ROC dag Alfa College Taco Groenhuis.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De bedenker van het Daltononderwijs
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Project Sponsoring Kenia
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Informatie Brede Buurtschool en Leer Kansen Profiel
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
IKL project door: Kiki Pappers
Het socialisme Paragraaf 7..
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Praktijkpresentatie:
…..overrompeld door verdriet
Paragraaf 5.1: van vriend naar vijand.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
De dingen zijn veranderd Tijdens een wandeling vroeg de kleinzoon aan opa “Hoe oud ben je, opa”
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Workshop Competentie gericht onderwijs in het VMBO en MBO
Dagboek van een vrouw.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Stagecoördinatie op De Rank
Mijn verjaardag..
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
De dag van het solliciteren - introductie
De Bloem van de Eerlijkheid.
Kijk eerst even waar je moet zitten!
Een wijze les voor jullie:
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
ZAND EN STEEN.
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
Samenwerken.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
 Taakverdeling.  Plan van aan pak.  Poster.  Reclame folder.  Factuur.  Wat goed ging en wat fout?
ROC-Dag Jort Meijer Klas BMMC4-1A Marketing. Inhoud Voorwoord Inleiding Voorbereiding De beleving van mijn ROC dag Conclusie Nawoord.
GETUIGENISSEN ‘MANTELZORGVRIENDELIJKE MANAGERS’. Getuigenis 1 Uit de organisatiescan die we onze medewerkers begin 2014 lieten invullen, bleek dat er.
Presentatie ontruimingsplan
 Taakverdeling.  Plan van aan pak.  Poster.  Reclame folder.  Factuur.  Wat goed ging en wat fout?
Landsaat. Stage Oktober/November Landsaat De voorkant van Landsaat. Zuiddijk 145 Zaandam.
Samenwerk maken van je Opleiding Wij zijn de Deelnemersraad!
Evaluatie Orientatieweek opleiding verpleegkunde Schooljaar
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Lichaampje prik 1 Korintiërs 12:18-20 "God heeft elk deel van het lichaam een eigen taak gegeven. Precies zoals hij dat wilde. Een lichaam bestaat dus.
Taak 5 Tessa Mosselman.
Transcript van de presentatie:

ROC dag Alfa College Taco Groenhuis

Indeling presentatie ROC dag Groepenverdeling Voorbereiding Nawoord

ROC dag Wat was de bedoeling? Voor onze opleiding Marketing en communicatie kregen wij de opdracht om een ROC dag te organiseren voor alle docenten van het alfa College. Wat is een ROC dag? ROC staat voor Regionaal opleidingscentrum. Alle leraren en Leraressen van het alfa college kwamen over om deze dag met alle scholen en andere collega’s mee te maken.

Groepenverdeling Groep 1 en Groep 2 Wij moesten voor 2 dingen zorgen op deze dag, dat de mensen herkenbaar waren, doormiddel van Naamplaatjes. En de andere groep moest voor de opmaak van de zaal zorgen: hoe doen we de tafel indeling? En hoe gaan we zorgen dat niemand ergens vastloopt, verder moesten zij er voor zorgen dat de doorstroming goed was: hoe leggen we de naambordjes neer en hoe verdelen we de workshop blaadjes.

Voorbereiding Met de 2 groepen die we gemaakt hadden, hadden we voor elk 2 leiders uitgekozen. Zij moesten de groepen begeleiden en waren uiteindelijk ook degene die de gesprekken voerden met onze coach. Welke plannen hadden we gemaakt? Het was de bedoeling dat groep 1 de ochtend dienst draaide, groep 2 de middag dienst. Leraren zouden bij binnenkomst hun naambatch krijgen en vervolgens bij de aanliggende tafels hun workshop formulieren op kunnen halen.

De ROC dag Hoe verliep de dag? 08:00 aanwezig, om 08:45 zouden de docenten binnen druppelen. 2 mensen namen hun plek in bij de deur en de anderen werden verdeeld over 2 tafels: Workshop tafels en de ‘’naamtafels’’ De verdeling van de taken ging goed en volgens plan. De Docenten waren af en toe wat opdringerig maar begrepen de bedoelingen van ons en ik denk dat het ook duidelijk was voor hun. De Dag verliep daarom prima en met groep 1 hebben we de taken keurig door gegeven aan groep 2.

Nawoord Wat ging er goed? Ik vind dat er een hoop goed ging, we waren duidelijk in de communicatie, we hadden de tafels goed ingedeeld en ondanks de grote drukte hebben wij ten alle tijden geprobeerd het hoofd koel te houden. Wat ging er Minder goed? De doorstroming had wellicht iets beter gekund. Zo hadden de workshop papieren misschien beter anders om kunnen liggen. Eindoordeel: Ik vind dat we met z’n allen een prestatie hebben geleverd om trots op te zijn en het met onze toch nog wat geringe ervaring deze dag tot een mooi einde hebben gebracht.