MAX de gelukkigste hond van de wereld

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Boekbespreking van: Mitch Slemmer
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Het geheim van het 100e doelpunt
Op de vlucht voor de T-Rex
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Dolfje weerwolfje Weerwolfgeheimen
De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia.
Kerstmis.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
hoe overleef ik mijn vakantie
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Digitaal Beeldverhaal
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
gemaakt door : Alyssa Fuchs.
Luna.
Wiebel Kees Nik’s boekbespreking 25 okt 2007 Inhoud: 1. Titel,
Mees Kees een pittig klasje
Welkom.
Ik voel me zo alleen !.
Blaadje gaat de wereld rond Een verhaal van Groep 1 en 2
Mijn Boekbespreking gaat over het boek:
Boekbespreking Lars groep 5M.
Gemaakt door: Fardau Kleefstra
gemaakt door Nils Baalmans
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Boekbespreking van Levi Steevensz 12 Mei 2009
De Spokenjagers (2008) Boekbespreking Diego 8 januari 2009.
Mijn boekbespreking gaat over
Boekbespreking van León.
Dit is mijn boekbespreking
Hotel Rozebottel Een mysterieuze gast
de zeven veren van de (bonte) papegaai
Kijk niet in de spiegel. Boekbespreking van Romy Vonk
Boekbespreking Dylan (Meester Frank)
De avonturen van Kapitein Onderbroek
Boekverslag: Koen Kampioen en het grote toernooi
Vlammen Boekbespreking Alex van der Leij 26 januari 2009.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Gemaakt door:Lisanne de Haan
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Sjakie en de chocoladefabriek
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dit digitale prentenboek staat op
Wolvecamp tentoonstelling
JUNIOR Mijn vriend.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Labradoodle.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
Boekbespreking van Ilse Goverde
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
‘Mixed up piles’.
Van: Michelle, Noa, Marcus, Lesley en Timo.  Inleiding  Water  Water halen  gezondheid  Ziekenhuis/dokters  tekeningen  Einde Mali Afrika.
Dummie de mummie En de gouden scarabee.
Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte.
Transcript van de presentatie:

MAX de gelukkigste hond van de wereld Julia van Aarle 1 oktober 2010

Max, de gelukkigste hond van de wereld. Mijn boekbespreking gaat over: Max, de gelukkigste hond van de wereld. Ik heb dit boek gekozen, omdat het over een hond gaat en het nog een puppy is. De schrijver is Haye van der Heyden en de tekeningen zijn van Jan Jutte. De uitgeverij is Leopold. De hoofdpersoon van dit verhaal is de puppy Max, want hij vertelt het verhaal. De belangrijkste bijpersoon is mike. Dat is het baasje van Max en hij is pas 7 jaar. Andere bijpersonen zijn z’n zusje en de moeder van Max.

Ik wil nu iets vertellen over de schrijver Haye van der Heyden. Hij is geboren in 1957 in Bilthoven. Nu woont hij in Huizen met zijn vrouw en 2 zonen. Haye is een schrijver van heel veel toneelstukken, t.v. Series, kinderboeken en boeken voor mensen. Hij begon met werken bij De Film van Ome Willem. Daar speelde hij clown en basgitarist. Later kreeg hij prijzen voor toneelstukken en kinderboeken. Hij schrijft meestal kinderboeken voor kinderen van ongeveer 11 jaar, bijvoorbeeld het boek Zoenen.

De tekenaar van Max is Jan Jutte. Hij is geboren in 1953 in Arnhem. Jan Jutte heeft tekeningen gemaakt voor meer dan 200 kinderboeken. Voor een paar boeken heeft hij een prijs gekregen, bijvoorbeeld voor het boek: het Beertje Pippeloentje. Hij heeft zelf ook een hond, die een beetje op Max lijkt.

De inhoud van dit boek is: Max lag bij zijn moeder en zusjes in de mand. Toen kwam er een jongen die Max leuk vond en kocht. Max werd zomaar weggehaald en vond dit niet leuk. Hij zal nooit meer de gelukkigste hond van de werelt zijn, dacht hij. Max kan niet wennen aan zijn nieuwe huis en probeert al snel weg te lopen naar zijn moeder, maar hij kan haar niet vinden. Op een dag werd Mike gepest door een jongen. Max vond dat niet leuk en haalde zijn hondenvrienden erbij. Samen hebben ze de jongen bang gemaakt. Hun missie was volbracht. Tijdens de missie deed een nieuw hondje mee en Max ontdekte dat dat zijn zusje was. Zijn zusje wist waar hun moeder woonde, maar toen ze ‘s nachts gingen zoeken was ze verhuisd.

Op een dag ging het sneeuwen en Mike wilde met Max buiten spelen Op een dag ging het sneeuwen en Mike wilde met Max buiten spelen. Toen hij met Max op de slee ging vond Max het niet leuk . Ze vielen van de slee af en toen had hij zijn pootje bezeerd . Max is bang dat hij een spuitje krijgt en dood gaat, maar de dokter gaat hem alleen spalken. Dan wordt het Kerst. Zijn poot is nog niet beter en hij is nog steeds bang dat hij dood moet. Max loopt weer weg,maar valt flauw op de stoep. Hij droomt over stokken met vleugels, sneeuw en zijn moeder. In zijn droom is de sneeuw niet koud. Dan krijgt hij een lik en ruikt haar echt. Hij droomt niet meer! Eindelijk heeft hij zijn moeder gevonden. Ze woont nu naast Max, want de hond van de buren is dood gegaan. Max is nu de gelukkigste hond van de wereld!

Dit verhaal heeft een happy end, omdat Max weer terug bij zijn moeder komt en hij de gelukkigste hond van de werelt is. Dit stukje ga ik voorlezen. Ik vind dit een leuk stukje, omdat hij weer bij zijn moeder terug komt. Dit is het einde van mijn boekbespreking.

Vragen???