De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt
Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten er vaak keuzes gemaakt worden Ruth 4: 13 – 17 Mensen helpen door hun keuzes vaak anderen, zoals Ruth Naomi helpt en Naomi omziet naar Ruth en later Boaz kiest voor Ruth en zo ook Naomi helpt.

2

3 Aan de rechter kant zien wij twee Salomonszegels die staan voor Hennie en Lydia, die de keuze gemaakt hebben om in ons midden belijdenis van hun geloof te doen als een bezegeling van hun doop.

4 De lelietjes- der- dalen en de vergeet-me-nietjes zijn de gemeente in wiens midden zij hun belijdenis doen.

5 Links drie witte rozen als God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest die zij belijden en door wie zij zich laten leiden.

6 De hedera ranken beelden Gods belofte en trouw uit
De hedera ranken beelden Gods belofte en trouw uit. De boog: Gods hand waarin zij en wij ons geborgen mogen weten.

7 Heer ik kom tot U, neem mijn hart, verander mij
Heer ik kom tot U, neem mijn hart, verander mij Als ik U ontmoet vind ik rust bij U. Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend. Dan zweef ik in de wind, gedragen door uw geest, en de kracht van Uw liefde.

8


Download ppt "Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten."

Verwante presentaties


Ads door Google