Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Advertisements

Tevredenheidonderzoek Maatjesproject
Vooronderzoek visual knowledge building Op welke manier construeren leerlingen kennis aan de hand van beelden?
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dorpstuintjes in Heusden?. Wat?  Volkstuin = Samentuin = Dorpstuin  Een ruimte waar burgers op 1 locatie een groentetuin op een ecologische wijze bewerken.
1 Workshop voor maatschappelijke organisaties ter voorbereiding op de Beursvloer.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Resultaten bevraging voorzieningen “participatie ouders”
….een korte presentatie
Centrale Aanmelding in Nijmegen (Apparatsjik-dwang of Keuze, comfort en transparantie)
Geestelijke Verzorging voor mensen met een verstandelijke beperking
Johari venster & feedback
Benchmark Grondbedrijven 2010 “Een kijkje in andermans keuken…”
Nieuwe vrienden maken en
SERIOUS AMBTENAAR Kennisdeling ten top!. Een ‘Serious’ idee Mogelijk gemaakt door: Futur DisGover Maar vooral…… Opdrachtgevers & Vrijwilligers!!!! Impressie.
Kwestie van Kreativiteit
Werkt werken? Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm, Job van Exel en Harry Finkenflügel.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Vrije-CLB-Koepel vzw Driemaal Taal Kansenbevordering in de hedendaagse CLB- praktijk taalstimulering
Stichting Jeugdwerk Pottenberg.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Zorgcoöperatie Hoogeloon. Eigen regie voor comfortabeler leven “Bewustwording en lokale belangenbehartiging” VIB-evenement 28 november 2011 WillemII stadion.
Start rekennetwerk Zuid Conferentie 1 febr 2011 o.l.v. Wilma Willems (KPC Groep), vastgelegd door Machteld Scholvinck (CPS)
...heet u graag welkom! Graag uw aandacht voor het First ID Project.
De leiding begint met een kringgebed Wat is Sonrise? Een groot sport- en evangelisatieproject. Enthousiaste sporters gaan sporten met kinderen en tieners.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Samenvatting.  Tussen 2000 en tijdelijke en 8 permanente hostels opgericht in Utrecht: ◦ Eenvoudige overnachtingsmogelijkheden voor vb verslaafden,
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
2. Eduscrum als activerende didactiek
PROJECT KEUZEPROCESSEN
VERANDEREN? BLIJF VOORAL JEZELF!.
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
Duurzaam beoordelen betrokken bij beoordelen. Referaat i. h. k. v
Mooiland in Oss introductiebijeenkomst Wijk- en Dorpsraden gemeente Oss donderdag 5 februari 2015.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
Wereldoriënterende vakken in de onderbouw.. Aanleiding tot ons onderzoek Er is vraag naar lesmateriaal voor wereldoriënterende vakken in de groepen 1.
BedrijfVacatureOmschrijving werkzaamheden Werktijden Welzijnsorganisatie te Amstelveen PostbezorgerOphalen en verspreiden van post. In overleg Verschillende.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
INHOUD 1. Ons idee 1.1 Waar kan het worden toegepast? 1.2 Hoe werkt het? 1.3 Welke materialen worden er gebruikt? 2.Berekeningen 2.1 Hoeveel kost het?
Drie sociaal ondernemers die geloven in samenwerken
Evaluatie Trainingskamp Cyprus 2015 Scores en reacties deelnemers en begeleiding.
WhatsApp maakt uw buurt veiliger!
Alle kinderen mogen meedoen!. “Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor kinderen kan dit betekenen dat er onvoldoende geld.
BEWONERGESTUURDE WIJKONTWIKKELING: DE KRACHT VAN EIGEN OPLOSSINGEN !
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Transitiecommunicatie Dichterbij Belangrijk kenmerk: Onduidelijkheden en uitstel, veel vragen en onzekerheden. Uitdaging: Aansluiten bij de diverse doelgroepen.
Burgerinitiatieven en lokaal draagvlak Energienetwerk Zuid-Holland bruist Adviesbureau Windhart draagvlak en burgerparticipatie Lex Arkesteijn – Lex Arkesteijn.
Meer beweging in de schoolsetting ter verbetering van leerprestaties bij kinderen met aandachts -en concentratieproblemen (ADHD) Een inventarisatie van.
Bevindingen monstertruck- drama Haaksbergen Femke Koedijk.
Brede School Ursem 2014 Visie Bevorderen van de ontwikkeling kinderen 0-12 jaar Samen sterker Efficiënt inzetten van ruimten Versterken voorzieningenniveau.
Adri Hartkoorn Beleid en voorbereiding juli 2013 Herinrichting speelplek Grote buitendijk Velserbroek 10 juli 2013 Resultaten interviews.
Iedereen doet mee!. Aanleiding Nodig in nieuw zorglandschap.
1. Greijdanus College 3. Korte omschrijving van de interventie Eduscrum is activerende didactiek die een positieve invloed heeft op de leeropbrengsten.
In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart.
Samen doorpakken Op weg naar een meer persoonsgerichte aanpak voor en met mensen met verward gedrag
Samenwerken met vrijwilligers. Leerdoelen Je benoemt de verschillende motieven om vrijwilligerswerk te doen. Je benoemt de onderdelen van een goede communicatie.
Sparrendalmarkt Op Zaterdag 6 juni 2015 was er weer een rommelmarktje, georganiseerd door de Bewoners Commissie Sparrendal en m.m.v. Dierenhoek ‘’het Sparretje’’
Terugblik 2016.
Op weg naar SNP 2.0! Hendrik R. Oosterveld,
Openbare vergadering 17 december 20:00 uur
Centrumontwikkeling Waldervaart
Whatsapp en politie.
Buurt werkT Hoe werkt het?.
Cursus Politiek Actief Bijeenkomst 5: Beleidsbeïnvloeding
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Leren en Participeren in de Community
Transcript van de presentatie:

Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag. De groep bestond uit beleid- en uitvoeringsmedewerkers, wethouders, directieleden, wijk- en dorpsraadleden en een afvaardiging van de gemeente Aalburg. Het doel van de middag was om kennis te maken en te leren van alle bijzondere burgerinitiatieven die de gemeente Oss rijk is. In groepen van negen personen gingen de deelnemers langs drie locaties, waar ze hartelijk werden ontvangen door enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers vertelden over hun drive, de mogelijk- en moeilijkheden van het project, hun bevindingen over de samenwerking met de gemeente en hun wensen voor de toekomst. Uit de reacties achteraf blijkt dat de deelnemers erg veel opgestoken hebben van deze middag. De do’s en don’ts voor burgerinitiatief staan weer helder op het netvlies. Doel bereikt. En nu… actie! Fotoverslag Fotoverslag

Duikvereniging ‘De Waterman’ Duikvereniging ‘De Waterman’

Dorpsraad Herpen, rotonde en aanhangwagen Dorpsraad Herpen, rotonde en aanhangwagen “Doordat het gedragen wordt door de bewoners zelf werkt het. Niet op aansturen van de gemeente. Hoe graag we dat ook zouden willen.”

“Ik merk zelf dat ik de negatieve ervaringen (die er natuurlijk ook af en toe zijn bij zo’n project) vergeet, als ik een verhaal voorbereid over wat we doen en hoe we het doen. Gewoon omdat er zoveel positiefs te melden is!”