 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Grammar Chapter 4 – G3 Aangeplakte vragen = Question tags.
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Klassieke homeopathie
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Verborgen vormen van pesten
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Veilig Internet Volgende
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Van uitleggen leer je het meest
Mijn gegevens op het web!?
Programma Introductie Casusbespreking Tips Afsluiting.
20/02/2014 Onderzoek Happy Aging 2 : Persona’s & ’A day in the life’
Hoorde je ook net de bel? Heeft het secretariaat zich vergist? Het is toch nog maar tien voor drie? Toch niet… er is geen vergissing… Vandaag is het 5.
H1 wikken en wegen Paragraaf 1+2.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Hulp in de aanpak bij CyberPesten.
we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun.
Feedback probleemanalyse. Jullie kijken vooral met de bril van 'overlast’ naar het vraagstuk. "dat kan toch de enige reden zijn voor de HvA om een cadeau.
Aan alle gepensioneerden, of aan die het spoedig worden ...
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Levensvragen Over geluk…..
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Media en creativiteit module 2 Identiteit
Presentatie over Tijgers.
Welkom! Media & Creativiteit Les 4/5
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Woensdag 11 september Welkom. woensdag 11 september Welkom.
Een levensboek voor ouderen
Sectie natuurkunde – College Den Hulster - Venlo
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
Gastles: Maatschappelijke stage
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van.
Project presentatie 1. Even voorstellen - Niek Storm - Manoli Tsigonakis - Kevin de Groot - Boudewijn de Jong.
Project “Horizon Verbreden”
Ouderavond over pesten in het voortgezet onderwijs
't Spel van December ? vraag
Casper het spookje..
Opzet training: Praktische informatie ( +/- 1,5 uur)
Jong en oud.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Module Waarnemen, observeren en rapporteren les 6. week 7
Mark Manders. Bezoek Oosterlicht 17 november Rondleiding (ouders en ll) Voordragen verhaal Maken kostuums afvalmaterialen Modeshow in de kantine voor.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Welkom ik maak me sterk.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Nederlands Vrijdag 11 maart 2VA.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Ouderavond over pesten in.
Algemene uitleg en opdracht 10
Les 5: Het marketingplan
Directievergadering BAKO specifiek
Loopbaan en burgerschap les 3
Spellenboek buitenschoolse opvang
Transcript van de presentatie:

 3SIGN

 Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes

 Naam:Angela Diezijner  Leeftijd:19 jaar  Opleiding:2 e jaars Communication & Multimedia Design  Omschrijving:Angela is een enthousiaste studente aan de Hogeschool Rotterdam. Ze heeft een goede werkhouding en is erg leergierig. Ze woont nu zo’n twee jaar in het centrum van Rotterdam en heeft een bijbaantje in de horeca. In haar vrije tijd zit ze graag achter haar computer en haar schetsblok om te ontwerpen, schetsen en te proberen. Sinds kleins af aan is ze al bezig met tekenen en sinds een jaar of drie heeft ze Adobe Creative Suite ontdekt. Ze is constant op zoek naar nieuwe ideeën en zou die van haar graag willen delen met anderen. Daarnaast heeft ze vaak vragen en mist ze de mogelijkheid om bijvoorbeeld advies te vragen over schoolzaken. Ook heeft ze behoefte om direct in contact te staan met afgestuurde en professionals om bijvoorbeeld feedback te vragen over haar gemaakte werk.

 Scenario (zonder het product): Angela Diezijner gaat op vrijdag ochtend naar school waar ze vandaag veel werk op krijgt dat zij van het weekend moet maken. Angela is iemand net aan haar studie begonnen en kent nog niet veel studiegenoten. Ze weet nog niet goed wat ze met haar opdrachten aan moet, ze vraagt wel wat rond op school maar een echt goed antwoord krijgt ze nog niet. Als ze thuis komt gaat ze nog even tv kijken en ontspant zich zelf even van haar lange schooldag. Om 5 uur gaat ze achter haar computer zitten en zoekt alle modulewijzers en opdrachten op die ze moeten. Als ze de opdrachten leest heeft ze geen goed beeld van wat er nou bedoeld word. Ze heeft 3 klasgenoten op msn, welke dag op zit, en vraagt of zij het snappen. Ook zij snappen de opdracht niet. Angela besluit om het maandag op school te vragen ook al heeft ze dan te weinig tijd om het in een dag af te maken. Maandag is toevallig net de leraar er niet waar aan zij haar vraag wou stellen waardoor ze de opdracht nog niet kan afmaken. Ook reageert de leraar niet op haar mail omdat hij ziek op bed ligt. Op dinsdag heeft ze haar werk maar half af en kan het daarom niet inleveren, ze ontvangt voor de opdracht een 4.  Scenario (met het product): Angela Diezijner gaat op vrijdag ochtend naar school waar ze vandaag veel werk op krijgt dat zij van het weekend moet maken. Angela is iemand net aan haar studie begonnen en kent nog niet veel studiegenoten. Ze weet nog niet goed wat ze met haar opdrachten aan moet, ze vraagt wel wat rond op school maar een echt goed antwoord krijgt ze nog niet. Als ze thuis komt gaat ze nog even tv kijken en ontspant zich zelf even van haar lange schooldag. Om 5 uur gaat ze achter haar computer kijken, ze kijkt wat rond op msn en op hyves en logt dan in op Ze bekijkt haar berichten van mede studenten en vrienden en zoekt daarna haar modulewijzer op van de opdrachten die ze moet maken. Ze snapt de opdracht niet precies maar ze weet dat andere klassen zulk soort gelijke opdrachten ook al hebben gehad en hoopt op voorbeelden. Angela gaat op zoek naar portfolio’s mede en oud studenten die ook haar opleiding hebben gevolgd. Ze zoekt in hun portfolio naar hun werk van het eerste jaar en komt een foto en beschrijving tegen met de zelfde naam als haar opdracht. Na dit goed bekeken te hebben snapt ze wat de bedoeling is en kan ze verder aan haar opdracht. Ook zoekt ze nog naar andere voorbeelden van andere studenten om zo een wat breder beeld te hebben en inspiratie op te doen. Op dinsdag heeft ze haar werk maar af en levert het vol zelfvertrouwen in, ze ontvangt voor de opdracht een 8.aar ze