'de klok' van de zwangerschap? buik- omvang echo berekende datum.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

1 De HERE zeide tot mij: Ga weder heen, bemin een vrouw, (die zich door een ander laat beminnen en overspelig is), gelijk de HERE de Israëlieten bemint,
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Wat is de bedoeling van Johannes?
Leer ons zo onze dagen tellen, dat wij een wijs hart bekomen.
Bestemming God eren ….
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Gezang 186: 1, 3 en 5 Ned. Herv. Bundel 1938
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
God en ons.
libel eendagsvlieg metamorfose Grieks: meta morphoo trans formeren gedaante verwisseling.
En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen. Handelingen 1.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
Zegen & vloek deel II.
"Maaltijd van de Heer" met 'nablijven'
de krijgsgevangen vrouw
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
OVERVLOEDIG IN HET WERK DES HEREN. 22 Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. NIET: allen in Christus…
HET FEEST VAN ONGEZUURDE BRODEN. 4 Dit zijn de feesttijden (lett. hoogtijden) des HEREN, heilige samenkomsten, die gij uitroepen zult op de daarvoor.
5 januari 2014 Deventer. EVANGELIE EU ANGELION 2.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
De aarde.
Hoezo ‘Hij komt spoedig!’ ?
Stel je voor … Je was erbij op de Pinksterdag Petrus spreekt de mensen toe Verrassend Ontnuchterend Geen spektakel Meer een boetepreek CHRISTUS CENTRAAL!
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Welkom Israelzondag.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
4 oktober 2014 Leusden.  het grote gebrek van de gangbare bijbelvertalingen  aeonen zijn onbekend en wegvertaald  in het NT komt 'AEON' 193x voor!
1. 2 Psalm Maar ik vertrouw op U, JAHWEH, ik zeg: Gij zijt mijn God. 15 Mijn tijden zijn in uw hand...
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
In Uw licht zien wij het Licht
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
Zingen Vers 1 Wij willen God de ere geven en maken zijn genade groot;
Zzz 1 Samuël 20. de voorgeschiedenis… David gezalfd (1Sam.16) David en Goliath (1Sam.17) Saul pleegt aanslagen op David (1Sam.18) David vlucht voor Saul.
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
2 58 Daarom, mijn geliefde broeders… 20 Maar nu, Christus is opgewekt, als Eersteling…" 1Korinthe 15 3.
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
1Korinthe OM NIET 18 Wat is dan mijn loon? Dit: door mijn evangelieprediking HET EVANGELIE OM NIET te mogen brengen, en zo van mijn bevoegdheid.
25 juni 2015 Bodegraven. terugblik: Na de proloog beschrijft Johannes 1 een reeks van vier dagen:  dag 1 (:19-28) Johannes' getuigenis over zichzelf.
GOD BELOOFT EEN NIEUW EN BETER VERBOND Jeremia 31:31-34.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
3 oktober 2015 Garderen. Openbaring 20 5 De overige doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren. Dit is de eerste opstanding.
Welkom Israelzondag.
25 oktober 2015 Zoetermeer. 1Korinthe 1 18 Want het woord des kruises is wel voor hen, die verloren gaan, een dwaasheid, maar voor ons, die behouden.
3Toen Hij op de Olijfberg gezeten was, kwamen zijn discipelen alleen tot Hem en zeiden: Zeg ons wanneer zal dat geschieden, en wat is het teken van uw.
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Na de Ontmoeting … Weer naar buiten Pinkstergemeente De Schuilplaats Spijkenisse, 17 januari c Na het bidden/ 1 van.
6 maart 2016 Urk. Matteüs Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en Farizeeen en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
10 april 2016 Zoetermeer. Matteüs Maar Hij antwoordde hun en zeide: Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, maar het zal geen teken.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
7 april 2016 Rotterdam "na zes dagen". de Bijbelse tijdlijn: vanaf Adam 3x 2000 jaar vanaf Adam Adam.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
17 april 2016 Urk. de 2e Petrus-brief geschreven aan Joden... apostel te zijn van de besnijdenis... Hij, die Petrus kracht gaf om apostel te zijn.
1.Koning en volk hebben gebed nodig, 2.steun van iemand groter dan zij, 3.steun van Israëls Hoop. 4.Ons verlangen, goed bestuur en vrede, 5.ontvangen we.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
17 maart 2016 Rotterdam "na twee dagen". terugblik... † Noach * Abram 2000 Exodus
de doortocht door de Jordaan
Reken maar! (8) "na twee dagen" 17 maart 2016 Rotterdam.
De ark van het verbond 8 januari 2017 Hendrik Ido Ambacht.
De bruiloft in Kana 3 maart 2019 Hendrik Ido Ambacht.
Transcript van de presentatie:

'de klok' van de zwangerschap? buik- omvang echo berekende datum

spanningen Midden Oosten explosieve ontwikkeling technologie 'big brother' godsdienstige verwarring 'christelijk' Westen van God los noodzaak wereldwijde aanpak

10 september 2011

2Petrus 3 3 Dit vooral moet GIJ weten... Petrus richt zich tot 'de besnijdenis' Galaten 2:7-9; 1Petr.1:1

2Petrus dat er in de laatste dagen spotters met spotternij zullen komen, die naar hun eigen begeerten wandelen,

2Petrus 3 4 en zeggen: Waar blijft de belofte van zijn komst? Want sedert de vaderen ontslapen zijn, blijft alles zo, als het van het begin der schepping af geweest is. (...)

2Petrus 3 8 Doch dit ene mag u niet ontgaan, geliefden... i.v.m. het uitblijven van de wederkomst.

2Petrus dat één dag bij de Here is als duizend jaar en duizend jaar als één dag. 2x één dag, 2x duizend jaar

De visie die het meest veelvuldig naar voren wordt gebracht… is dat het Messiaanse koninkrijk duizend jaar zal duren (...) De wereld zal zes duizend jaar arbeiden en zwoegen; dan zal de duizendjarige Sabbatsrust aanbreken voor het volk van God in het koninkrijk van de Messias. Encyclopedia Britannica over de Talmoed:

De wereld zal zesduizend jaar bestaan. Twee duizend jaar in ledigheid, tweeduizend jaar voor de wet en tweeduizend jaar voor de Messias. Maarten Luther in ‘berekeningen van de jaren van de wereld’ *. * 1540, volgens Luther het jaar 5500 sinds Adam

Hosea Ik (= de HERE) zal heengaan, Ik wil wederkeren naar mijn plaats, TOTDAT zij (= Israël) zich schuldig gevoelen en mijn aangezicht zoeken; wanneer het hun bang te moede is, zullen zij verlangend naar Mij uitzien.

Hosea 6 1 Komt, laat ons wederkeren tot de HERE! Want Hij heeft verscheurd, en zal ons helen; Hij heeft geslagen, en zal ons verbinden.

Hosea 6 2 Hij zal ons NA TWEE DAGEN doen herleven, TEN DERDEN DAGE zal Hij ons oprichten, en wij zullen leven voor zijn aangezicht.

Hosea 6 3 Ja, wij willen de HERE kennen, ernaar jagen Hem te kennen. Zo zeker ALS DE DAGERAAD is zijn opgang. DAN komt Hij tot ons als de regen, als de late regen, die het land besproeit.

alle tekenen vertellen : de dag nadert zes millennia sinds Adam bijna voorbij twee millennia sinds hemelvaart bijna voorbij