De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groentestempels Opdracht: (Let op: Kinderen kunnen deze opdracht niet alleen doen.) Hier gaan we stempelen met groente en fruit! Neem de Chinese kool,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groentestempels Opdracht: (Let op: Kinderen kunnen deze opdracht niet alleen doen.) Hier gaan we stempelen met groente en fruit! Neem de Chinese kool,"— Transcript van de presentatie:

1 Groentestempels Opdracht: (Let op: Kinderen kunnen deze opdracht niet alleen doen.) Hier gaan we stempelen met groente en fruit! Neem de Chinese kool, citroen of een aardappel. Snijdt hem doormidden. (Bij de Chinese kool alleen de onderkant eraf snijden.) Nu kun je het als stempel gebruiken! Doop ze maar voorzichtig in de verf, verdeel de verf met een kwastje en zet jouw stempel! Bij de aardappel kun je ook een figuurtje uitsnijden en deze als stempel gebruiken! Vraag om door te praten: Deze groenten en fruit laten hier hun stempel achter op papier. Met de dingen die jij doet of zegt kun je ook een ‘stempel’ drukken op iemand anders leven. Wat zou dat betekenen?


Download ppt "Groentestempels Opdracht: (Let op: Kinderen kunnen deze opdracht niet alleen doen.) Hier gaan we stempelen met groente en fruit! Neem de Chinese kool,"

Verwante presentaties


Ads door Google