Wat doet onze school voor het milieu ???

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat is de vee-industrie?
Advertisements

Kunnen microben wel nuttig zijn?
Vraag 1: Welke dieren leven in de Nederlandse vee-industrie?
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Opwarming Van De Aarde Door Jonas & Stijn C..
Vriendschap voor het leven
Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is.
Door: Nikki, Alexandra Emma. Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij.
Het Milieu op de Filippijnen
Bewerkt door Sam, Iris, Thalita, Lore, Saartje en Zoë
Milieubeheer ThinkQuestalleen tekst © 2000 TQ team ll055.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Suriname Soraya van Lomwel.
Hoofdstuk 5 Werelden van verschil
Wereld Natuur Fonds door: Kevin Eek.
Werkstuk Justin Nienhuis
Algemene Natuurwetenschappen Module 2
WWf Door Wouter En Omar.
Gevaarlijke stoffen!! risico’s, vergiftiging, soorten, voorkomen, etikettering, gevarendiamant.
(Presentaie-technieken: oefenzitting) 27 oktober 2006.
De Milieuproblematiek
De belangrijkste problemen
De milieu-problematiek
Even verpozen en genieten... met muziek.
Presentatie over wolven
Suzanne,lieke,kim en julia
Suus,Juul,Lieke en Kimmie Van Suus,juul,liek en Kimmie
DE MIDDELEEUWSE STAD.
§5 Eerlijk zullen we alles delen
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De wereld anno % van de wereldbevolking gebruikt 80% van de hulpbronnen.
Het Regenwoud De longen van de aarde.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Milieu Door Robin en Glenn.
Gemaakt door Lars Knoops MV1C, Thema: Landschappen
Presentatie van Paul de Bok
Door Frederik Debrouwere Liesbet Crauwels
Gemaakt door: Maaike Wiegers
Gemaakt door : Tara & Sharon. Dit zijn de tips : Tip 1. Laat nooit iets van jezelf op de straat slingeren ruim het gewoon op ! Tip 2. organiseer een sponser.
Wat zijn microben?.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Struisvogels.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Klimaatverandering.
Afval Hoe kom je eraan? Wat moet je ermee?.
Welkom in de samenkomst
Stage: Basisschool de Klingerberg
2 vmbo-T/havo 5 draagkracht, §2 en 3
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Van Engel, Minke en Helen
1. Aardrijkskunde les 2 Afval.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
LEVENDE OCEANEN Oceanen zijn het prachtige leefgebied van duizenden bijzondere diersoorten. Ook hebben de oceanen een grote rol bij het regelen van het.
Eco school. I nhoud Water Stroom Afval Co2 Hout water Wij drinken water dat water word gezuiverd dat kost energie. Mensen vervuilen ook water met vloeibaar.
De lucht De lucht (een mengeling van vooral stikstof, kooldioxide en zuurstof) raakt vervuild door uitstoot van gassen.
The LayKi car of the future Layla PassetMA2C Kim van SchieVeenLanden College Mijdrecht.
Geef ons vandaag ons..... brood. BIDDEN OM ……BROOD 1.koninkrijksbrood 2.dienstbrood 3.samen-brood.
De mens en zijn milieu ZW4 Hoofdstuk 4. §1 De mens en het milieu Milieu: de omgeving waarin een organisme leeft Mens en milieu: de mens en zijn omgeving.
Bron: raadpleging
Thema 9 Milieu.
Cursus 2.4 Ontwikkelingen gaan door Klas 2 KGT Lesweek 6
Cursus 2.4 Ontwikkelingen gaan door Klas 2 BB Lesweek 6
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Thema 9 Milieu.
Hoofdstuk 2 Natuur en milieu
Duurzaamheid C en D Hoofdstuk 3 Planet.
Als jullie het voor het zeggen hadden…
Transcript van de presentatie:

Wat doet onze school voor het milieu ???

