FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaal om Y ? Tell me Y !. FC STELENBAAN Ronde 2 TAFARARESSAY123456789101112….…….Y....…….Y………Y……..Y…….Y……Y…..Y….Y…Y..Y.YY.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Het verhaal van de koning Hiranyakashipu en de heks Holika
Modern sprookje Kikkerkoning.
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
De beroemdste persoon die er is …
Verrassing!!.
Nelson Mandela overleden. Het nieuws ging 5 december rond als een lopend vuurtje. Nelson Mandela was dood.
Woorden en tijd.....
Gods verborgen glans.
Kerstmis.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Het Trouwfeest.
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Woord van Leven April 2014.
Welke trends komen terug
Kerk collecte Jaarlijks raken veel tienermeisjes en vrouwen in ons land onbedoeld zwanger. De situatie rondom een onbedoelde zwangerschap is vaak moeilijk.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema Thema X.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Verzuiling en ontzuiling in Nederland
Pasen 4 april 2010 Exodus 14: : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken.
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
De Romeinen en het christendom
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
De watersnoodramp van 1953.
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Een liefdesgeschiedenis
BEKENDE ONBEKENDE VERHALEN. VRAAG 1 Koningin Maria I van Engeland begon met de bloedige vervolging van de protestanten waaraan zij haar bijnaam te wijten.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Kerst 2014: een kind is ons geboren
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Alexander, Napoleon en Joséphine
Jacky X FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van Socrates,
Jacky Ickx FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaalom. Why? Tell me why!.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlandse journalist, schrijver en essayist. Hij behaalde talloze prijzen, wij.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlands journalist, schrijver en essayist. Graag de naam van de mens die we zoeken.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema. Bier FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
Rond 1500 was Europa een standenmaatschappij
(Lijden) je grootvader aan een hartkwaal? A. Lijd B. Lijdt.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Hartelijk welkom in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (verenigd in de PKN) Zondag:13 december 2015 Voorganger:Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. A. de Jager.
Psalm 89:1 Lezen Johannes 3:22-36 LB 456B:1,2,3,4,8 Tekst Johannes 3:27-30 LB 439:1,2,3 LB 342 LB 447:1-3.
 Een blijspel in vijf bedrijven  Een bewerking van Aulularia van Plautus “het spel van de pot”, 200 vóór Christus  Spanning tussen Gierigheid en Mildheid.
Taalkennis les 7. Talen in Friesland Welke taal wordt het meest gesproken in Friesland, denk je? Hoe veel mensen spreken thuis vooral Fries, Nederlands,
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
2 Er was eens een prinses Catharina de Grootste. Met welk zinnetje beginnen veel sprookjes?  Juist. Met er was eens… Het verhaal van Catharina is echter.
Lucas 24:44-48; Christus’ kerk in de startblokken: nieuwe opdrachten volgens Gods oude plan. 1 Start-zondag.
Preek over Spreuken 30:18,19.
Transcript van de presentatie:

FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaal om Y ? Tell me Y !

FC STELENBAAN Ronde 2 TAFARARESSAY ….…….Y....…….Y………Y……..Y…….Y……Y…..Y….Y…Y..Y.YY

1. Sf-thriller van regisseur Terry Gilliam met als cast : Bruce Willis, Madeleine Stowe Railly, Brad Pitt. Cole zit in een psychiatrische inrichting en maakt iedereen wijs dat hij uit de toekomst komt. Zijn missie is het redden van de wereld… Graag de voluit geschreven titel van deze film. FC STELENBAAN Ronde 2 Twelve Monkeys

2. We zoeken voornaam en naam van het, in de nacht van 27 op 28 april 2007 verdwenen meisje. Omstreeks 4 uur ging ze op weg naar huis na een fuif in Schaffen maar is nooit in Kaggevinne, bij Diest, thuisgekomen. FC STELENBAAN Ronde 2 Annick Van Uytsel

3. De man die we zoeken was vooral bekend als de dirigent van het amusementsorkest van de BRT. Graag de voornaam en naam zoals we hem ons herinneren, nl "Het huisorkest van de BRT onder leiding van..." FC STELENBAAN Ronde 2 Francis Bay

4. De vrouw die we zoeken was de tweede vrouw van Hendrik VIII en koningin van Engeland van 1533 tot Graag voornaam en naam. FC STELENBAAN Ronde 2 Anna Boleyn

5. We zoeken een in 1968 door Roman Polanski geregiseerde hororfilm. De Woodhouses hebben een kinderwens. Aan het einde van de film wordt haar verteld dat haar kind de zoon is van Satan. FC STELENBAAN Ronde 2 Rosemary’s Baby

6. Graag de voornaam en naam van de acteur die Lecter speelde in een film uit 1991, geregisseerd door Jonathan Demme. FC STELENBAAN Ronde 2 Anthony Hopkins

7. We zoeken de scheldende Schotse TV- kok, bekend van o.a Kitchen Nightmares. Hier is de achternaam voldoende. FC STELENBAAN Ronde 2 Ramsay (Gordon)

8. Tijdens de zwangerschap zijn er verschillende fases in de ontwikkeling van het ongeboren vrucht. Hoe wordt een ongeboren kind genoemd gedurende de eerste 8 weken na de bevruchting? Daarna wordt het een foetus genoemd. FC STELENBAAN Ronde 2 Embryo

9. Hoe luidt de naam van het personage dat Josh Holloway speelde in de serie "LOST" ? FC STELENBAAN Ronde 2 Sawyer

10. Dit wielerseizoen mochten we tal van nieuwe profploegen verwelkomen. Eén van deze nieuwkomers heeft een leuke outfit met de naam van de renners en de kleuren van het land. Hoe luidt de naam van de hoofdsponsor van dit team? FC STELENBAAN Ronde 2 SKY

11. Onder welke naam kennen we de “Kerk van de Heilige Wijsheid” die Keizer Justinianus in Constantinopel in de 6de eeuw liet bouwen op de plaats waar een vorige versie was afgebrand. FC STELENBAAN Ronde 2 Aya Sofia

12. De uitvoerders FC STELENBAAN Ronde 2 Yes