King’s college Anniek Gribnau 4ha.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
't was zo dat 't congres dus eigenlijk op zondag afgelopen was, maar op maandag moesten de kinderen weer naar school dus we moesten toch wel op uiterlijk.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Sociale media als taalvaardigheidstool
AARDRIJKSKUNDE Waar gaat dat over ?.
Gemaakt door Mike van Doorn
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
Is gemaakt door :Marsha Hofmeijer ! Groep 8 De Regenboog
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
Wat maakt het leven zinvol?
DE LAURENTIUS PRAKTIJKSCHOOL IN DELFT
Als het lente wordt Lied.
Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen?
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Paragraaf 7: Ieder voor zich
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
Dit is gemaakt door Yvian van Gestel uit groep 8a
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Gemaakt door marrit de haan
Gemaakt door Mila en Luuk
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Het wereld natuurfonds
INLEIDING Murat en Dave.
EMEG lijst: opdracht 10.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Gemaakt door Lars Knoops MV1C, Thema: Landschappen
 .
Lagoonia.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
It-biografie. Denise Meijer 3k.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Dictee 6.13 Succes.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Hallo.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
ZEVEN REGENBOGEN DANA WINNER.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Gemaakt door Nouk en LOtte
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Wat is natuur? Is natuur iets dat helemaal niet door mensen is aangeraakt? Is natuur iets dat overal aanwezig is? Of zijn mensen juist ook onderdeel van.
Wat is natuur? Is natuur iets dat helemaal niet door mensen is aangeraakt? Is natuur iets dat overal aanwezig is? Of zijn mensen juist ook onderdeel van.
Transcript van de presentatie:

King’s college Anniek Gribnau 4ha

Wat & wanneer De King’s College staat in cambrige en is Gesticht in 1441 is de formele naam van het college, The King's College of Our Lady and St. Nicholas in Cambridge. Binnen de universiteit van Cambridge wordt aan het college gerefereerd in de verkorte vorm "King's" . Het is gemaakt/ontworpen door Henry VI tussen 1421-1471 Ik had al wel eens gehoord dat er goede universiteiten zijn in Cambridge, het is een super mooi gebouw Deze achtergrond is de King’s College Chapel

Hier op de achtergrond zie je eigenlijk allemaal hoge mooie gebouwen, dat zijn allemaal universiteiten en scholen. Deze scholen staan als symbool van het ‘slimme’ Cambridge waar veel bekende mensen hebben gestudeerd zoals Sir Isaac

Deze gebouwen waren voor die tijd erg modern en eigenlijk zijn het ook gewoon super mooie gebouwen, jammer dat er in Nederland niet zo iets staat. Heel veel mensen studeerden dus aan deze universiteit, en omdat er zo veel bekende mensen aan hebben gestudeerd, heeft het een enorme hoge waarde van over de hele wereld

Ik vond het super om in Cambridge te mogen zijn geweest Ik vond het super om in Cambridge te mogen zijn geweest. Het mooiste vond ik dan ook deze indrukwekkende gebouwen met die grote gras velden erbij, waar studenten lekker pauze’s houden enzo..