inhoud Schooltuintjes Keep it clean day Sara’s wereld Petitie thema WakaWaka

Schooltuintjes Hier op school vinden we het milieu heel belangrijk. Schooltuintjes is bedoelt om te laten zien dat zelf Gekweekte groeten en fruit lekkerder is en gezonder. omdat er veel boeren in Nederland gebruik maken van giftige producten. Gaat er ook veel mee in ons lichaam . Ons lichaam is dat gewend aan Antibiotica. Wanneer we het dan nodig hebben heeft het niet een grote invloed . Met de schooltuintjes kunnen we er bewust er van zijn wat we kopen en wat beter is dat is de doel van schooltuintjes en het is ook nog beter voor het milieu !!

Keep it clean day Wij als school hebben ook mee gedaan aan keep it clean day als enige school . We hebben de buurt met zen allen proberen schoner te maken. We hebben geprobeerd de wereld en handje te helpen dat is ons met zen alle redelijk gelukt . Daar zijn we blij me . Ondanks dat we de wereld een beetjes geholpen hebben , hebben we het ook heel gezellig gehad !

Sara’s wereld We hebben met z’n alle over uitstervende dieren gehad . Over dat hun leefgebied verdwijnt door de mens . Daar door sterven ze uit als er een soort uit sterft kan het en gevolg zijn van anderen en daar door sterven ze ook uit . De ijskapen smelten door de op warming van de aarde. Dat komt door co2 , co2 word veroorzaakt door de rook dat de fabrieken uitstoten . Maar co2 in niet alleen schadelijk voor de ijskapen . Voor de mens is het ook schadelijk het verhoogt de kans op kanker !!

petitie We schrijven met zen alle een petitie. Over dat we geen gif in ons eten willen . Zo als ik ook ieder zij door het gif in ons eten . Dat vervolgen in ons lichaam komt , daardoor is ons lichaam gewend aan al de antibiotica , wanneer ons lichaam het dan echt nodigt heeft is het invloed redelijk klein. Ook over het gif (co2) dat in ons lucht komt. dat verhoogt het kans op ziekte o.a. kanker het kan de ergst ziektes veroorzaken . Maar co2 is niet de enige dat ons lucht vervuilt er zijn super veel stoffen !!!

thema

Inhoud Hoe leven dieren? Hoe gaat het met onze aarde? Bio-industrie kippen. Bio-industrie varkens. Hoe maken we het milieu beter? Tips hoe we het milieu beter kunnen maken. Afsluiting .

Hoe leven dieren Op dit moment gaat het niet zo goed met de dieren. Hun leefomgeving wordt gekapt of er wordt op hen gejaagd. Daarom worden veel diersoorten met uitsterven bedreigd. Dat is heel erg vooral voor bijen, want bijen zijn heel belangrijk voor de mens. Als de bijen uitsterven, sterven wij over 5 jaar.

Hoe gaat het met onze aarde Zoals u misschien weet, gaat het niet zo goed met onze aarde. We vervuilen de aarde met giftige stoffen. Vooral de fabrieken vervuilen de aarde. We kappen te veel bomen en daardoor worden planten en dieren met uitsterven bedreigd. En de ecologische voetafdruk is niet goed verdeeld.

Bio-industrie kippen Bio-industrie is dat kippen of andere dieren als product worden behandeld. Kippen worden op elkaar gestapeld en gedwongen eieren te leggen of ze worden volgepropt met speciaal voedsel. Door dat voedsel worden ze heel dik en hun poten kunnen dat gewicht niet aan. Daarom kunnen veel kippen niet zo goed lopen of helemaal niet.

Tips Stekker uit als u het niet gebruikt. Afval scheiden. Afval recyclen. Afval meteen in de prullenbak gooien. Help samen de straat schoon te houden. Meer milieu evenementen bijv. met z’n allen straten schoon maken.

Afsluiting Dit was onze presentatie. Dank u wel voor uw aandacht. Zijn er nog vragen?

En we willen natuurlijk ons juffen bedanken dat ze ons dit heeft geleerd DANK U WEL !!