Water Meet Techniek Nederland. WMT-N Is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ( de naam zegt het al ) het meten van water, maar wij doen natuurlijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Telemarketing De 8e Flessenhals 2 Afspraken 10 Telefoongesprekken.
Advertisements

Het nieuwe spelen is oud
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
Welkom! Van strategie naar structuur tot succes met BIM
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Water verwarming door aarde
Welkom bij de Week van de Procestechniek!
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
Verbinden met energie Sporen naar de toekomst met GPX op basis van ICT en energie.
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
Voorwoord Waarom op water is de hoofdvraag. Het land raakt vol en als we op water bouwen houden meer ruimte over om de voedsel productie te verhogen voor.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Voedselpakketten voor Campina
Social Media (Wat is dat & Wat kan de kerk daar mee?)
Project Sponsoring Kenia
Markthal Dedemsvaart.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Woonservice wijken KLANKBORDGROEP Donderdag 20 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Geachte lieve Koningin Beatrix
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Middengebied Vlissingen. Wie Zijn Wij? Jongeren uit het Middengebied Wij werken samen in en voor onze wijk Zijn ontstaan vanuit het BOS-project.
Gemaakt door Alicia,Merel,Max,Bas
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
Het (nieuwe) betavak NLT
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
In de Rift Vallei in Ethiopië komt vaak extreme droogte voor.
Aan de slag met een 6 Minuten Zone!
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Kindertehuis in Ghana.
Twitterstream Help mee! What’s in a name? Positionering van de SVGB in het project What’s in a name? Verdere tekst Op deze site kunt u een opiniestuk van.
Gemaakt door: Anouk Hultermans Dewi Priem Bente Mulders
Woordenschat groep 5, thema 7, les 4
UniTherm alles in 1 De toekomst gerichte schoorsteen.
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De Amerikaan geeft- en laat alles toe dit om “ de.
Welkom Bij feest horen slingers en deze worden ondertussen door de kinderen gemaakt.
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Gameplan parkeergarage zelfsturende auto’s. Met wat? 2 Parkeergarages om de 2 gebieden Den Haag en Rotterdam te faciliteren Per parkeergarage zijn er.
 Wij zijn eerste jaars studenten van hogeschool Amsterdam.  Onze groep bestaat uit Selcuk Kilic en Yusuf Acar.
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
WELKOM IN GROEP 7. Leerkrachten Ma – di -vrij: juf Vera Di (middag) – woe - do: juf Esmé.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking.
INFORMATIEAVOND GROEP 6 22 september PROGRAMMA Welkom Voorstellen Dave en Elleke LIO-stage Elleke Start van groep 6 Werkwijze in groep 6 Positieve.
SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks.
Door Kaoutar Elkaouini, Susan van Rijn, Lisa van Neck, Yara Bank en Daniëlle Roest. Thema: water.
Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via
Sience project milieuvriendelijk gebouw Door: Ilse Bosch, Fé Bracco Gartner en Jennifer Murphy.
Implementatie BGT bij Dunea 31 maart 2016 Ton Haijes Sector Water | Bedrijfsvoering.
Het houten huis. Door: Emma Flinsenberg Ilse Strijbosch Julie Leeuwis Annemieke Thijsene Michelle Pelzer.
Zonvoornop. Zonnepanelen Zakelijk Zonnepanelen voor Bedrijven  Heeft u een bedrijf met een grootverbruikaansluiting? Dan kunnen zonnepanelen een erg.
Welkom in Groep 6!. Wat gaan we doen?  Voorstellen  De leerstof van groep 6  Visie van de school  Mededelingen  Vragenrondje.
Graag voor vrijdag 3 maart terug sturen per post, mail of persoonlijk.
Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat
Welkom in groep 5.
Welkom in groep 5!.
Elektriciteit.
LOB Presenteer je stagebedrijf
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
LOB Presenteer je stagebedrijf
Proces Opnames analyse
Stagepresentatie Joris Sport
Welkom in groep 5!.
Materiaal en methode Welke materialen en methode worden er gebruikt?
Het is belangrijk om u hierover goed te laten informeren.
Transcript van de presentatie:

Water Meet Techniek Nederland

WMT-N Is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ( de naam zegt het al ) het meten van water, maar wij doen natuurlijk ook tal van anderen activiteiten op het gebied van:fijnmechanische onderdelen / aparatuur roest vrij staal lassen tandarts technologie water sport calibratie apparatuur In deze introductie willen wij U graag een aantal projecten laten zien die wij voor klanten van ons hebben vervaardigt. Wij houden ons vooral bezig met stuks en kleine serie productie, bij ons is ook de particulier welkom. Mocht U na het zien van deze introductie vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag.

Dit is een kaliberplaat deze word geplaatst in een waterleiding en begrenst de hoeveelheid water die er na het plaatsen nog door de leiding kan stromen.

Dit is een koppelbuis op elk van de drie flensen staat een pomp die met deze buis aan elkaar zijn gekoppeld

Dit is een kaliberplaat deze word geplaatst in een waterleiding en begrenst de hoeveelheid water die er na het plaatsen nog door de leiding kan stromen. Dit is een koppelbuis op elk van de drie flensen staat een pomp die met deze buis aan elkaar zijn gekoppeld Dit is een zwemtrap van een zeil jacht,wij hebben er een borg systeem op gemaakt

Dit apparaat is bedoeld voor het bemonsteren van zooplankton in proces- en drinkwater

Dit apparaat is bedoeld voor het bemonsteren van Cryptosporidium en Giardia oppervlakte- proces- en drinkwater

Dit apparaat is bedoeld voor het bemonsteren van zooplankton in proces- en drinkwater Dit apparaat is bedoeld voor het bemonsteren van Cryptosporidium en Giardia oppervlakte- proces- en drinkwater Dit apparaat is bedoeld voor het bemonsteren van zooplankton in proceswater

Dit apparaat is bedoeld voor het demonteren van oude watermeters en is gemaakt van RVS.

Het apparaat word bestuurd door een PLC welke wij zelf programmeren en inlezen via een laptop.

Dit apparaat is bedoeld voor het demonteren van oude watermeters en is gemaakt van RVS. Het apparaat word bestuurd door een PLC welke wij zelf programmeren en inlezen via een laptop. De bediening is door dat er een PLC word gebruikt eenvoudig

Hartelijk dank voor U interesse in ons bedrijf, zoals U zojuist heeft gezien zijn wij van een hoop markten thuis. Voor contact kunt U een sturen naar Of bellen met nummer