Apartamenta “Bouwvallia”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Wat brengt 2014?.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Verbouwing van het Kruudhuuske Het dak van het huisje begint al aardig in te zakken.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Deel 1. Op kocht ik in een vlaag van geldverkwisting, deze Pontiac Chieftain, bouwjaar Geert, een buurman en ik gingen hem bekijken in.
Temperatuur en volume Uitzetten of krimpen
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Antwoord op vraag SOPO1-4
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
frankrijk verschillende windsor enige afgelopen speurtochten ons leuk plek weer.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Vredig kerstfeest.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Wat ik doe voor stage… loodgieter & cv monteur –zinkwerk elektra
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
zou nog niet zo slecht zijn!
K O E K J E S.
De Beer van Bram.
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 6.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...

Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 4 Apartamenta “Bouwvallia”

Het duurde even maar daar heb je ook wat voor Het duurde even maar daar heb je ook wat voor. In deel 4 een overzicht van de afgelopen 2,5 maand, waar blijft de tijd , het is al weer kerst

Voordat de wanden er in kunnen wordt er alvast een begin met de electra gemaakt. Dit is bekend gebied dus mag geen problemen opleveren.

Op 13-10 gingen de eerste gipsplaten er tegen aan. De grote platen doe je niet alleen daar heb je hulp bij nodig… …en een vrolijke hulp maakt het natuurlijk wel leuker.

De isolatie tussen de kamer wordt een stuk beter dan ie was , maar of het voldoende zal zijn…..

Het moet uiteraard erg nauwkeurig gebeuren en daarom werken we uitsluitend met vaklui die weten wat ze doen

Kijk het begint er al een beetje op te lijken

Maar er moet nog een hoop gebeuren Oude vloerlagen verwijderen Sjouwen , sjouwen en nog eens…. Schuren en afbijten (maar vooral doorbijten) Schroeven en boren

En…… opruimen, opruimen, opruimen en nog eens opruimen

Op 19 oktober komt de Nuon langs om het electra en gas over te zetten Waar ik dacht dat ze een hele dag voor nodig hadden gebeurde in slechts 2 uur tijd

Zo nu nog wat draden trekken en dan ….. Is er licht (op de bovenverdieping althans)

Voor de verandering op 17 november toch maar weer eens een aanhangwagen vol geladen met af te voeren materialen

De voor en achterkamer zijn inmiddels voorzien van een plafond Dat ging natuurlijk niet zomaar daar moest wel goed de gebruiksaanwijzing voor doorgelezen worden.

Op 8 en 9 december hebben we schilder en klushulp

Ik hou me bezig met het isoleren van de WC, hier komt straks ook de CV in te hangen (dit is een enkelsteens muurtje, dus niet zo verwonderlijk dat de boel wel eens bevroor in de winter)

9 dec de CV wordt van zijn oude plaats afgehaald en naar de nieuwe verplaatst

En dan komt (er weer eens) een grote tegenvaller. Als ik besloten heb om toch de CV zelf maar te gaan aansluiten (ik was heel blij dat ik gereedschap en materiaal kon lenen) blijkt dat de vloer onder de WC erg slecht is en vervangen moet worden. Kijk, als je dit laat zitten, zit je straks echt niet lekker.

Dat wordt dus hakken, breken, oude balken verwijderen, en nieuwe plaatsen Zo gezegd maar niet zo gedaan dat duurde wel wat langer

Alsof er een echte CV monteur aan het werk is 23 december 11.48 we kunnen weer koken !

Het aanleggen van de speciale “Wicu” gasleiding viel overigens niet mee er moest in de kou onder de vloer gewerkt worden

En dit is dan het eindresultaat van enkele weken hard zwoegen De ketel hangt op z’n nieuwe plek en gaf op 24 december om 17.30 weer warm water en de verwarming heeft het ook al even gedaan Hier ben ik dus echt trots op, is het geen plaatje ?

En uiteraard is er ook hard gewerkt in de schuur Zo lieten we het de vorige keer achter > < Beetje mengen….. Beetje smeren > en dat op 25-oktober in de avond

En daarna de muren en plafonds wit gemaakt (7 november) Toch ook ook het eerste gedeelte van de schuur ook maar van isolatie voorzien (4 november ) En daarna de muren en plafonds wit gemaakt (7 november)

Maar waarom moet het dan allemaal minimaal 2x voordat het goed is ? De oude werkbank kan gesloopt worden Dat is dus sjouwen en weer opbouwen Nu nog wat extra stellingen maken En vullen natuurlijk ….. Zo dat ziet er dus al goed uit Meten is weten.. Maar waarom moet het dan allemaal minimaal 2x voordat het goed is ?

Hierdoor komen er weer heel wat planten de winter door In de tuin moet ook nog een hoop gebeuren maar daar hebben we geen tijd voor , gelukkig kunnen we dit met een gerust hart aan Cees over laten. Hierdoor komen er weer heel wat planten de winter door

Dat was ‘m dan weer deel 4 van “Kluswoude” Er is teveel gebeurd om allemaal in aflevering samen te bundelen. Veel zaken zaten tegen en het is maar goed dat we niet weten wat we nog meer tegen gaan komen (alhoewel er moet nog een stuk vloer vervangen gaan worden, in de bijkeuken is een plafondbalk erg slecht in de douche is door de kou de kraan en een leiding kapot gevroren) Kortom genoeg voor nog een paar delen. Ik had er geen zin in (tijd voor) maar gelukkig heeft Rik onze traditie voortgezet en hebben we toch nog een leuk versierde tuin met de kerst Hoe zal het er volgend jaar in ons nieuwe huis uit zien ? Klusmania studio 26 december 2007