Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lesje in het bewerken van Wmf plaatjes
Advertisements

CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Werken met My-Mate Handleiding.
Eerste kennismaking met programmeren in RoboMind
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Wim Dewaele Maart 2013 Brussel Werking toughpad. AGENDA Inhoud pakket Introductie toestel.
Leer de toetsen van een keyboard!
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Waarom het ouderportaal?
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.
Voor een Android Smartphone gebruik je: Voor een Apple Smartphone gebruik je:
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Installatie stappenplan voor Netwerkkaart
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Lightroom les 4: Jean-Pierre Bongartz 11 februari 2015.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Foto’s op tablet woensdag 4 november Foto’s op tablet Welke tablet?  i-Pad  Androïd tablet  Windows tablet Foto aspecten  Foto’s maken  Foto’s.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
Deel 7 Wisselen tussen programma’s: geavanceerd Volgende = → toets.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Deel 2 Openen van Programma’s Volgende = → toets.
Basiscursus Kennismaken met de tablet. Wat gaat u leren Bediening van de tablet Verbinding maken met WiFi Gebruik maken van internet en Gebruik.
Whatsapp Hey there! I am using WhatsApp 29 januari 2017.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
How to use a Imac.
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
HANDLEIDING MAC.
ELEKTRONICA BIBBERSPIRAAL
Training: Cliëntsessies
Basketball.nl app & mDWF
Gevorderde EV3 PROGRAMMEER LES
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Versturen van data naar meerdere mensen
Training: Cliëntsessies
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Muziek van Youtube-filmpjes omzetten naar MP3
Pret met de tablet Iedereen kan HET Leren.
Welkom Pret met de iPad Iedereen kan het leren !
Overzicht: les 2 Het toetsenbord verkennen Apps installeren
De Techno Boxen.
Deelnemerstraining Hogeschool Utrecht
Opstarten computer voor DWF
Chromecast Door Google.
Handleiding Prodas-app
Transcript van de presentatie:

Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers | start u tablet op en open het programma AppStore | klik op het icoontje Handleiding overslaan

Handleiding  Plaats de simkaart  Je moet de simkaart plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken.  1. Verwijder de simkaarthouder: Steek de opener voor de simkaarthouder in het gaatje in de simkaarthouder op de zijkant van de telefoon. Haal de simkaarthouder uit de telefoon. De opener zit vast op de omslag van de papieren die bij de telefoon geleverd worden.  2. Plaats de simkaart: Houd de simkaart, zodat het schuine hoekje van de simkaart in het het schuine hoekje van de simkaarthouder past. Plaats de simkaart in de simkaarthouder.  3. Plaats de simkaarthouder: Schuif de simkaarthouder in de telefoon.

 Overzicht van de toetsen, knoppen en aansluitingen op de telefoon  In dit overzicht zie je hoe je de verschillende toetsen, knoppen en aansluitingen op je telefoon kunt gebruiken.  1. Aan/Uit-knop: De aan/uit-knop heeft meerdere functies: Druk op de aan/uit-knop om de telefoon aan of uit te zetten. Druk op de aan/uit-knop om het schermslot in te schakelen. Druk tweemaal op de aan/uit-knop om een inkomende oproep te weigeren.  2. Home-toets: De home-toets heeft meerdere functies: Druk op de home-toets om terug te keren naar het startscherm. Druk tweemaal snel na elkaar op de home-toets om een overzicht van actieve apps te bekijken.  3. Geluidloosknop: Schuif de geluidloosknop naar rechts of links om stil in of uit te schakelen.  4. Volumeknoppen: De volumeknoppen hebben meerdere functies: Druk op de bovenste of de onderste volumeknop om het belvolume te regelen. Druk tijdens een gesprek op de bovenste of de onderste volumeknop om het geluidsvolume te regelen. Druk op de bovenste of de onderste volumeknop om de beltoon stil te zetten wanneer je een oproep ontvangt.  5. Kabelaansluiting: Verbind de oplaad- of datakabel met de telefoon en met een stopcontact of een USB-poort van de computer.  6. Ingang koptelefoon: Verbind de koptelefoon met de ingang.  7. Cameralens aan de achterkant: Richt de cameralens aan de achterkant op het gewenste onderwerp als je een foto wilt maken of een videoclip wilt opnemen.  8. Cameralens aan de voorkant: Richt de cameralens aan de voorkant op het gewenste onderwerp tijdens een video-oproep.