PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De bedenker van het Daltononderwijs
Advertisements

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
De beroemdste persoon die er is …
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Een blondine ging naar een
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Gemaakt door: Koen en Jasper
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
EMEG lijst: opdracht 8.
Studie en opleiding Vrije tijd Groei en gezondheid Relaties
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
The Mid Year Assessment
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Gedroomd ….
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Woorden als or, and, but, when, because, so en since gebruiken we om twee zinsdelen te koppelen. Voorbeeld in het Nederlands: De dvd was erg duur maar.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Inspirationpoint Valkenswaard.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
PowerPoint bij vaardigheid onderwijs voor de huisartsopleider op een paralleldag.  Anke ten Have april 2011.

Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
De Bloem van de Eerlijkheid.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Wat was je verwachting vooraf?  Veel vechten, vechten staat centraal  Grafisch niet heel erg spectaculair  Een vage verhaallijn  Verslavend  Onduidelijk.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Peerfeedback Didactische cursus 2015.
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Transcript van de presentatie:

PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES

IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT IK VAN MEERDERE MENSEN HAD GEHOORD DAT DE FILM GOED ZOU ZIJN EN DAT DE FILM HOOG AANGESCHREVEN STAAT. OP INHOUDELIJK EN CINEMATOGRAFISCH GEBIED HAD IK GEEN VERWACHTINGEN. IK WIST NIET PRECIES WAAR HET OVER GING EN OOK NIET IN WELKE DOCUMENTAIRE STIJL HET ZOU ZIJN. VERWACHTINGEN

A GOTTA-SEE DOC VITAL AND FASCINATING GRIPPING RELEVANT ON MANY LEVELS IMDB CIJFER 6,9

MIJN ERVARING MET PAGE ONE IS DAT DE FILM MIJ IN HET BEGIN ERG BOEIDE. VEEL INSIDE INFORMATION OVER DE NEW YORK TIMES EN HOE DE TOEKOMST ERUIT ZIET VOOR DE KRANTEN BUSINESS. WERD OP EEN INTERESSANTE WIJZE VERWOORD. TEGEN HET EINDE AAN GING HET OVER BEPAALDE NIEUWS ITEMS EN OVER ÉÉN BEPAALDE JOURNALIST. HIER GING HET MIJ STEEDS MINDER INTERESSEREN. ERVARING

IK HAD ZELF VERWACHT DAT IK DE DOCUMENTAIRE INTERESSANTER ZOU VINDEN. MEESTAL ZIJN DE BEKENDERE OP ZO’N MANIER VERTELD DAT HET EEN GROOT PUBLIEK AANSPREEKT. VERWACHTINGEN EN ERVARING KOMEN NIET OVEREEN. DIT ZORGT ERVOOR DAT IK DE FILM NOOIT ZOU AANRADEN. VERSCHIL TUSSEN VERWACHTINGEN EN MIJN ERVARING