Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De HEER vergeet zijn belofte aan David niet. 1. Wanneer Hij die belofte heeft gegeven.
Advertisements

GOD is liefde.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Gebed voor het AK XXII.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Jezus houdt van alle dove kinderen
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Welkom in deze kerkdienst
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Echt of nep?.
In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper. Hij doopte mensen.
Thema voor vanavond is:
Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Zondag 8 juli 2012 Doop Feline Vernooij Heer onze God, Gij hebt de aarde tot aanzijn geroepen uit de wateren van de oervloed. Gij hebt met Uw schepping.
Onze Vader in de hemel.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Hartelijk welkom in deze dienst
Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © FEL Publications / Universal Songs 1/5 DOOR DE HEILIGE GEEST - 8 (Muziek: Peter Scholtes, Ned.
Een brandend hart.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Dopen U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3: 27 Vooraf: Marga kondigt video-interview aan Na.
Godsdienst.
Leven zoals past bij God
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
Paul de Leeuw wil de zondag van toen weer terug. Waarom?
Zingen Vers 1 Heer Jezus duizend vragen, te veel op mee te dragen:
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Zondagavond 8 maart 2015.
Vader Zoon Heilige Geest
De Geest: niet tegenwerken, maar meewerken!
Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,
Welkom in de samenkomst
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
De doop in de Heilige Geest
Vernieuwing van je geloof…..
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
Abba, Vader Geen veroordeling meer! Geen veroordeling?? Maar er is toch zoveel kwaad in de wereld?
VREUGDE.
Zingen Vers 1 Hoor, trouwe Vader, ons gebed, zie op uw Zoon,
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
Spring in het diepe!.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Ben jij kind van God? Hoe kun je dat zijn? Kind van God, ben je dat: -Als je gedoopt bent? Of: -Als je wedergeboren bent (Joh. 1:12/13 en 3:3)? Of: -Zijn.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
1. Wat is het verschil … 3. Nat van binnen naar buiten …
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Steeds meer leerlingen van Jezus
Gods doel met ons Alles wordt nieuw
Transcript van de presentatie:

Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn dat zoiets moois je wordt toevertrouwd.

Verbonden met vader en moeder, natuurlijk het meest met die twee, maar ook met de andere mensen, vier jij hier dit feest met ons mee. Je hebt al een naam, maar je krijgt er één bij op dit feest, want jij wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

Wij bidden U, Vader, voor dit kind in ons midden, dat de doop zal ontvangen. Noem hem Uw kind en vergeet hem niet. Maak hem gelijkvormig aan Jezus, Uw Zoon. Wil hem leiden en bewaren door Uw Geest.