Mijn schooltijd van één tot acht

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leerlingenraad Leerlingenraad Laat je stem horen!!
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Sporten.
Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
hoe overleef ik mijn vakantie
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Gemaakt door Mike van Doorn
Terugblik van:sietske.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
ik goed even zeventigduizend voldeden bus brengt andere schotland hebben.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Ik ben Bob..
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Dit digitale prentenboek staat op
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Het hele werkwoord.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Interpreteren van data
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Een greep uit mijn jeugd herinneringen
M,n Opa
Welke keuze maak jij voor jezelf?
It-biografie. Denise Meijer 3k.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Hoofdstuk 2. Recht op een stem
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Transcript van de presentatie:

Mijn schooltijd van één tot acht Door Thom

hoofdstukken Hoofdstuk 1: groep 8 Hoofdstuk 2: groep 7 Hoofdstuk 9: de toekomst Hoofdstuk 10: leuke herinneringen Hoofdstuk 11: mijn leukste schooljaren

Groep 8 Ìk vond groep 8 toch wel hét jaar. Met natuurlijk de nio, de SAQI (de schoolvragenlijst). Het voorlopig advies Het definitief advies En natuurlijk juf Marjan Links: groep 7/8B, Rechts: Juf Marjan +

Groep 8(2) In groep 7/8 hadden wij juf Marjan, dat vond ik een erg leuke juf. En nou zou dat natuurlijk een beetje weinig tekst zijn voor op een pagina, dus dit vult de pagina een beetje op. Links zit ik, in het midden is juf marjan en rechts is Ruben

groep 8 (3)

Klasgenoten Ik zit in de klas (groep 8) met: mika, Ruben, (ik), Sanne, Farrah, donna, Türken, Sietske, Cheyenne. Groep 7: Lloyd, Romy, Marit, Lars, Aniek, Duncan, Roxane, Cheynna, Amin, pascal, Anouk, Jaïr, David, demi, itxaso, Manon, Dylan, amber, Naomi, Rochus, Antonio, Julia en luís

Groep 7 De muziekles van groep 7b   We kwamen op school en er stonden twee harpen in de klas. Eentje van Esther en eentje van Marianne . Ze kwamen een paar stukjes spelen uit de muziektijdperken: Barok, Classicisme, Romantiek, 20ste eeuw en de blues. We hebben de andere kant van klassieke muziek leren kennen. We moesten raden hoeveel keer een stukje terugkwam en raden hoeveel stemmen ze speelde. We mochten vragen stellen en zeggen wat we het leukste stukje vonden. De meesten zeiden de blues. Kortom: het was een leuke dag. Geschreven door Thom en Ruben uit groep 7b.

Groep 7 (2) In groep 7 hadden wij meester Peter. Dat vond ik ook een erg leuke leerkracht, want hij maakt altijd grapjes maar …….

Groep 6 In groep 6 had ik juf jorrunn, dat vond ik ook een erg leuke juf. Groep 6 was een belangrijk jaar, vanwege de entreetoets

Groep 5 In groep 5 had ik juf Linda, toen waren wij nog geen combinatieklas. Eigenlijk was dat schooljaar niets bijzonders, gewoon zoals alle jaren. Alleen weet ik niet zoveel meer van dat jaar alleen nog dat wij daar werden gesplitst in een combinatieklas en werden samengevoegd met een klas waarvan wij nog nooit iets hebben gehoord.(NIET leuk dus.)

Groep 4 In groep 4 had ik juf Vivian, dat vond ik ook een erg leuke juf want er werden veel grapjes gemaakt en het was altijd leuk, maar ook altijd een zootje, maar dat was wel leuk want ze had wel eens moeite met dingen terugvinden.

Groep 3 In groep 3 hadden wij juf Corrie, dat vond ik óók een erg leuke juf. (óók al? Ja, ook al.) als we stil moesten zijn dan speelde ze op de blokfluit, en met de muziekles speelde ze op de gitaar.

Groep 2 Groep 2 was natuurlijk een kleuterjaar Natuurlijk was ik toen al bevriend met Ruben, dus werd het alleen maar leuker op Maar het werd er niet stommer op, juist leuker.

Groep 1 en de peuterspeelzaal