Annie The Musical.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Loverboys.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Mees Kees een pittig klasje
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Personages Peter Pan Kapitein Haak Tinkelbel De familie Lieveling
Macbeth Door: Mike Testroote.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Annie M.G. Schmidt.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Glow.
Glow.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
De Bloem van de Eerlijkheid.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Werkwoorden in de v.t. Reeks 1.
Auto-biografie Stef Gerards H4D CKV. Architectuur, Reizen Ik let eigenlijk alleen op de architectuur als ik op reis ben Verleden: Veel gereisd. Heden:
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
1 TH Hoofdstuk 1 Bevolking § 6 en 7
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
“Knuffels” hoeveelheden
Transcript van de presentatie:

Annie The Musical

Waarom Annie? Op 8-jarige leeftijd al eens naar de musical geweest Jeugdsentiment vanwege het vele malen kijken van de film Gezellig mama-, tante-, nichtje-uitje! Waarom Annie?

‘Annie’ gaat over een brutaal roodharig weesje die samen met een aantal andere meisjes in een weeshuis woont dat onder leiding staat van een gemene mevrouw. Annie dat er alles aan om daar weg te mogen. Weglopen probeert ze, maar alle pogingen mislukken. Annie is er van overtuigd dat haar ouders haar op een dag zullen komen halen, maar ze wacht al jaren. Annie wordt dan op een dag uitgenodigd om 2 weken in te wonen bij een van de rijkste mannen in de stad, Dit heeft grote gevolgen… Het verhaal ‘Annie’

Verwachting vooraf Leuke musical, maar zeer kinderlijk Gezellig avondje uit met nichtje, tante en moeder De verhaallijn kon ik mij niet meer herinneren waardoor ik niet goed wist wat ik verder kon verwachten. Verwachting vooraf

Ondanks de vele jonge meisjes die in de musical spelen: Wat een acteerwerk en wat een ongelofelijke stemmen! Ik vond het verhaal veel leuker dan ik had verwacht omdat het complexer was dan ik me kon herinneren. ‘Annie’ is een echte familiemusical Leuk om met mijn moeder voor de 2e keer naar deze musical te gaan, 12 jaar later. Conclusie