IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Installatie instructie
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Een tablet voor elke docent……
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Waar dienen al die toetsen eigenlijk voor?
Windows 7.
Les1: eenvoudig computergebruik
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
om deze presentatie uit te voeren
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
Leer de toetsen van een keyboard!
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 4 – Bloei van steden.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
HOE PLAATS IK EEN BESTELLING OP DE FM GROUP WEBWINKEL ?
Welkom! Klik hier om te beginnen
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Basis Computer Gebruik
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
PDF Portable Document Format. INHOUD Wat is een PDF? Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Voordelen Nadelen Alternatieven Gebruik in de praktijk.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
TICKETMANAGEMENTPLAT FORM NEWCO BVBA GENERAAL DE WITTELAAN MECHELEN
BEGINNER EV3 PROGRAMMeer Les
How to use a Imac.
Digitaal wedstrijd formulier
HANDLEIDING MAC.
Je moet eerst een muziekje hebben als MP3
IT cursus.
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Goochelen met Google Chrome
Digitaal wedstrijd formulier
Computer Quiz.
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Chromecast Door Google.
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
in Word Vijf nieuwe manieren van werken
Transcript van de presentatie:

IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd -Via de harde schijf (de inhoud van de cd kan op de pc of server gezet worden, al dan niet met een ‘link’ op het bureaublad). -Voor de meeste functies heeft u geen andere software nodig. Alleen voor het openen van ‘PDF’ documenten heeft u Adobe Reader nodig. Dit programma is op veel computers geïnstalleerd. Het is gratis te downloaden via

IureSearch® In de huidige (gratis) studieversie zijn opgenomen: 1.Alle arresten, cursusperiode 1/1996 tot en met 1/2008 (QI 1 t/m QI 714) 2.Conclusies bij arresten (QI 531 t/m QI 714) 3.Trefwoordenregister (volledig en deelregisters) Nieuwe functies en uitbreiding van de huidige inhoud zijn in ontwikkeling... 4.Schema’s verbintenissenrecht (beeldend weergegeven of in tekstvorm) 5.Wetteksten (BW: Boek 1 t/m 8, Overgangswet, Rv. en Fw.) 6.Parlementaire Geschiedenis. Opgenomen zijn de volgende wetswijzigingen: -Appartementsrecht -Afwikkeling massaschade + 3:310 -Wijziging art. 6:173 en WVW -Wijzigingen Boek 7 BW

U heeft drie schermen, waarin u informatie kunt oproepen, door met uw muis op een ‘link’ te ‘klikken’ 1(midden) 2 (r-boven) 3 (r-onder)of.

Indien u op één van deze ‘linken’ klikt, Met behulp van deze ‘linken’ verandert de tekst in het huidige scherm (scherm, midden). bepaalt u zelf waar de informatie verschijnt: midden, rechtsboven, rechtsonder of in een nieuw scherm. Met deze schuifbalk, kunt u de rij met ‘linken’ verschuiven..

.. Met uw muis kunt u de grootte van de schermen wijzigen Door op ‘Home’ te klikken, komt u weer terug bij het beginscherm.

Door op Registers te klikken, verschijnt het volgende beeld Indien u klikt op deel- trefwoordenregisters kunt u een keuze maken uit honderden trefwoorden. U kunt bijvoorbeeld klikken op: Algemene voorwaarden...

Als u in het trefwoorden- register op het QI- nummer klikt, komt het volledige arrest in beeld Met de toets ‘Backspace’ of met deze pijl, gaat u terug naar het tref- woordenregister.

U kunt het tref- woordenregister ook in het midden houden en de arresten oproepen in een ander scherm, met deze ‘link’.

Er kan zowel ‘doorgeklikt’ worden binnen het schema. De schema’s geven het verbintenissen- recht schematisch weer. Beeldend of in tekstvorm als naar de arresten van het betreffende leerstuk.

U komt bij dit scherm door te klikken op Parl. Gesch. links in uw scherm óf door te klikken op Parlementaire Gesch. in de schuifbalk onderin Als u op Parl. Gesch.: afwikkeling massaschade klikt, verschijnt dit scherm Als u op Bladwijzer of Bookmarks klikt, ziet u welke Parlementaire stukken in het document zijn opgenomen In dit document kunt u als volgt zoeken: 1. Door op uw toetsenbord gelijktijdig de ‘Ctrl’-toets en de ‘F’-toets in te drukken. Hierna verschijnt 2. Óf u kunt zoeken door op de verrekijker te klikken.

Wij hopen dat u veel gemak heeft van IureSearch®... Uw eventuele op- of aanmerkingen vernemen wij graag. N.b. De automatisch gestarte demonstratie stopt zodra u op de tekst ‘Algemeen' links in uw beeldscherm klikt. De via PowerPoint gestarte presentatie kunt u beëindigen door op de Escape-toets te drukken.