De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Media en creativiteit module 2 Identiteit

Verwante presentaties


Presentatie over: "Media en creativiteit module 2 Identiteit"— Transcript van de presentatie:

1

2 Media en creativiteit module 2 Identiteit
Jaar 1

3 Plannen voor poster banner cover

4 presentatie Opdracht uit categorie 1 Avatar, Sitemap, Flowchart,
Metafoor.

5 Categorie 2 Perspectieven en identiteit
Het waarnemen van de identiteit is mede afhankelijk van het perspectief van waaruit je waarneemt.

6 3. Wat zeggen anderen van jou?:
Vermogen: Jouw vermogen gaat over wat je kunt en kent en de wijze waarop je dit inzet. Kies 3 van je belangrijkste kwaliteiten en 3 van je belangrijkste waarden. Maak bij elk van deze aspecten een foto of beeld die dit uitdrukt. Presenteer je foto’s/beelden middels een identity board (mood board / vision board). 2. De omgeving: Het leven van iemand met een mediatechnologische opleiding en een studieschuld zal in de Sahara heel anders zijn dan gewoon in Rotterdam. Een West- Europese reclamecampagne is niet zomaar te gebruiken in een land waar je van rechts naar links leest. De betekenis kan radicaal anders zijn. Je identiteit en de omgeving waarin je bent zijn dus direct met elkaar verbonden. Jij, een beeld, boodschap of product hebben een effect op de omgeving en vice versa o Wat is de invloed van de omgeving waar je bent opgegroeid op wie je nu bent? o Stel je voor dat je op een radicaal andere plaats opgegroeid zou zijn, hoe zou je leven er nu dan uitgezien hebben? 3. Wat zeggen anderen van jou?: vraag aan verschillende mensen uit je omgeving(bijvoorbeeld vrienden, ouders, docenten) te omschrijven hoe ze jou zien. Waar denken ze aan als ze je zien, laat ze omschrijven waar zij denken dat je mee bezig bent, waar je voor staat, waar je interesse in hebt. Je kunt ze ook vragen jou in één of enkele woorden te karakteriseren.

7 Tijdschrift Moet daadwerkelijk worden geprint en gebonden.
Zoek naar bijzondere oplossingen Lay-out, formaat ga niet uit van het standaard a4 Materiaal verschillende papiersoorten. Denk ook eens verder dan papier Techniek Hoe kun je de materialen verwerken en bewerken

8 Film of animatie Bedenk een plot (verhaallijn)
Werk dit uit in een storyboard Vertaal je storyboard naar enscenering en draaiboek. Werk enkele scenes uit. Deze zijn exemplarisch voor het geheel.

9 abstractieladder Omhoog: waarom? Omlaag: hoe kan ik……

10 Abstractieladder hoe kan ik het beste mijn identiteit vormgeven?

11 huiswerk Abstractieladder maken Opdracht categorie 2 maken
Ideeen voor eindproduct


Download ppt "Media en creativiteit module 2 Identiteit"

Verwante presentaties


Ads door Google