DE KEUZE VAN MIJN PAD Inloggen Textos e imágenes © José Navarro V.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Honger, naar GOD. Het motief om te vasten..
Advertisements

Spirituele rijkdom in de christelijke traditie
Welkom op TOV! Bekering.
Woord van Leven Januari 2008.
GOD is liefde.
Heb je voedsel in de koelkast, kleren om te dragen, een dak boven je hoofd en een bed om in te slapen ... Dan ben je rijker dan 75% van de wereldbevolking.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Dr. Wilbert Linnemans Human Sense Consultation
Hindoeïsme en reïncarnatie
“Een reis naar Licht”.
Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Inspirerende gedachten
Er zal altijd iemand... REM: Everybody Hurts..
Veel plezier met lezen en kijken!
Hoe zit het met de kerk? & Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Woord van Leven Februari 2010.
Een knuffel voor jouw als je die hebt verdiend Een klop op de schouder
Vanavond: Gods leiding in je leven
Zijn mensen vrij of is dat een illusie?
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Woord van Leven Mei 2011.
Spreuken en gezegdes Muziek…Faith Hill…I believed in you.
Bij een afscheid… Toon Hermans.
Creatie van “Cheyenne_winyan”
Het levensboek.
Leven door Christus’ dood
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
God en ons.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom op TOV!.
Dierenwereld door Jeanne en leo door Jeanne en leo.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Onderweg naar iets moois! 1Petrus 1, 5: Jullie zien de redding tegemoet die aan het eind van de tijd zeker geopenbaard zal worden.
Ik had een droom verleden nacht,
De Bestijging van de Berg van de Geest
Woord van Leven Oktober 2009.
VREDE.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Adrianuslezing 2014 'Lijden en geloof' DEEL 1
Onze Joodse Wortels. Grieks denken: gericht op het ik, cognitief = denken, grote groep, kennisoverdracht, leider, passiviteit, getrainde professionals,
Dagelijkse gedachten Muziek : Gene Pitney & Marc Almond: Something’s gotten hold of my heart.
Welkom in ‘De Voorhof’ Zondag 23 HC Franeker 3 oktober 2010 Thema: Wanneer ben je blij met jezelf?
Wie veel lacht, krijgt later de rimpels op de juiste plaats.
Godsdienst 1.
Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Om soms eens dieper over na te denken
PowerPoint van Sonia.
Bron van levend water opwekking 445
Van de berg naar de bron HC zondag 45 / Johannes 4.
“de liefde van God”.
De doop in de Heilige Geest
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Spring in het diepe!.
Een tikkeltje f i l o s o f i e (niet klikken).
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Aan welke kant sta jij? ’t-Is niet moeilijk te geloven
Les 12 voor 18 juni “Want toen zij deze zalf op Mijn lichaam goot, deed zij dat als voorbereiding op Mijn begrafenis.” (Mattheüs 26:12) Jezus werd.
Woord van Leven Mensen van diverse godsdiensten voelen zich aangetrokken door de geest van broederschap die de Focolarebeweging kenmerkt. Men doet de ervaring.
Er zal altijd iemand... REM: Everybody Hurts..
WINTERSE GEDACHTEN.
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Transcript van de presentatie:

DE KEUZE VAN MIJN PAD Inloggen Textos e imágenes © José Navarro V.

Een normaal leven KIES JE PAD Het leven en het spirituele pad

-In het zweet des aanschijns, zal je je brood verdienen en alles doen om te overleven. -Als alles goed gaat, zal je leven zonder schokken, misschien zal je een religie kiezen, die je zal vergezellen. -Je intellectuele denken zal worden beschouwd als het hoogste goed. -In de wereld zal je je thuis voelen, op zijn plaats voelen. -Je zult moeten accepteren, dat de wereld en het leven dubbel is: geluk en verdriet, gezondheid en ziekte, leven en dood. -Je zult zeker lijden. -Niets in je leven en aspiraties zullen het kunnen hebben van de twijfel. -Alles is goed zoals het is. -Je bent zoals het lot heeft beslist, zoals je bent geboren. Je zult dit moeten accepteren. Uw eindbestemming

-In het zweet des aanschijns zal je je brood verdienen, maar iedere situatie zal een motief zijn om iets te leren en te ontstijgen. -Je zult geen religie hebben, die je zal vergezellen. -Je denken, je rationele intellect zal een belemmering kunnen zijn. -Je zult geen plaats in deze wereld hebben. -Je zult duidelijk kunnen begrijpen, dat de wereld en het leven dubbel is: geluk en verdriet, gezondheid en ziekte, leven en dood. -Je leven , je denken, je handelen, je zult het in twijfel kunnen trekken. -In deze wereld is er iets vreemds aan de hand, wat je zult moeten ontdekken. -De illusie van deze wereld zal worden als een splinter in je geest. -Je zult de waarheden van een betrouwbaar spiritueel leven gaan ontdekken. -Je zult in deze wereld zijn, maar jezelf voelen, alsof je er geen deel van uitmaakt. -Je zult er heel weinig op een dergelijk pad ontmoeten. Uw eindbestemming

Zoals alles in het natuurlijke koninkrijk Zoals alles in het natuurlijke koninkrijk.... de dood, de ontbinding van de chemische elementen. Na een tijd, een brandpunt van energie, wat een mysterie is, dat opnieuw zal worden verbonden met een stoffelijk lichaam...en alles begint weer opnieuw. Een nieuwe omwenteling van het rad. De keuze?

Het natuurlijke koninkrijk wordt aan uw voeten geplaatst Een leven gebaseerd op de ZIEL. Een Broederschap van naamloze zielen. Bewustzijn van leven in de wereld, zonder in de wereld te zijn. Mededogen. Liefde. HET LEVEN, DE WAARHEID, HET STOFFELIJKE LOSLATEN, ZICH VERHEFFEN IN HET ZIJN, OPGAANDE IN HET LEVEN VAN HET SPIRITUELE ZIJN. de keuze?

De keus is aan jou! Welke het ook zal zijn, voor jou is het de juiste... Teksten en aquarellen: Jose Navarro V, oktober 2010. Textos e imágenes © José Navarro V.