>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9. >>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> VOETBAL is OORLOG R.Michels.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ronde (muziek, TV & Showbizzzz)
Advertisements

Muziekkwis.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
HOLLANDSE MAATJES.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Gods verborgen glans.
Kerstmis.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Zonde, de grootste vijand
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Door: Koen, laura, Biek en Jesper Uit groep 6!!!!
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Vraag 1 Het oude record van Wadoebi op de 100 meter was seconden. Hij verbetert zijn record met 4/100ste seconde. Wat is zijn nieuwe record?
Ik voel me zo alleen !.
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
Zacheüs Lucas 19:1-10.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Markus En in vele dergelijke gelijkenissen sprak Hij het woord tot hen, naardat zij het konden horen, 1 Op die dag ging Jezus het huis uit.
Serie: Kom Hoger. 1 Korintiërs 2: 14 Doch een ongeestelijk mens aanvaardt niet hetgeen van de Geest Gods is, want het is hem dwaasheid en hij kan het.
Verpakt.
Shalom!.
Thema voor vanavond is:
Door : Lucas Van Der Haven
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
Welkom in de samenkomst
Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 01/2010
Verlangen naar licht.
Wij verdienen Zijn genade niet! 10 zoals geschreven staat: Er is niemand rechtvaardig, ook niet één, 11 er is niemand die verstandig is, er is niemand.
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
1 16 jan Rijnsburg 16 jan Rijnsburg. 2 de vorige keer:  "de hoofdsom van het gezegde" (8:1)  de aankondiging van een nieuw verbond (8:8)
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Waar gaat mijn spreekbeurt over?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
1. Godsvreze > godsvrucht > Duits: furcht = vreze ~ Engels: frighten = bang maken 2.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 >>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> 5.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Herinneringskamp Westerbork
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaalom. Why? Tell me why!.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlandse journalist, schrijver en essayist. Hij behaalde talloze prijzen, wij.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlands journalist, schrijver en essayist. Graag de naam van de mens die we zoeken.
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Quizvragen deel 1 ** sport **.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
GESCHIEDENIS VAN.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
‘Mixed up piles’.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Wie is Andy Warhol? klik hier. Wie is Andy Warhol? klik hier.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Piet Mondriaan Nederlandse schilder.
Transcript van de presentatie:

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> VOETBAL is OORLOG R.Michels

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 1. "The silver prince of pop" stierf op 22 februari Hij is vooral beroemd om zijn 'vlakke' en contrastrijke schilderijen en zeefdrukken van verpakte producten en alledaagse objecten zoals Campbell's soepblikken, bloemen en de banaan op de cover van het album "The Velvet Underground and Nico". Geef ons de naam van deze kunstenaar. Andy Warhol

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 2. We zoeken een automerk uit het voormalige Oost-Duitsland. Het automerk was samen met de Trabant en de Barkas een onderdeel van Industrieverband Fahrzeugbau. De modellen 311, 312, 313 en 353 werden aangedreven door een driecilinder tweetaktmotor. In 1989 viel de muur en binnen een paar jaar zou de productie compleet stop gezet worden. Welk automerk zoeken we? Wartburg

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 3. We zoeken de naam van een computerspel uitgebracht door Blizzard Entertainment. Het spel speelt zich af in een fictieve wereld. Het universum bestaat uit een aantal werelden die verbonden worden door een gebied genaamd de Twisting Nether. Het reizen tussen deze werelden kan alleen via speciale poorten zoals de Dark Portal. Enkele spellen uit de serie die we zoeken zijn: "Orcs and Humans", "Reign of Chaos" en "The Burning Crusade". Warcraft

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 4. Hij (24 januari 1947 – 7 september 2003) werd geboren in Chicago als kind van een Mormoonse moeder en vader die van Joods-Russische komaf was. Hij was één van de meest scherpzinnige en wild- satirische liedjesschrijvers uit zijn tijd en was een zanger die de zelfspot niet schuwde en iedere vorm van sentimentaliteit afwees. Hij werd bekend met de liedjes Carmelita, Poor, Poor Pitiful Me, Hasten Down The Wind en Mohammed's Radio. We zoeken naam en voornaam van deze zanger. Warron Zevon

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 5. Deze wedstrijd vindt elk jaar plaats op de dinsdag na het laatste weekend van augustus, in de Gaverbeek-hippodroom in het centrum van de stad. Op deze dag zijn er vaak toeschouwers aanwezig. Modieuze kleding en dameshoeden vormen het decoratieve element van het sportevenement. Graag de naam van deze wedstrijd. Waregem Koerse

