Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Microsoft® Lync™ 2010 Training voor vergaderen en samenwerken
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Overstappen naar Lync 2013 Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen Als de video's in deze cursus niet worden afgespeeld, moet u mogelijk QuickTime.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Web App
om deze presentatie uit te voeren
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Attendant
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Een presentatie maken Les 2
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Vergaderingen zinvol maken. De kern van een fantastisch team is fantastische communicatie. Kern.
Basiscursus Kennismaken met de tablet. Wat gaat u leren Bediening van de tablet Verbinding maken met WiFi Gebruik maken van internet en Gebruik.
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Instructie Shakespeak Powerpoint
Recht op leerlingenvervoer:
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Microsoft® Office PowerPoint® 2007-cursus
Microsoft® Office Excel® 2007-cursus
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Expeditie Bestandsbeheer
Recht op leerlingenvervoer:
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server cursus
5 tips om eenvoudiger te werken
Instructie om een afspraken te plannen
Titel van presentatie van training
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding NODR Schade App
Titel van presentatie van training
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Chromecast Door Google.
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Transcript van de presentatie:

Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet over Lync 2013 beschikt, kunt u via Lync Web App deelnemen aan een Lync- vergadering. Opmerking: u hoeft niets te downloaden of te installeren. Klik gewoon op de koppeling naar de vergadering in uw uitnodiging en volg de instructies. 1.Klik in uw uitnodiging voor de vergadering op Deelnemen aan Lync-vergadering. 2.Ga op een van de volgende manieren te werk als Lync Web App wordt geopend: Als u wilt deelnemen als een gast, typt u uw naam in het tekstvak en selecteert u Deelnemen aan de vergadering. Als een van uw collega's de vergadering organiseert, kunt u Aanmelden als u voor het bedrijf van de organisator werkt selecteren. Typ vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij het netwerk van uw bedrijf. 3.Selecteer Lync Web App-invoegtoepassing installeren, deze is nodig voor videobeelden en computeraudio. U kunt uw scherm dan ook delen als u een presentator bent. Afhankelijk van de manier waarop de vergadering is ingesteld, wacht u in de lobby of wordt u toegelaten tot de vergadering. Als u in de lobby moet wachten, kan alleen een presentator u toelaten tot de vergadering. Nadat u bent toegelaten, kunt u de luidsprekers en microfoon van de computer of een headset gebruiken voor de audio. Belangrijk: lees dit onderwerp voor meer informatie over het instellen en testen van uw audio-apparaat.dit onderwerp Inbellen bij de vergadering Als u wilt inbellen bij het audiogedeelte van de vergadering, volgt u de instructies in het vorige gedeelte, maar zorgt u ervoor dat de optie voor het installeren van de Lync Web App-invoegtoepassing niet is geselecteerd voordat u op Deelnemen aan de vergadering klikt. Klik in het dialoogvenster Geluid tijdens vergadering ontvangen op Laat de bespreking mij bellen en typ een telefoonnummer waarop u kunt worden gebeld. Of klik op Ik bel in voor de bespreking en gebruik het nummer en de vergaderings- id in uw uitnodiging. Uw schermweergave beheren Als er een camera is aangesloten op uw computer, klikt u op om uw videobeelden te delen in de vergadering. Een camera is alleen vereist voor het delen van uw beelden, niet voor het bekijken van door anderen gedeelde videobeelden.

Deelnemers aan een vergadering beheren Presentatoren kunnen op klikken voor toegang tot de opties voor het beheren van deelnemers. Op het tabblad DEELNEMERS ziet u de lijst met deelnemers. 1.Klik met de rechtermuisknop op een deelnemer en selecteer Dempen, Dempen opheffen, Verwijderen of Instellen als aanwezige/presentator. 2.U kunt extra deelnemers uitnodigen tijdens een vergadering. Klik op ACTIES. Klik op Uitnodigen per telefoon om deelnemers uit te nodigen via hun telefoonnummer. Klik op Uitnodigen per om deelnemers uit te nodigen via hun e- mailadres. 3.Klik op Namen van personen verbergen om namen van deelnemers in video's of foto's te verbergen. 4.Klik op Publiek dempen om alle deelnemers tegelijkertijd te dempen. Uw bureaublad of een geopend programma delen Presentatoren kunnen hun bureaublad of een of meerdere geopende programma's delen tijdens een vergadering. 1.Wijs naar. Klik op Bureaublad om uw bureaublad te delen. U presenteert Bureaublad wordt weergegeven in het vergaderingpodium en het bureaublad wordt geel gemarkeerd. Klik op Programma, selecteer een of meerdere programma's die u wilt delen en klik op Presenteren.. 2.Wanneer een sessie wordt gedeeld, wordt boven in uw scherm een werkbalk voor delen weergegeven. U kunt deze werkbalk verbergen of weergeven door op het pictogram voor vastzetten te klikken. 3.Klik op BEHEER GEVEN om de besturing van uw deelsessie te delen met een andere deelnemer. U kunt de besturing op elk gewenst moment weer opeisen door eerst op BEHEER GEVEN en vervolgens op Besturing overnemen te klikken. 4.Klik op Presenteren stoppen op de werkbalk om een einde te maken aan de deelsessie. Een PowerPoint-presentatie delen 1.Wijs aan en klik op PowerPoint. 2.Klik in het vak Selecteer het PowerPoint-bestand dat u wilt presenteren op Bladeren om de presentatie die u wilt delen te selecteren en te openen. 3.Blader met de pijlen onder het vergaderingpodium door de dia's. Klik op MINIATUREN om een specifieke dia te selecteren en klik op NOTITIES om de notities van de presentator te zien. 4.Klik in de rechterbovenhoek van een dia op om de werkbalk voor aantekeningen weer te geven, zodat u functies als markeerstiften, stempels en laserpointers kunt gebruiken. 5.De presentatie kan ingesloten hyperlinks hebben. Voordat u tijdens uw presentatie op een hyperlink klikt, dient u alle aantekeningen in de presentatie te verbergen. Dat doet u door in de werkbalk voor aantekeningen op Aantekeningen verbergen te klikken. Een lay-out kiezen Afhankelijk van het type vergadering, kunt u een specifieke weergave kiezen voor de inhoud, presentatoren of deelnemers. Klik rechtsonder in de vergadering op Kies een lay-out: Galerijweergave om de foto's en video's van alle deelnemers weer te geven. Sprekerweergave om alleen de foto of video van een actieve spreker weer te geven. Presentatieweergave om alleen de gedeelde inhoud in de vergadering weer te geven, zoals het gedeelde scherm.