De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt."— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt. mijn ogen zijn als vensters op het oosten in gloed gezet, de duisternis verdwijnt. Gezegend Hij die komt om ons te troosten.

2 Zingen Vers 2 Naar deze zon strek ik mijn armen uit.
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 2 Naar deze zon strek ik mijn armen uit. De Zoon van het verbond wordt opgedragen hier in de tempel, in zijn Vaders huis, de reine tortelduif van mijn behagen.

3 Zingen Vers 3 Die opgaat als het licht, die voor altijd
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 3 Die opgaat als het licht, die voor altijd van waarheid en gerechtigheid zal spreken, voor heidenen de redder die bevrijdt en voor de mensheid een omstreden teken.

4 Zingen Vers 4 Dit Kind zal velen worden tot een val,
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 4 Dit Kind zal velen worden tot een val, een struikelblok voorgoed. Niet om het even hoe ik Hem zie, hoe ik Hem noemen zal. Zijn naam is tot schandaal en eeuwig leven.

5 Zingen Vers 5 Troost troost mijn volk, nu God zich openbaart,
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 5 Troost troost mijn volk, nu God zich openbaart, een licht, dat met de handen is te tasten, en door uw ziel, Maria, snijdt een zwaard o licht dat ons verlicht en ons ontmaskert.

6 Zingen Vers 6 Dat heidenen en heiligen verstaan
Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 6 Dat heidenen en heiligen verstaan de waarheid van de oude priesterzegen: laat lichten Heer uw aangezicht, wij gaan door U geleid in vrede onze wegen.


Download ppt "Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt."

Verwante presentaties


Ads door Google