Welkom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De houding van een discipel
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
Welkom op TOV! Helder licht??.
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Ik wens je De kracht van god.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
vijf broden en twee vissen
Jezus over het koninkrijk 1. Marcus 1: 14. Nadat Johannes gevangen was genomen, ging Jezus naar Galilea, waar hij Gods goede nieuws verkondigde 15 Dit.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Gebed om zegen.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
God en ons.
HOEZO BIDDEN?.
Bij het kolenvuur Johannes
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Groot geloof 1.
Tot nu toe … Seizoen 3 aflevering 5 – waarom zou je geloven
Is het allemaal wel waar?
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom Getuigen zijn.
Werken bij Krusada op Bonaire
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
Zie hoe Jezus daar loopt....
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Overdenking 17 januari 2010 Vissen met Jezus n.a.v. Lukas 5:1-11.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Verlangens van God.
Hartelijk welkom in deze dienst
Opwekking 710 Gebed Om Zegen
Welkom op TOV!.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Romeinen Denken en Dienen.
AAN UW TAFEL.
Met foto’s en gedichten.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Preek Jakobus 2:
In Uw licht zien wij het Licht
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
Welkom in de samenkomst
Welkom op TOV!.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Welkom in deze kerkdienst
Overstapdienst thema: Oversteken
O Heer, wat ben ik moe!.
Welkom.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
Evangelist : J. de Vries Ouderling : K. Muis. Organist : J
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef =
Het waarachtige licht dat ieder mens verlicht was komende in de wereld eerste hoofdstuk van het evangelie van johannes vers acht.
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Illustratie van Kees de Kort Marcus 10:49-52 En Jezus stond stil en zei dat men hem roepen moest. Toen riepen ze de blinde en zeiden tegen hem:
Welkom in deze kerkdienst
Wanneer is mijn geloof goed genoeg?
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Les 12 Waar het hart vol van is…
Mattheüs 28:18-20 En Jezus trad naderbij en sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in de hemel en op (de) aarde. Gaat dan henen, maakt al de.
Jezus is een bijzondere Leermeester
Transcript van de presentatie:

Welkom

Getuigen! Wat is jou levensstijl? Houd met niemand rekening Lang leve de lol Je laat je door niemand wat zeggen Je gaat lekker je eigen gang Netjes te leven, ieder het zijne Je houd je aan de regels of juist helemaal niet

Bidden

“Netwerken” Wat zien anderen aan jou? Wat zit er binnen in jou? Probeer jij anderen te laten zien dat jij gelooft? Kunnen anderen aan jou zien dat je christen bent?

Hoe is dus jou “levensstijl?” Niet wat je voor activiteiten je doet Maar je levensstijl – van binnen uit Welke keuzes maak je!

Mattheus 4:18-22 18En Jezus liep langs de zee van Galilea en zag twee broers, namelijk Simon, die Petrus genoemd wordt, en zijn broer Andreas, het net in de zee werpen, want zij waren vissers. 19 En Hij zei tegen hen: Kom achter Mij, en Ik zal u vissers van mensen maken. 20 Zij lieten meteen de netten achter en volgden Hem. 21 Hij ging vandaar verder en zag twee andere broers, namelijk Jakobus, de zoon van Zebedeüs, en Johannes, zijn broer, in het schip met hun vader Zebedeüs, terwijl zij hun netten aan het herstellen waren, en Hij riep hen. 22 Zij lieten meteen het schip en hun vader achter en volgden Hem.

Mattheus 5:1+2 Jezus gaat de discipelen leren 1 Toen Jezus de menigte zag, ging Hij de berg op, en nadat Hij was gaan zitten, kwamen Zijn discipelen bij Hem. 2 En Hij opende Zijn mond en onderwees hen.

Mattheus 5:13-16 Jezus zegt wat ze mogen zijn 13 U bent het zout van de aarde; maar als het zout zijn smaak verloren heeft, waarmee zal het gezouten worden? Het deugt nergens meer voor dan om weggeworpen en door de mensen vertrapt te worden. 14 U bent het licht van de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen zijn. 15 En ook steekt men geen lamp aan en zet die onder de korenmaat, maar op de standaard, en hij schijnt voor allen die in het huis zijn. 16 Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken.

Jezus opdracht! U bent het zout der aarde U bent het licht der wereld Vers 16; Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, die in de hemelen is, verheerlijken

Vissers van mensen “Net werken” Achter Jezus aangaan, Hem volgen Jezus kennen beinvloed je levensstijl, je keuzes, je kijk op mensen

Jezus rust de discipelen toe Ieder op zijn eigen manier inzetten in Gods koninkrijk Ons ook? Hoe?

SOLVAT Stil worden Open handen Lezen Vragen stellen Antwoorden Toepassen

Psalm 75:1+6 U alleen, U loven wij; Ja wij loven U, o Heer', Want Uw Naam, zo rijk van eer, Is tot onze vreugd nabij. Dies vertelt men in ons land, Al de wondren Uwer hand. 'k Zal dit melden, 'k zal altijd Zingen Jakobs God ter eer, Slaan der bozen hoornen neer, Vellen wat Zijn Naam bestrijdt; Maar der vromen hoorn en macht Zal verhoogd zijn door Gods kracht.

Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang! Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij. Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God, zegen ons tot in eeuwigheid! Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

Mededelingen: 21 februari voorjaarsvakantie, met ZJW samen ???

Fijne avond Sporten Vette hap