De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vrijdag, 10 maart 2006 Pompstation by night Afsluiters vervangen Peter Mense Gouda.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vrijdag, 10 maart 2006 Pompstation by night Afsluiters vervangen Peter Mense Gouda."— Transcript van de presentatie:

1 Vrijdag, 10 maart 2006 Pompstation by night Afsluiters vervangen Peter Mense Gouda

2 Als de klant er last van kan hebben… 10 maart 2006 | Pompstation by night2 In het leidingnet en onze zuiveringstations zitten afsluiters. Die gebruiken we om leidingen af te sluiten. Daarmee kunnen we delen van het leidingnet ‘droog’ zetten en er bijvoorbeeld reparaties uitvoeren. Als een afsluiter niet goed werkt, vervangen we hem. In de nacht van 8 op 9 maart hebben medewerkers van Oasen drie belangrijke afsluiters in een pompstation vervangen. Vanuit dit pompstation pompen we drinkwater het leidingnet in, zodat het onder druk uit de kraan komt.

3 …werken we ‘s nachts Vrijdag, 10 maart 2006 10 maart 2006 | Pompstation by night Titel van de presentatie 3 De afsluiters vervingen we ‘s nachts, als de meeste mensen slapen en er nauwelijks water gebruikt wordt. Die nacht viel bij de werkzaamheden 5 minuten een pomp uit. Daardoor was er een korte tijd een lagere waterdruk in Alblasserdam en Papendrecht. Vier late opblijvers belden en mailden ons erover. Het was af en toe een waterballet, maar uiteindelijk ging de vervanging volgens het boekje. Om 6 uur ‘s ochtends waren we klaar. Op de volgende pagina’s ziet u foto’s van de vervanging.

4

5

6

7

8

9

10

11

12


Download ppt "Vrijdag, 10 maart 2006 Pompstation by night Afsluiters vervangen Peter Mense Gouda."

Verwante presentaties


Ads door Google