Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Gemaakt door Odessa koorevaar
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Wat zou jongeren aan kunnen spreken? Hoe spreek ik jongeren aan? Etc.? Wat heb ik jongeren te bieden? Hoe kan ik vormgeven aan de MAS? Hoe de MAS inrichten.
Edgar Edith van Ruijven Onlangs las ik deze brief van Edgar.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Anne-Frank.
Verdienmodel Hrieps festival
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Gedragscode Koninklijke Landmacht
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Glow.
Glow.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Door Mathijs van Zantvoort CE2C. Ik heb 15 maart 2013 de bands Lookapony en the Mad Trist gezien in PopEi in Eindhoven. Na afloop heb ik mijn eerste recensie.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
GO MISS MOLLY Klik om verder Te gaan Om de dag te beginnen …
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
KEUZE MENU Photos Videos Articles Artists HOT 100 BILLBOARD 200 GENRES INTERNATIONAL ALL CHARTS BBMA’S 2013.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Mijn verjaardag..

Automerken Douwe van Wel Jimmy van Zichem
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
De zee..
Ik was bang om alleen te zijn, tot ik van mezelf leerde te houden.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
13 november 2015 Concert Dead Metal. Ik had een heel leven voor mij, was het niet dat een kogel het kwam stelen. Caroline.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Presentatie van onze Poëvelle Hellevaart.
Wie, wat, waar en wanneer? Wie? Samen met Kim Goertz.
Transcript van de presentatie:

Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk samen willen brengen en een mooie dag laten beleven.

Mijn taak Ik was programmeur van de muziekacts. Dit hield in dat ik verantwoordelijk was voor alle muzikale acts die op de dag van het festival zouden optreden. Mijn insteek was om lokale artiesten een podium te geven en een deel van het budget te spenderen aan wat bekendere acts

Groter dan verwacht Dit jaar werd er groter uitgepakt dan voorheen. Met een groot podium en een groter budget voor muziek beloofde het een mooie dag te worden. westival-verhuist-naar- groenewoudseweg.html westival-verhuist-naar- groenewoudseweg.html

Muzikale acts The Hi Tombs is de band van mijn oom, een perfecte gelegenheid om deze swingende Rock a billy band een podium te bieden. Volkszanger Henk Bernard is een grote naam en veel mensen uit de wijk kwamen speciaal voor deze acts

Voor mijzelf was dit de grootste uitdaging van mijn evenementen reeks tot nu toe. Voorafgaand had ik alleen ervaring met het organiseren van kleinschalige hardcore feesten. Het was leuk en uitdagend om mijn horizon te verbreden en een andere doelgroep aan te kunnen spreken.

Stagemanager Op de dag zelf was ik stagemanager wat betekend dat ik ervoor moest zorgen dat elke act op tijd op het podium stond en wist hoelaat ze konden starten. Wat een uitdaging was dit. Sommige artiesten waren niet van het podium te krijgen waardoor de programmering wat uit liep.

Resultaat Het was een geweldige dag en heel het traject was voor mijzelf ontzettend leerzaam en een goede uitdaging Ik ben trots op mezelf dat ik een goede line up neer heb kunnen zetten die divers genoeg was om heel de dag publiek te hebben. Hoogtepunt was de band Hunting the Robot die momenteel ieder moment door kunnen breken