Een greep uit mijn jeugd herinneringen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal..
Pelgrims en pelgrimstochten
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Een vrouw met drie dochters besliste op een zekere dag haar drie schoonzonen te testen...
De mayonaisepot en de koffie
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Bezoek een sportief evenement:
Mijn familie..
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Blaadje gaat de wereld rond Een verhaal van Groep 1 en 2
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
het dorp kookte naar vogels. harder onderging hij rond Joringel.
Verdwaald in het bos.
Ik ben Bob..
Mijn schooltijd van één tot acht
Godsdienst 1 1.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
muizemuis was zo alleen dat hij op weg ging om ‘n vriendje te zoeken.
Wolvecamp tentoonstelling
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Mijn Familie stamboom Marijke Maarten Nel Wim marion Roelof Harold
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het jungle feest.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Bewaren.
Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Kies je personages en sleep ze op de prent.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Week van het geld Jaap van praag Gemaakt door Dilano,Nada,Daan,Lorena.
Watersnood in Veenendaal Het was donderdagnacht, 8 Maart Ik lag in bed, maar kon niet slapen. Het waaide namelijk erg hard en ik hoorde de.
Transcript van de presentatie:

Een greep uit mijn jeugd herinneringen Sander

Toen ik klein was stond ik in papa z’n auto en wilde wegrijden maar tante gon stak er een stokje voor

Samen met mama naar de kerk Vaak gingen mama en sander hier naar toe, dit is namelijk de kerk.

Samen naar speedway Samen met papa naar het speedway in het Olympisch stadion in Amsterdam. Oja we gingen ook met Oom Gert van Staveren.

Altijd waren we lege flessen aan’t zoeken en pa maar sjouwen Lege flessen zoeken Altijd waren we lege flessen aan’t zoeken en pa maar sjouwen

Bijna altijd een kampvuur Weten jullie nog altijd op zaterdagavond kampvuur met vaak een kroketje Bijna altijd kampvuur Het langste in het Paardenbos te Baarn

Gaaf hoor, we speelde samen muziek

Mama was er altijd als ik uit school kwam en dan samen thee drinken

Bijna iedere 2 weken kamperen Weten jullie het nog iedere 2 weken kamperen. Na een aantal jaar vond ik het niet meer leuk, maar zie nu kampeert hij met z’n eigen gezinnetje ook.

Jullie stonden altijd aan de zijlijn

Weet je nog Pa, wij samen naar de TT. Wat was dat altijd een feest he Weet je nog Pa, wij samen naar de TT. Wat was dat altijd een feest he! Nogmaals dank voor deze leuke uitjes. Samen naar de TT

Samen met Ivo naar spullen zoeken Zou er nog wat bij zitten? Dan kunnen we het weer verkopen aan Pa verkopen. Eerst vond hij het niks maar toch!!!!! Samen met Ivo naar spullen zoeken