(afspelen in diavoorstelling!) Lieve kwikskes, GENIET ERVAN en hopelijk hebben jullie er dan net zoveel zin in als wij! Leidster Lore en Leidster Sophie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Infomoment chirojaar Inhoud presentatie • Wie zijn wij? • Hoe zijn we te bereiken? • Inschrijvingen • Algemene zondag • Uniformenpas • I love.
Toelichting Jeugdroeien Philippe De Waele Marc De Waele Ciska Anken Chris De Wit.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Het geheim om ouder te worden in schoonheid
De Drie Ballonnen Opvang van 0 – 12 jaar
Aan al onze lieve vrienden En iedereen die wij kennen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
De stammen van Afrika Merksplas
Welkom in de samenkomst
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
WAAROM Stierf JEZUS?.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
MOS-vlag op avontuur in de Rinkeling.. Onze MOS-vlag is verdwenen. Kom we gaan ze zoeken.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Woord van Leven Mei 2011.
Woord van Leven Woord van Leven April 2012 April 2012.
Gele Rozen Bart Herman Niet klikken; loopt automatisch met de bijbehorende tekst door.
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
Wat doet de Heilige Geest?
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Een dag uit het leven van Jugat
Een verenigde jeugdbeweging!!!.  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter.
Opa & oma Snel deden we de deur open, Gisteren ging er bij ons de bel,
 Chiro is er iedere zaterdag van 13.30h tot 16.15h, voor jong en oud!
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Hartelijk welkom in deze dienst
Voor Aranka... Van Aart.
Voorbereiden … voor het Vormsel.
Professionele maandbrief tiptiens December 2010 Waarom nu zo nen moderne maandbrief? Omdat we willen bewijzen dat we wel degelijk mee zijn met onzen.
Les 3: Verkeer TOETS.
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Advent 2014 Logo school.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Vrienden en vriendinnen
Hoe gaat het verder na Bethel?
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Seizoenen van het leven Het seizoen van wachten.
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Chiro Mozaïekske Welkom
Ẉ̡̘̯̫̜͚̟e͓͝l̸̮̠͙̲k̸̖͙͉̼̳ơ̝̫̦̜̺m̵̞͚̲̩̹͎ bij de speelclubs
Transcript van de presentatie:

(afspelen in diavoorstelling!) Lieve kwikskes, GENIET ERVAN en hopelijk hebben jullie er dan net zoveel zin in als wij! Leidster Lore en Leidster Sophie Maandbrief kwiks april- mei

22 April Vandaag verandert de chiro in een echt circus! We hadden natuurlijk niets anders verwacht met die kwiks van tegenwoordig ;-)! Iedereen gereed voor een echte beestenboel?! Clowns van dienst: Lore en Sophie

29 april Na alle zotte kuren van vorige week houden we het vandaag een beetje verantwoordelijker (nog steeds op een zot chironiveau natuurlijk)! Vandaag brengen we jullie de basisregels van het verkeer bij à la Lore en Sophie! NIET TE MISSEN! Wijkagente Lore (= Witse) en Wijkagente Sophie (= collega van Witse)

6 mei Vandaag is het RAKWIDAG! Vanaf 9u15 aanwezig op onze chiro, want van daaruit vertrekken we naar het Robinsoneiland in de Boonwijk! Verdere uitleg vind je op de uitnodiging… Je ouders kunnen je om 18u komen halen op de Grote Markt te dendermonde na een ZALIG krakmoment! Vele groeten, Eilandbewoner Lore en Superheld Sophie

13 mei Leidster Lore en Sophie hebben zo af en toe nekeer die drang om averechts te doen! Vandaag zetten wij dat over op jullie!! Hou jullie vast aan de takken van de bomen, want gek is nog niet gek genoeg… Vandaag doen wij AVERLINKS! Groetjes van Leidster EROL en EIPHOS

20 mei Benjispringen, de Mount Everest beklimmen, een marathon lopen… Geen uitdaging is deze kwiksbende en hun leiding te veel… Dus vandaag gaan we op avontuur… Be there! Leidster Lore en leidster Sophie

27 mei BOYS, BOYS, BOYS… Het wordt een aparte dag. Wij zullen vandaag onze jongensachtige kant eens boven halen! We laten ons niet kennen… Alle meisjes, euh jongens (maar stiekem toch meisjes) aan de macht!!! Peace out en tot zondag!

Wij kunnen al niet meer wachten! Groetjes, Leidster Lore en Leidster Sophie