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 6. In 1983 zong ze samen met Joe Cocker de soundtrack van de film "An Officer and a Gentleman". In 1988 scoorde ze met de soundtrack van de film Dirty Dancing, in duet met Bill Medley, een wereldwijde nummer 1-hit met het nummer “(I've had) The Time of my Life”. Haar naam is... ? Jennifer Warnes

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 7. Glynis Barber - Michael Brandon Zij waren twee leden van SI-10, een speciale geheime groep van de Schotland Yard van Londen. Hij was een New York City smeris die corruptie had ontdekt in de New York City police force en naar Engeland werd gestuurd voor zijn eigen bescherming. Over welke politiereeks hebben we het hier? Dempsey & Makepeace

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 8. De coturnix coturnix is een onopvallende vogel die voornamelijk op de grond leeft. De vogel komt voor rond akkers en weiden, waar voldoende beschutting, zoals bijvoorbeeld houtwallen, aanwezig is. Bij gevaar vliegt de vogel niet op, maar zoekt dekking in het hoge gras of onder het struikgewas. Kwartel

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Oostenrijks voetballer Verdediger Club Bruggejuni december Wie zoeken we? Eddie Krieger

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde De Oostenrijkse opticus die we zoeken richtte in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol een bedrijf in optische elementen en slijpmiddelen. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Graag de naam van deze Oostenrijker. Daniel Swarovski

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Daar is ‘m Daar is ’m R. De Sadeleer

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 1. Wij zoeken een Latijnse uitdrukking die betekent: met geweld, hardhandig. Manu Militare

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 2. Deze film van John Schlesinger is een klassieker geworden, vooral dankzij de beruchte tandartsscène, waarin de sadistische Szell het gebit van de arme Babe (Dustin Hoffman) bewerkt als die geen bevredigend antwoord weet te geven op de vraag: "Is it safe?" Babe, een slimme en vredelievende hardloper en student, heeft op dat moment geen idee waarover Szell het heeft, maar die is ervan overtuigd dat hij informatie achterhoudt. Marathon Man

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 3. Rockatansky is een politieman in een postapocalyptisch Australië. Hij heeft zijn handen vol aan de groepen tuig, die de straten onveilig maken. Als een groep motorrijders onder leiding van de geschifte 'Toecutter' zijn vrouw en kind vermoorden, slaan bij hem de stoppen door en wil hij nog maar één ding: Wraak! Mad Max

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 4. Mieke woont in het huis van opa en oma Fonkel, boven het snoepwinkeltje. Opa Fonkel is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego, namelijk.... ??? Mega Mindy

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 5. Deze Amerikaanse acteur werd geboren op 25 september In WarGames (1983) maakte hij zijn filmdebuut. Zijn bekendste rol is die van Mr. Blonde in Quentin Tarantino's "Reservoir Dogs". Hij was ook te zien in "Free Willy" en "Kill Bill II". Een tipje: Zijn zus, Virginia, is eveneens actrice. Graag zijn naam en voornaam. Michael Madsen

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 6. Ditmaal zoeken we het pseudoniem en alter ego van Brian Hugh Warner (Canton (Ohio), 5 januari 1969), een Amerikaanse zanger. Hij is de leadzanger van de gelijknamige groep. Hoe luiden de voornaam en achternaam van deze zanger die ook nog getrouwd was met Dita Von Teese? Marilyn Manson

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 7. Sandra zong over haar en ook Dan Brown vertelde er een verhaaltje rond. Wie is ze? Maria Magdalena

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 8. Het is de hoogste heuvel van Parijs, gelegen in het 18e arrondissement. Deze heuvel is zo'n 130 meter hoog en is voor toeristen één van de bekendste plekken van Parijs. Deze wijk trekt al heel lang veel kunstenaars en vooral schilders. Monmartre

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde 9 9. Graag de naam van dit spel. Mastermind

>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Ronde De Amerikaanse sprinter die we zoeken won de 200m sprint op de Olympische spelen van Barcelona in 20,01 seconden voor Namibiër Frankie Fredericks (20,13) en de Amerikaan Michael Bates (20,38). Op diezelfde spelen behaalde met de 4 x 100 m estafette goud en liep hij met 37,40 een wereldrecord. Ook hier zoeken voornaam en naam van deze sprinter. Marc Marsh