Jezus kennen als degene die dood was. ik zag een lam staan als geslacht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geloven in de hoop.
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Is er leven na de dood?.
GOD is liefde.
Wat is onze visie?.
1. Jezus laat zijn wonden zien
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Gebed om zegen.
Volk Gezag Land Nederlanders Grondwet Nederland Koninkrijk.
Romeinen 6:1-11 Betekent dit nu dat we moeten blijven zondigen om de genade te laten toenemen? Dat in geen geval. Hoe zouden wij, die dood zijn voor.
GLORIE AAN GOD (Mark Williams. Ned. tekst: Jan Visser)
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
HOEZO BIDDEN?.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Welkom.
Preek.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Jezus kennen als degene die leeft. 1.zo kan Hij voor je pleiten.
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
UAM 6 God in den hoog’ alleen zij eer En dank voor Zijn genade, Daarom dat nu en nimmermeer Ons deren nood en schade God toont zijn gunst aan ons geslacht.
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
Welkom op TOV!.
Wat heb je nodig om kerk te zijn?
Welkom.
Zie hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem met een kruis op zijn rug en een doornenkroon. Hoor de menigte schreeuwt en roept: 'Kruisigt Hem!‘ Zo gaf God zijn.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Liederen Sing-in 12 oktober
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zie het lam Gods... Johannes 1:29.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
OPENBARING AAN JOHANNES
In Uw licht zien wij het Licht
Eén Heer: Christus Jezus
Het werk van de Heilige Geest in Rom 8
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15
Zingen Vers 1 Halleluja, lof zij het Lam, die onze zonden op Zich nam,
Opwekking voor Kinderen 76
1Korinthe OM NIET 18 Wat is dan mijn loon? Dit: door mijn evangelieprediking HET EVANGELIE OM NIET te mogen brengen, en zo van mijn bevoegdheid.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Vernieuwing van je geloof…..
2 augustus 2015 Den Haag. 14 Om die reden buig ik mijn knieen voor de Vader, 15 naar wie alle vaderschap in hemelen en op aarde genoemd wordt, 16 opdat.
11 En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen.
* Christus, het beeld en woord van God
In deze dienst zal Ds. Blijdorp voorgaan Na de zegen zingen we Lb. 1 Schriftlezing: Zondag 15 Tekst: Kol. 1: 15 – 20.
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
De rechtvaardige God kiest en verwerpt – wees stil en geef hem eer! (DL I, art.15) DE RECHTVAARDIGE GOD KIEST EN VERWERPT – WEES STIL EN GEEF HEM EER!
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
 Naderen tot de Vader.  “Verscholen?”  Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens.
Zondag 16 april 2017 Pasen De Heer is waarlijk opgestaan
‘Kopen is te allen tijde niet alleen een economische, maar ook een morele handeling.’
Ik geloof in God, Vader van ons allen. Hij heeft de aarde
Alleen het kennen van Christus telt
Transcript van de presentatie:

Jezus kennen als degene die dood was

ik zag een lam staan als geslacht

Jezus kennen als degene die dood was ik zag een lam staan als geslacht

Jezus kennen als degene die dood was ik zag een lam staan als geslacht bemoediging: voor mensen die met de dood in hun schoenen lopen is het fijn te weten dat Jezus de dood om zijn vinger heeft gewonden

Jezus kennen als degene die dood was ik zag een lam staan als geslacht bemoediging: genade zij u en vrede van hem die is, die was en die komt, en van de zeven geesten voor zijn troon, en van Jezus Christus, de betrouwbare getuige, de eerstgeborene van de doden, de heerser over de vorsten van de aarde

Jezus kennen als degene die dood was ik zag een lam staan als geslacht bemoediging: dat Jezus leeft betekent dat Hij vandaag voor mij kan pleiten, dat Jezus degene is die dood was betekent dat Hij vandaag ook vrijspraak voor mij zal krijgen

Jezus kennen als degene die dood was ik zag een lam staan als geslacht bemoediging: Alles wat wij geloven en hopen rust op Jezus’ dood