De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gezamenlijke diaconale dienst met het Hongaarse predikantenechtpaar Fodor Zondag 5 november 2017 Spreuken 24:12 Zeg niet: ‘Ik wist het niet’, want.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gezamenlijke diaconale dienst met het Hongaarse predikantenechtpaar Fodor Zondag 5 november 2017 Spreuken 24:12 Zeg niet: ‘Ik wist het niet’, want."— Transcript van de presentatie:

1 Gezamenlijke diaconale dienst met het Hongaarse predikantenechtpaar Fodor Zondag 5 november 2017
Spreuken 24:12 Zeg niet: ‘Ik wist het niet’, want Hij die de harten doorgrondt, het innerlijk doorziet, weet of je de waarheid spreekt. Hij vergeldt elk mens naar zijn daden.

2

3 Galaten 5: Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft.

4

5 De twee Heliconia bloemen staan voor de samenwerking tussen de Protestantse Gemeente te Bussum en de Reformed Church of Tiszaszentimre, Tiszaderzs en Újszentgyörgy in Hongarije.

6 Kleuren van de Hongaarse vlag

7 De vruchten in het bloemwerk staan symbool voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen 5 jaar in grote en kleine projecten.

8 Johannes 15: 16 Jezus zegt: “Jullie hebben niet mij uitgekozen, maar ik jullie, en ik heb jullie opgedragen om op weg te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht Wat je de Vader in mijn naam vraagt, zal Hij je geven Heb elkaar lief”.

9


Download ppt "Gezamenlijke diaconale dienst met het Hongaarse predikantenechtpaar Fodor Zondag 5 november 2017 Spreuken 24:12 Zeg niet: ‘Ik wist het niet’, want."

Verwante presentaties


Ads door Google