RPI projectendatabase Start in 1997 door Niek de Wit Doel: – Het verwerven, invoeren, rangschikken en publiceren van projectgegevens van Rotary- clubs.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
LEES DIT VOOR JE AAN JE PRESENTATIE BEGINT ALGEMEEN
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Tekst naar een SmartArt
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Presentatie gaat over: Slangen
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
presentatie voor versie 3.0
Vademecum Energiebewust Ontwerpen van nieuwbouwwoningen Eric van Zee 16 februari 2007.
VIJEO DESIGNER.
ATLA Religion Database + ATLAS Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Klikken = verder gaan.
Je wil met een groepje vrienden afspreken?
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: monique en theresia
Presentatie:yorkshire terrier
Nieuw studievolgsysteem BISON
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Urenverantwoording in en met Timetell
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Informatievaardigheden Ecologie-2 (NCP-20503) september/oktober 2012 Corrie van Zeist, Liza Bruggenkamp, Marco van Veller, Wouter Gerritsma en Ans Brouwer.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Het maken van een spreekbeurt
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Een bestaande presentatie gebruiken
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
ESTOS integratie. Bij binnen komend gesprek Bij een binnenkomend gesprek zal een klein pop-up scherm verschijnen. Hierin kun je het gesprek aannemen of.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De.
Workshop DistrictsTrainingsDag D 1610
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Gegevens exporteren Handleiding
Menu - Affiliate Registratie
Zoeken en filteren Handleiding
Zoeken en filteren Handleiding
Instructie om een afspraken te plannen
Digi(bord)boek project <titel project>
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Lees er meer over Microsoft SharePoint News
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
GROEPSPLAN groep 3 t/m 8.
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
DFX Laren stappen.
Transcript van de presentatie:

RPI projectendatabase Start in 1997 door Niek de Wit Doel: – Het verwerven, invoeren, rangschikken en publiceren van projectgegevens van Rotary- clubs en andere organisaties voor intern Rotary-gebruik ten behoeve van de informatie aan aansluitend Rotary-clubs en Rotarians ter bevordering van de clubcreativiteit

Nu: LeAD projecten Vanaf 2012: digitaal, online Naslagwerk – Rotaryclub kan zoeken naar een “goed geschikt” project om te omarmen Foto’s beschikbaar Beeldvorming Rotary – Wat doen we allemaal

Een database binnen een database? Maar hoe werkt dit? Maar hoe voer ik deze projecten dan in? Hoe ziet een gepubliceerd project er dan uit?

In LeAD is aan de clubgegevens een extra mogelijkheid toegevoegd, genaamd Projecten. Deze (gedeeltelijke) schermafdruk uit LeAd van de RC Zoetermeer laat zien, dat indien op het “+”teken wordt geklikt, nu ook Projecten beschikbaar zijn.

Indien op Projecten geklikt wordt, dan verschijnt onderstaand scherm met een opsomming van door de club ingevoerde projecten.

Maar hoe voer ik deze projecten dan in? Selecteer de eigen club en klik dan met de rechter muisknop. Indien men over schrijfrechten op de eigen club beschikt, dan verschijnt het volgende en kies dan voor Projecten. Kies dan in het volgende scherm voor >

Velden Veel veldnamen spreken voor zich. Project naam: (Verplicht) Een korte, bondige omschrijving Datum project: Kies hier voor de eind- datum van het project Publiceer: Standaard aangevinkt en dat zorgt voor publicatie in de eigen clubwebsite, het eigen district en op Rotary.nl Uitgebreide omschrijving: Mogelijkheid om een uitgebreide omschrijving in ms-word toe te voegen (let het gebruik van het webhare- sjabloon) Soort- en Doelcode: Indien deze codes nog uitgebreid dienen te worden, dan kan dat per gemeld worden aan de centrale helpdesk. Bij de hoofdtab: Afbeeldingen is het dan nog mogelijkheid om 8 foto’s (landscape) toe te voegen. Optimale verhouding: br=2 x h=1

Hoe ziet een gepubliceerd project er dan uit? Iedere clubsite beschikt nu over een map met de titel pdb en de naam Projecten en indien een club er voor gekozen heeft, dat publicatie is toegestaan, dan verschijnt in de clubsite onderstaand overzicht: En indien er dan wordt doorgeklikt op een getoond project, dan verschijnen de uitgebreide details, incl foto’s etc.

Hoe nu verder ? Clubs voeren projecten in LeAd in. Andere clubs kunnen zoeken en kijken binnen de nieuwe “Projecten-database”, keuzes maken over een eventueel eigen project op basis van een reeds bestaand project. Iedereen in de Wereld kan zien wat onze Rotary clubs doen inzake Fundraising / Fellowship.

Succes