WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gezegend wie op God vertrouwt
Advertisements

Leven in de kracht van de Heilige Geest
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Thema vanavond: Vol verwachting…
Jaarvergadering JC/MC2009 over talenten
Davids gouden geheim Wanneer ben je tevreden? Waar vind je je geluk? Wanneer voel je je veilig?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
NIET OP DOOIEND IJS !!.
Zingen Vers 1 Laat ons de Heer lofzingen,
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
David, een profeet psalm 16.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Welkom in deze kerkdienst
Jezus verliest de liefde van mensen
GENADE IS VOOR VANAVOND ONS THEMA Welkom op deze tov avond.
Werken bij Krusada op Bonaire
Thema voor vanavond is:
Opdracht nr. Markus En nadat Johannes overgeleverd was, kwam Jezus in Galilea, predikende het Evangelie van het Koninkrijk Gods, 15. En zeggende:
Welkom op TOV!.
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mensen van naam. Naam maken God wil naam maken in je leven.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ouderling A. Overwater “De ogen van Jezus zien mensen in nood”
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 Bewaar mij, HEER, mijn toeverlaat zijt Gij!
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zondag 12 april 2015 morgendienst.
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J.G. Schenau De driekleur van het ware christen-zijn.
Psalm91:1 L. Lukas11:1- 13 Gezang36: 1,10 H.C.Zondag:46 Psalm31:8, 9 Gezang134:6 LvdK403:1, 2, 4 Gezang 182E:Amen Liturgieds. H. van den Berg Berkel en.
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Vertrouwen.
Welkom Israelzondag.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Zondag voor Pasen Psalm 118: Hosanna uitroep van hulp bloed, vuur en rookwalm verachting: wie is die man?
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. W.J.A. Ester Thema: de blijdschap van het geloof.
zaterdag 4 november 2017 “De kracht van Luther”
zaterdag 4 november 2017 “De kracht van Luther”
Gezamenlijke diaconale dienst met het Hongaarse predikantenechtpaar Fodor Zondag 5 november 2017 Spreuken 24:12 Zeg niet: ‘Ik wist het niet’, want.
WELKOM OP TOV!.
Transcript van de presentatie:

WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!

BIDDEN

Spreuken 24 11. Red hen die opgepakt zijn om te sterven, wee als u zich afzijdig houdt van wie wankelend ter slachting gaat. 12. Wanneer u zegt: Zie, wij hebben dat niet geweten, zal Hij Die de harten toetst, dat niet merken? Hij Die uw ziel gadeslaat, zal Híj het niet weten? Immers, Hij zal een mens vergelden naar zijn werk. 11. Bevrijd hen die ter dood veroordeeld zijn, doe alles om hun leven te redden. 12. Zeg niet: ‘Ik wist het niet,’ want hij die de harten doorgrondt, het innerlijk doorziet, weet of je de waarheid spreekt. Hij vergeldt elk mens naar zijn daden.

Psalm 68:10 Geloofd zij God met diepst ontzag! Hij overlaadt ons, dag aan dag, Met Zijne gunstbewijzen. Die God is onze zaligheid; Wie zou die hoogste Majesteit Dan niet met eerbied prijzen? Die God is ons een God van heil; Hij schenkt, uit goedheid, zonder peil, Ons 't eeuwig, zalig leven; Hij kan, en wil, en zal in nood, Zelfs bij het naadren van den dood, Volkomen uitkomst geven.

Mededelingen