De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a"— Transcript van de presentatie:

1 Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a
Basisscholen in 2024 Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a

2 Veranderingen tafels, zwevende tafeltablets
Krijtborden/digiboorden, ingebouwde digiboorden Bureaus, zwevende bureautablets Stoelen, zwevende kussens

3 Beter onderwijs door ICT
Ingebouwde digiboord Er is niet veel verandert aan het digiboord, Het zit alleen IN de muur. Ql-ict Beter onderwijs door ICT

4 Tafel/bureautablet De tafeltablet vervangt de tafel, pennen, schriften en boeken. Bijvoorbeeld klik op het icoon van taal en het taal werkboek of lesboek komt tevoorschijn op het scherm. Bij het werkboek kan je schrijven op het scherm en je kan de vragen laten voorlezen door de computer[voor bijvoorbeeld kinderen met dyslexie]. Als je klaar bent met je werk kijkt de computer het na en geeft je een cijfer, ook toetsen gaan op de zelfde manier, de juf krijgt dat cijfer ook te zien. De tafeltablet kan ook meten hoe druk jij bent. Als je te druk bent geeft hij dat aan ben je rustig dan geeft hij dat ook aan. Aan het eind van de dag geeft hij je een cijfer. Je tafeltablet maakt ook je rapport.

5 Computersysteem muur In plaats van normale muren zijn er muren die alleen werken met technologie. Je kan via die muren chatten met elkaar ook al ben je helemaal aan de andere kant van de school. Om het leuk te maken in de klas krijgt de muur altijd een update die update zorgt ervoor dat de muur wordt vernieuwd. Er komen grappige filmpjes en foto’s, maar ook filmpjes en foto’s wat bij de lessen horen. De muren kunnen ook meten hoe druk het is als het te druk is dan geeft de muur dat aan, is het rustig dan geeft de muur dat ook aan.

6 Het einde Dit was dan het einde ik hoop dat het leuk was op te kijken, te lezen en te luisteren.


Download ppt "Kaoutar asarraj Al-Ghazalibasisschool Groep 8a"

Verwante presentaties


Ads door Google