale Office dat je erop kunt installeren. De terminal is ook aangepast. © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant

Nog wat dingetjes © 2013 PC en Netwerk Help Center Brabant  Als je meer wilt weten over HCB OS plaats even een reactie hieronder en dan laat ik je het zo snel mogelijk weten  Waarschijnlijk zal HCB OS in het najaar van 2013 beschikbaar zijn en dan plaats ik het bij de informatie onder deze video.