Snelzoekgids voor audiogesprekken

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Training voor vergaderen en samenwerken
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
De Altijd meteen aan de slag
Een tablet voor elke docent……
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Web App
om deze presentatie uit te voeren
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Attendant
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
C3 Animatie-Demo C3 Beeldbellen Business. Animaties van enkele situaties in bibliotheken Live 1 op 1 beeldbellen (1) Doorschakelen met ruggespraak (2)
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Basis Computer Gebruik
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Yealink Sip t-20 IP Phone Basic User Guide “Menu” Wordt beheerd door Uw systeembeheerder “Hold” Zie pagina 2 “Conf” Zie Pagina 2 “Contact” Zie Pagina 3.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Auvesta Affiliate validatie
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
GOUD is geld de rest krediet
Instructie om een afspraken te plannen
KLIK VOOR ELK VOLGEND SCHERM !!!!!!!!!
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
Hoe maak je een eyecatcher
50 toetsenbordsneltoetsen in Outlook waarmee u sneller kunt werken
Postvak IN Het georganiseerde Map opschonen Gesprek negeren
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Transcript van de presentatie:

Snelzoekgids voor audiogesprekken Snelzoekgids voor Lync 2013 Besturingselementen voor audiogesprekken gebruiken Geluid Beweeg de aanwijzer over de knop met de telefoon/microfoon om de volgende besturingselementen weer te geven: Als u het gesprek in de wacht wilt zetten, klikt u op In de wacht zetten. Klik op Dempen om uw geluid uit te schakelen. Als u het gesprek wilt doorschakelen naar een ander nummer, klikt u op het tabblad Doorverbinden en kiest u een van de nummers. Als u wilt ophangen, klikt u op de telefoonknop in het gespreksvenster. Snelzoekgids voor audiogesprekken Het audioapparaat instellen Het is belangrijk dat u het audioapparaat instelt en de geluidskwaliteit controleert voordat u Lync gaat gebruiken om een gesprek te voeren of deel te nemen aan een vergadering. U kunt de microfoon en luidsprekers van uw computer gebruiken, of een headset aansluiten. Klik linksonder op Selecteer uw primaire apparaat en klik vervolgens op Instellingen voor audioapparaat. Selecteer uw apparaat in het menu Audioapparaat en regel het volume van de luidsprekers en de microfoon. Uw voicemail controleren Klik op het tabblad Telefoon. U ziet de ingesproken berichten en gegevens van de bellers. Beweeg de muis over een voicemail en klik op Afspelen. Klik op Meer opties (…) en selecteer de gewenste optie: Item openen in Outlook om aanvullende gegevens van het gesprek te bekijken. Item verwijderen om de voicemail te verwijderen uit Lync. Een videogesprek starten om met beeld te praten met de contactpersoon. Item als gelezen markeren Bellen om de contactpersoon te bellen, zonder beeld. Visitekaartje weergeven. U kunt ook klikken op Meer weergeven in Outlook om de map Voicemail te openen voor meer informatie. Bellen Bellen via Lync (audio van computer) Beweeg de aanwijzer over de foto van de contactpersoon die u wilt bellen. Klik op de knop Telefoon om de contactpersoon te bellen via Lync. U kunt ook op de pijl naast de knop Telefoon klikken en een nummer selecteren. Bellen via het toetsenblok Klik op het tabblad Telefoon in Lync. Klik op de cijfers op het toetsenblok of typ nummer in het zoekvak en klik op Bellen. Het nummer wordt gebeld door Lync, net als bij een gewone telefoon. VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen enkele expliciete of impliciete garanties met betrekking tot de gegevens in dit document. © 2012 Microsoft. Alle rechten voorbehouden.

Een telefonische vergadering starten Selecteer meerdere contactpersonen door de toets Ctrl ingedrukt te houden terwijl u op de namen klikt. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en klik op Telefonische vergadering starten. Geef aan hoe u de telefonische vergadering wilt starten door op Lync-gesprek te klikken of op een van de nummers. Andere mensen uitnodigen voor een gesprek Plaats de aanwijzer in het gespreksvenster op de knop Mensen en klik op Meer mensen uitnodigen. Selecteer de genodigden in het venster Uitnodigen op naam of telefoonnummer en klik op OK. De nieuwe genodigden zien een pop-up met de uitnodiging deel te nemen aan het gesprek. Audio toevoegen aan een chatsessie Beweeg de aanwijzer over de telefoonknop in het chatvenster en selecteer een van de nummers. Kies het nummer van de contactpersoon dat u wilt bellen, bijvoorbeeld het zakelijke nummer, het mobiele nummer of het privé-nummer (indien bekend). U kunt ook op Nieuw nummer klikken en het nummer typen dat u wilt bellen. Een oproep beantwoorden Als iemand u belt, ziet u een pop-up op het scherm. Klik ergens op de foto om het gesprek te beantwoorden. Klik op Weigeren om het gesprek te weigeren en door te zetten naar uw voicemail. Klik op Opties om een andere actie uit te voeren: Zet het gesprek door naar uw voicemail. Beantwoorden met een chatbericht. Niet storen om dit gesprek te weigeren en toekomstige gesprekken. Als u de oproep wilt doorschakelen naar een ander nummer, klikt u op het nummer.