De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Plaatje vrienden op een bank
Het 6B project Gemaakt door Jolan. Wat Krijgen jullie gezien •1•1)De eerste schooldag •2•2)sportklassen •3•3)het bezoek aan de luchthaven •4•4)opening.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
KERSTMANLAND DOOR CASPAR EN MITCHEL.
Kerstmis.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Kerstmis.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Marieke Marion Marie Madeleine Mariella Pia Maria Jakobus
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
IKL project door: Kiki Pappers
Paragraaf 5 Hollandse huisvrede.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Sint zoekt een huis!!!!!.
…..overrompeld door verdriet
Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?
Minikoraal.
Ken je me niet meer?.
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
toch via altijd dagen september afgelopen wordt opgelost m'n dus.
Sanikolas = Sinterklaas De sint komt aan op onze school.
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Een liefdesgeschiedenis
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Jezus roept de leerlingen
Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.
Het jungle feest.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Dictee 6.13 Succes.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Sinterklaas 2005 Vol ongeduld staat groot en klein te wachten op de helikopter van de sint.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Hallo Wereld in groep 4/5. Met Mickey en zijn vrienden gingen we op wereldreis!
Vincent van Gogh.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Naam: Florian van Rijsbergen Groep: 8 Reis Noorwegen 27 mei-31mei 2015
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Te laat, te laat 1 Te laat, te laat, alweer te laat op school
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Kleuren, Welke Piet hoort bij welke schoorsteen?
Transcript van de presentatie:

De klaskrant De nieuwtjes van december

Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken en om dat te doen moesten we spelletjes verzinnen. Het was ons gelukt om smul piet terug fit te maken!!!! Toen ze weg gingen kregen we 2 cadeautjes: een mand vol snoep en een bon voor 1x te gaan schaatsen.

Toetsenmaand gaat van start!! de maand december is een echte stressmaand, heel de maand hebben we veel toetsen. Veel leren is dan ons motto. we hadden toetsen van: wiskunde, Nederlands, Frans, W.O., L.O. en dictee Op 20 december kregen we ons rapport.

Kerst op school Op 20 december hadden we kerstfeest op school. We moesten liedjes zingen zoals joyuex Noëll met het 1st en 2 de en 3 de en 4 de en 5 de en Let it snow met het 5 de. Nadien stond het oudercomitè klaar met hapjes en drankjes.

De kerstvakantie De kerstvakantie begon op 20 december. Iedereen heeft heel hard uitgekeken naar de kerstvakantie, maar onder de kerstvakantie waren er toch leerlingen die terug naar school wouwen om hun vrienden terug te zien. Nu de kerst vakantie is afgelopen kunnen we beginnen met een nieuw semester.