Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
Natuur en natuur beleving in de BSO 2
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Vmbo Helicon Eindhoven
Wat maakt het leven zinvol?
Stoute Spreuken Stoute Spreuken 6 maart 2010 zaterdag 6 maart
Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a
Meneertje Blij en Somber
Wensen Van het 6de leerjaar.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Hallo, wij zijn groep 3!!!!!!!!!!. We leren iedere dag lezen, rekenen en schrijven.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Ik ben Bob..
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Voorlichtingsavond groep 3
Vredig kerstfeest.
Het werken met portfolio
Interpreteren van data
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Rekenen groep 4.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
DE KNIPOOG over.
Even voorstellen : Groep 3b
Advent 2014 Logo school.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Mijn spreekbeurt gaat over
Montessorischool Gemaakt door:.
Gibby.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
“Slootje springen, een vuurtje stoken of fruit plukken van de boom… Veel kinderen hebben dat nog nooit gedaan! Is het belangrijk om te doen? Ja! Want.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Ik ben een dinosaurus 1 Ik ben een dinosaurus Ik wandel door het bos
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Beter omgaan met ruzies
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
D E INHOUD Over de strip De personages De geschiedenis De schrijver Het jubileum Leuke hebbedingetjes weetjes Maar eerst…………… ……….
Voorlichtingsavond groep 3
Welkom in groep 6/7!.
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
VANDAAG WASSEN KNIPPEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS
Welkom in groep.
Welkom in groep 6/7!.
Welkom in groep 4.
Transcript van de presentatie:

Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in onze groep hebben gedaan. Leuke weetjes, nieuws lezen maar ook mooie foto’s kunnen jullie bewonderen. Veel kijk en leesplezier toegewenst. Dit zijn wij….tijdens een muziekles met juf Frauke

Elke dinsdagmiddag krijgen de leerlingen samen met de dubbeldekker vakoverstijgend onderwijs. We zijn begonnen met het thema de Melkveehouderij. De kinderen hebben tijdens de lessen veel geleerd over koeien. Tijdens de kunstles hebben ze een kunstkoe gemaakt. Maar ze hebben ook geleerd hoe de koe leeft, en wat er allemaal van melk gemaakt wordt etc. Kunstkoe Nu zijn we bezig met het thema bomen. We zijn als inleiding voor het thema naar het bos geweest

Op woensdagmorgen krijgt de Spoorbrug van juf Frauke muziekles. De kinderen zijn heel enthousiast en doen goed mee. En hebben al heel veel talent. Het volgende liedje kunnen ze al heel goed meezingen: Ik ben een dinosaurus Ik wandel door het bos Normaal heb ik een bandje om Maar nu mag in eens los En ik ben een giraffe Mijn haar zit door elkaar Dat komt ik ken geen kapper Met een metershoge schaar Ik ben de ijsbeer Olaf Ik leef bij strenge vorst Maar koud heb ik het nooit Want ik heb haren op mijn borst De juf heeft voor een les voor alle kinderen een gitaar meegenomen. Dat was natuurlijk super gaaf.

Wist je dat……. We al 4 verjaardagen hebben gevierd….van Marijn, Eason Raoul en Marvin? Wij elke dag een hoofdletter leren schrijven in het schrift? De kinderen gek zijn op tattoos? Ze heel graag buiten spelen? Marvin, Eason, Gevano en Jaylani heel graag willen werken? Sommige kinderen heel vaak hun potlood en gum kwijt hebben? Nairobi zijn krullen opspaart en er al meer dan 300 heeft? Voor de kinderboekenweek de kinderen mooie feestboeken hebben gemaakt?