Zorg en Welzijn.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat weet jij over de slagerij?
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Lente van der Stel 1H, Scala Rietvelden. De aller eerste les De 1 e opdracht was: ‘Zet je onderwerp in allerlei poses.’
Aikido Door: Kyra Eggels 7a.
GMP en HACCP in restaurants
Hygiëne en doel van het schoonmaken
Keukenhygiëne.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Hygiënebewustzijn voor medewerkers in de voedselketen
Vrijdag, 10 maart 2006 Pompstation by night Afsluiters vervangen Peter Mense Gouda.
Een biologisch onderzoek
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Beter bekend als..... SCHATJE ZOEKEN
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
DNA bouw en replicatie.
onhygiënisch werken en de gevolgen
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Verslag van Stash en Feline
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Eet smakelijk Bewerkt door Kaat, Heleen, Sien, Louise en Lennerd Niveau 7 Les 3.
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Auto 1.6 Peugeot Diesel motor komt binnen met storing
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
Aanstaande x afgelopen Wanneer is de vergadering?  Aanstaande donderdag om 7 uur.  Donderdag aanstaande om 7 uur.  Ik ben Beth, 25 jaar en aanstaande.
Plaats des delict: Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel En haalde er een aap uit: „ Dat is dan 3.000,-- €. “ De.
Zorg voor een gezonde woning
Zaalhockey M.H.C. Roden 2013/2014 Basisformatie Aanvallende tactieken
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel en haalde er een aap uit: ‚Dat is dan Euro‘ De klant betaalde en verliet.
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Er worden eerst veel kippen gekweekt.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
Onze doelen en visie in beeld
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Zorg en Welzijn Door floor.
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
Hygiëne in de keuken.
Raar maar waar!.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Thema 2 PLANTEN Basisstof 1 -De levenscyclus van een plant
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Omgang en verzorging H4.
Veilig werken met de Grief Wat zijn de gevaarlijke en wat zijn de veilige zones.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Wij hebben een infographic gemaakt om de mensen bewust te maken van hoeveel Co2 uitstoot er in hun eten zit. Deze kunnen we bijv. flyeren. Wij hebben.
Anatomie op je bord Leren over de anatomie van
Verhip, Waar zijn de knieën van een kip?
HACCP.
Groentestempels Opdracht: (Let op: Kinderen kunnen deze opdracht niet alleen doen.) Hier gaan we stempelen met groente en fruit! Neem de Chinese kool,
Manon Henzen.
HACCP.
Eén portie sprinkhaan, graag!
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Transcript van de presentatie:

Zorg en Welzijn

Onhygiënische Voorvallen Schimmel, insecten, ongedierte Enz.. Zijn gevolgen van onhygiënisch werken, Daarom moet je altijd op de hygiëne letten!

NVWA (Nederlandse voedsel- en warenautoriteit). De NVWA inspecteren ketens op hygiëne van de keten en het eten dat ze verkopen. In geval van ernstige hygiëne problemen sluiten ze de tent ter bescherming van de klanten dat gebeurt bijv. wanneer: de keuken te vies is, er ongedierte is, er beschimmeling is op het voedsel, enz….

Labelen van producten Is een etiket op een product zetten met bijv. de ingrediënten, huidbaarheidsdatum, enz....

De Menukaart

De keuken Als het keukenpersoneel met eten gaat werken moeten ze voldoen aan de 3 dingen: Handschoenen Verschillende snijplanken voor vlees en groente Haarnetje.

Snijplanken Met snijplanken moet je oppassen als je er rauw vlees op snijd. Was na het snijden van rauw vlees de snijplank af.

Van: Jeffrey van der Meulen Techniek Van: Jeffrey van der Meulen

Verslag/Foto’s wasrobot Waar heb je de robot arm voor geprogrammeerd? Om de afwas te doen. Leg uit wat posities zijn. Posities zijn coördinaten zodat de robot weet waar hij zijn arm naartoe moet bewegen. Leg uit wat commando’s zijn. Commando’s zijn de opdrachten die de robot moet uitvoeren. Hoe weet de robot dat hij de lopende band moet stoppen? Aan het einde van de lopende band zit een sensor. Wanneer het het blokje langs de sensor passeerd, stopt de lopende band. Hoe weet de robot dat hij na 6 blokjes moet stoppen? Wanneer er geen blokjes over meer zijn. Welke fout zat er in de posities en hoe heb je dat hersteld? Er zat een fout in dat de robot het blokje in het bakje zetten en naar links ging schuiven zonder omhoog te gaan. Dat is hersteld door een positie te bewerken.